ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου 2020

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει σχετική ένταση και νευρικότητα. 

Κριός 

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα αυξάνει κατακόρυφα την ένταση κυρίως σε ότι αφορά την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή γι’ αυτό θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη ψυχραιμία και να μην υποπέσεις στην διάθεσή του να συγκρουστείς με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Πιθανό είναι να προσπαθήσουν κάποιοι να περιορίσουν τις κινήσεις σου ή να επιβάλουν τα θέλω σου σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα αλλά και ζητήματα καριέρας, καλά θα κάνεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση και να προσπαθήσεις να είσαι αντικειμενικός αποφεύγοντας τις εντάσεις.

Σήμερα η νευρικότητα και η οξυθυμία περνάει στη σχέση σου, καλά θα κάνεις να μην προσπαθήσεις να ελέγξεις το ταίρι σου γιατί τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα φέρουν σημαντικές αλλαγές της ζωής σου, προσοχή στα παιχνίδια εξουσίας που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. 

 

Ταύρος

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, όμως γεγονός είναι ότι η ένταση είναι στα ύψη και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν τους δικούς τους όρους και θέλω στη σχέση σας, αυτό όμως θα οδηγήσει στο να γίνεις απόλυτος και τελικά να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.  Να θυμάσαι ότι το να κρατήσεις ισορροπίες και να μείνεις μακριά από παιχνίδια επιβολής και χειρισμού θα είναι αυτό που θα λειτουργήσει ευεργετικά στις σχέσεις σου.

Σήμερα προσοχή γιατί η επικοινωνία μπορεί να γίνει καυστική και ο τρόπος που εκφράζεσαι να ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν, γεγονός είναι όμως ότι τα παιχνίδια εξουσίας θα ενοχλήσουν για αυτό προσπάθησε να το αποφύγεις. 

 

 

Δίδυμοι

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την διαχείριση των οικονομικών σου και σε σχέση με οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία συμφωνιών που θα σε οδηγήσουν στο να περιοριστείς σε ότι αφορά το εισόδημά σου, κάτι που θα επηρεάσει έντονα και την ψυχολογία σου.  Καλά θα κάνεις να αλλάξεις άρδην τον τρόπο που λειτουργείς σε ό τι αφορά τα οικονομικά σου καθώς οι προτεραιότητες που πρέπει να βάλεις είναι διαφορετικές. Ξεκόλλα από ότι γνώριμο και σύνηθες που δεν σου ταιριάζει.

Σήμερα η καχυποψία και η ζήλια θα κοστίσουν στην προσωπική σου ζωή φρόντισε να τις αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανασφάλεια και η έντονη εσωστρέφεια δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

 

Καρκίνος

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τον Αιγόκερω που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να δεις κατάματα ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να έρθεις σε επαφή με το συναίσθημά σου. Γεγονός είναι ότι δεν αποκλείονται οι αντιπαραθέσεις που μπορεί να σηματοδοτήσουν σημαντικά γεγονότα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε να δείξεις πραγματικά αυτά που νιώθεις και αυτά που διεκδικείς από τους γύρω σου και μην αφήνεις περιθώρια για να σου επιβάλουν οι άλλοι τα δικά τους θέλω ή να κυριαρχήσουν περιορίζοντας σε κατά το δοκούν. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να κρατήσεις ισορροπίες και να αποφύγεις τις εντάσεις.

Σήμερα ο εγωισμός θα φέρει αντιπαραθέσεις και οι συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές για αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που αλλάζουν ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα προσωπικά σου. 

 

Λέων

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να εκκρεμούν αλλά και εργασιακά θέματα που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε διαταράξουν. Πιθανό είναι να προσπαθήσουν κάποιοι να σου επιβάλλουν τους δικούς τους όρους σε ότι αφορά τη δουλειά κάτι που αρχικά θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση και συναισθηματικά ξεσπάσματα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο διαχείρισης αν πραγματικά δεν θέλεις να αντιπαρατεθείς με σφοδρό τρόπο και να δημιουργηθούν ζητήματα που θα έχουν θα οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις.

Σήμερα η έντονη διάθεση σου μπορεί να οδηγήσει σε εμμονικές καταστάσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν, όμως η αναστάτωση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις.

 

Παρθένος

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να δεις κατάματα τι μπορεί να αλλάξεις ριζικά σε ότι αφορά τις φιλικές σχέσεις την προσωπική σου ζωή στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει δημιουργικές δράσεις που θέλεις να συμμετέχεις. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι αλλάζοντας άρδην το σκηνικό υπάρχουν πρόσωπα που θα απομακρυνθούν από το φιλικό σου περίγυρο αφού πια δεν είναι αυτά που μπορούν να συντονιστούν με τα προσωπικά σου θέλω.  Προσοχή σε συγκρούσεις και σε προσωπικό επίπεδο γιατί το ταίρι σου θα αντιδράσει αν προσπαθήσεις να επιβάλλεις τους δικούς σου ρυθμούς και μόνο.

