ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου 2020

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχεις κρυμμένα μέσα σου με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος και να ξεπεράσεις καταστάσεις που σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβους.

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σε βοηθά να δώσει λύσεις και να εκφράσεις με αυτά που θεωρείς ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν σε επαγγελματικό επίπεδο και θα σε βοηθήσουν να προσωπική σου εξέλιξη. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία συνεργάτες και σύντροφο. Σημαντικό είναι να προσπαθήσεις να εκφράσεις τα θέλω σου γιατί το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να ευχαριστήσεις τους άλλους και να αφήσει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου.

Σήμερα η ανάγκη της συντροφικότητας είναι έντονη και είναι αυτή που σε καθοδηγεί για να περάσεις μοναδικές στιγμές δίπλα στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εξωστρέφεια είναι στα ύψη και αυτό θα φέρει δίπλα σου πρόσωπα που θα δείξουν το έντονο ερωτικό τους ενδιαφέρον. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις ζητήματα που πιθανά σε προβληματίζουν στο ταίρι σου και να καταφέρεις να ξεπεράσεις όποια προβλήματα μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στη σχέση. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα για δουλειές ρουτίνας που έχεις αναλάβει καθώς είναι σημαντικό για σένα να τις διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην γκρίνια και στο άγχος που θα ενοχλήσει τους γύρω σου και θα δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Σήμερα μην αφήσεις την καθημερινή ρουτίνα να επηρεάσει τη σχέση σου και να προκαλέσει προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό περίγυρο που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχεις κρυμμένα μέσα σου με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος και να ξεπεράσεις καταστάσεις που σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβους. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επικεντρωθείς την προσωπική σου ζωή αφού αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου τις παρέες σου πιθανή ζημιά που μπορεί να υπάρξει διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους. Να θυμάσαι ότι ο εγωκεντρισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει με τους γύρω σου.

Σήμερα η έντονα ερωτική σου διάθεση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να περάσεις υπέροχα ανανεώνοντας με κέφι και χαρά τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και είναι βέβαιο ότι θα έρθουν πρόσωπα στη ζωή σου που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για σένα.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να φέρουν σημαντικές συνεργασίες στη ζωή σου, βοηθώντας σε να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να επικεντρωθείς σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς είναι κομβικό για σένα το να βρεθεί σε ένα περιβάλλον που θα σου δώσει ασφάλεια και σταθερότητα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερες εντάσεις και προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα διέπει τη σχέση σου και δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις υπέροχες στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να προχωρήσει σημαντικά σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα καθώς ανοίγει παράθυρο για συζητήσεις που μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για το εισόδημά σου στον εργασιακό χώρο. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό ανεβάζοντας κατακόρυφα τα δικά σου και δίνοντάς σου την αίσθηση ότι ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στα πρόσωπα σου κοντινού του περιβάλλοντος. Η επικοινωνία μαζί τους θα βοηθήσει σημαντικά στο να λύσεις ζητήματα και να περάσεις χαλαρές στιγμές που θα σου φτιάξουν το κέφι.

Σήμερα η διασκέδαση και η επικοινωνία μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου ανανεώνοντας την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι που θα εκτοξεύσουν τη διάθεσή σου στα ύψη.

 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα που έχουν απασχολήσει την προσωπική σου ζωή επικοινωνώντας και συζητώντας με το ταίρι σου. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι η προσωπική σου άξια δεν συνδέεται με την οικονομική σου ευκαιρία ή μη, γι’ αυτό αναγνώρισε στον εαυτό σου αυτό που πραγματικά αξίζει μακριά από χρήματα και υλικές κτήσεις.

Σήμερα το πάθος κυριαρχεί σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και ο ερωτισμός απογειώνει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει και να δώσει άλλη ώθηση σε προσωπικό επίπεδο, αρκεί εσύ να πιστέψεις στον εαυτό σου. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Το απόγευμα περνάει στο ζώδιό σου βοηθώντας σε να βγεις από την εσωστρέφεια και να πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς η προσωπικότητά σου λάμπει και διεκδικείς να είσαι ενδιαφέροντος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έντονα εγωιστικές συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στις συνεργασίες όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα εξέφρασε αυτά που έχεις ανάγκη από το ταίρι σου, δώσε παράλληλα χώρο να εκφράσει και αυτό τις δικές του απαιτήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν μπορεί να περάσεις απαρατήρητος και αυτό θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για σένα.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω δίνοντάς του τη δυνατότητα να προωθήσει συζητήσεις με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος που μπορεί να εξελιχθούν σε εμπορικές συνεργασίες άκρως επωφελείς για εσένα. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο νου και δημιουργούν έντονη μελαγχολία και εσωστρέφεια. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς σε αυτό που ανακουφίζει την ψυχή σου όπως η μουσική η τέχνη και θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.

Σήμερα ονειρεμένες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν με το ταίρι σου απόλαυσε τον έρωτα και τον ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν για να σου θυμίσουν ότι έχετε περάσει μοναδικές στιγμές μαζί.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω και έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου που μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά και ότι αφορά τα οικονομικά σου. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό και αλλάζεις διάθεση καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με τις παρέες σου και με φίλους που μπορούν να αντιληφθούν οι πρωτοποριακές απόψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Μην γίνεσαι εριστικός με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου γιατί το πιθανότερο είναι να μπεις σε διαδικασία έντονων αντιπαραθέσεων που μόνο προβλήματα και καβγάδες θα δημιουργήσουν.

Σήμερα το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο που θα δείξει το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσένα. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις ή να οργανώσεις ταξίδια στο εξωτερικό που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου διεύρυνση. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό και επικεντρώνεσαι πια σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχουν αυξηθεί και να χρειάζεται να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην ένταση που μπορεί να προκύψει με ανώτερους σου καθώς δεν θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου και θα μπει εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη.

Σήμερα μην επιτρέψεις στην ένταση της δουλειάς να επηρεάσει τη σχέση σου και να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν, κάτι που θα παίξει ανακουφιστικό ρόλο και στην ψυχολογία σου. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου γιατί ο φανατισμός με τον οποίο υποστηρίζει στις απόψεις σου μπορεί να ενοχλήσει και να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις.

Σήμερα η αισιοδοξία κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου διασκεδάζοντας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει την ψυχολογία σου.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Το απόγευμα περνάει στον Ζυγό εντείνοντας την εσωστρέφεια και πιθανό εκνευρισμό που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς η καχυποψία και η ζήλια μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε να απολαύσεις τον αισθησιασμό και το πάθος μακριά από καυγάδες μόνο προβλήματα θα φέρουν.

Σήμερα φρόντισε να χαλιναγωγήσεις την καχυποψία σου γιατί είναι αυτή που θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή σημαντικά. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα οδηγήσει σε μοναδικό πάθος.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!