GOSSIP

H Adele αποκάλυψε σε φαν της πόσα κιλά έχει χάσει

Η 31χρονη Βρετανή τραγουδίστρια Adele, που έχει σημειώσει παγκόσμια επιτυχία με τα τραγούδια της και έχει σαρώσει τα βραβεία, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας της θεαματικής απώλειας κιλών που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες.

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο η Adele ανακοίνωσε πως χωρίζει με το σύζυγό της Simon Konecki και μετά το διαζύγιο φάνηκε να γυρίζει σελίδα στη ζωή της.


Και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να κάνει μια θεαματική απώλεια κιλών και συνεχίζει να αδυνατίζει.


Πρόσφατα έκαναν το γύρο του Διαδικτύου, πόζες της Adele από τις διακοπές που έκανε φέτος τις γιορτές στην Καραϊβική, στο νησί Ανγκουίλα, παρέα με το διάσημο τραγουδιστή Harry Styles και τον κωμικό James Corden και πράγματι η σταρ δείχνει αγνώριστη.


Και τώρα δημοσίευμα του αμερικανικού People, αναφέρει πως η ίδια η Adele είπε σε μια φαν της που συνάντησε στις διακοπές της, πόσα κιλά έχει χάσει.


Ο λόγος για τη 19χρονη Lexi Larson, η οποία επίσης έκανε διακοπές στο νησί και τυχαία συνάντησε την Adele, στο beach restaurant Blanchards.


Σύμφωνα με τα όσα είπε η Lexi στο περιοδικό People, μετά από σχετική ερώτηση που έκανε η 19χρονη στη διάσημη τραγουδίστρια, σχολιάζοντας το πόσο πιο αδύνατη, ανανεωμένη και όμορφη δείχνει,  η Adele της απάντησε πως έχει χάσει περίπου 100 pοunds, δηλαδή πάνω από 45 κιλά!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!