Σήμερα μπορεί να γίνεις εξουσιαστικός και επιβλητικός με το ταίρι σου και αυτό να οδηγήσει σε εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει μεταμορφωτικό ρόλο σε ότι αφορά τον έρωτα. 

 

Ζυγός

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα ή καταστάσεις που θα έρθουν για να σε οδηγήσουν στο να κλείσεις κεφάλαια σε αυτούς τους σημαντικούς τομείς. Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σου επιβληθούν με πλάγιο τρόπο κάτι που θα δημιουργήσει έντονη νευρικότητα. Οι συγκρούσεις είναι προ των πυλών για αυτό φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους αν θέλεις να ξεπεράσεις πιθανά προβλήματα.

Σήμερα τάσεις ελέγχου και χειρισμού εκδηλώνονται σε προσωπικό επίπεδο και δημιουργούν δυσάρεστο κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να αλλάξει ριζικά η δημόσια εικόνα σου.

 

Σκορπιός

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε σχέσεις με το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχει σχετική ένταση και νευρικότητα. Χειριστικές διαθέσεις μπορεί να εκδηλωθούν από πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου αυτό θα πρέπει να το διαχειριστείς με ψυχραιμία καθώς δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα μαζί τους δημιουργώντας μεταξύ σας απόσταση ή προβλήματα. Προσοχή επίσης γιατί μπορεί να γίνεις σκληρός σε ότι εκφράζεις, κάτι που θα ενοχλήσει πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Σήμερα το να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου ρεαλιστικά θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας από δω και στο εξής. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα αλλάξει ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

 

Τοξότης

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κλείσει ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα ή να κινηθείς σε επιχειρηματικό επίπεδο κάτι που σε ενδιαφέρει, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να περιορίσεις τα έξοδά σου για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις νέες καταστάσεις, αυτό θα σε επηρεάσει και σε ψυχολογικό επίπεδο και είναι αρκετό για να δημιουργήσει ένταση με τους γύρω σου και κυρίως με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα απαισιοδοξία, ανασφάλεια και κατήφεια θα παίξουν αρνητικό ρόλο στην οποία εξέλιξη στη σχέση σου για αυτό φρόντισε να τις αφήσει στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η οι προσωπικοί σου φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθεί στον έρωτα. 

  

Αιγόκερως

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τον Καρκίνο που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι και να καταφέρεις να τους ικανοποιήσεις.  Προσοχή θα πρέπει να δείξεις έντονα εγωκεντρικές διαθέσεις, απολυτότητα και ανάγκη επιβολής που μπορεί να εκδηλώσεις γιατί με αυτά που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα τόσο με συνεργάτες του όσο και με το ταίρι σου.  Ήρθε η στιγμή να αντιληφθείς τι θέλουν οι γύρω σου από εσένα και να προσπαθήσεις να κρατήσεις ισορροπίες μεταξύ των δικών σου αναγκών και των αναγκών των σημαντικών προσώπων της ζωής σου.

Σήμερα απέφυγε να προσπαθήσεις να επιβάλεις τους δικούς σου όρους στη σχέση σου γιατί είναι αυτό που θα δυναμιτίσει την κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει για να αλλάξει ριζικά την προσωπικότητά σου και το πως λειτουργείς στην προσωπική σου ζωή.

 

Υδροχόος

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταστάσεις που να εντείνουν τον εκνευρισμό και την επικριτική διάθεση. Ανασφάλειες και καταστάσεις του παρελθόντος που λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου θα σε οδηγήσουν στο να αντιπαρατεθεί σε έντονα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο,  αυτό όμως να θυμάσαι ότι θα έχει ιδιαίτερα αρνητικές επιπτώσεις αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις του φόβους και την εμμονική διάθεση που εκδηλώνεις.

Σήμερα μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα να παρεισφρήσει στη σχέση σου και να δημιουργήσει ένταση και προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνουν περιθώρια για να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

 

Ιχθύες

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τον έρωτα και την προσωπική σου ζωή, φιλικές σχέσεις που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει τον τελευταίο καιρό, στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να πετύχεις. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι θα πρέπει να αφήσεις στην άκρη έντονες τάσεις κυριαρχίας και επαναστατικότητας που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου και να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τρόπος σκέψης και δράσης και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στον έρωτα.

Σήμερα χειριστικές διαθέσεις και ανάγκη επιβολής θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο στον έρωτα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!