ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 7 Ιανουαρίου 2020

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στο πώς να διαχειριστείς ζητήματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις απόψεις, σκέψεις, πιθανούς προβληματισμούς που έχεις. Η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί και είναι αυτή που καθορίζει τις κινήσεις σου. Επαγγελματικά επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς είναι αυτά που σου δίνουν ώθηση και ανοίγουν μπροστά σου σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες. Προσοχή μόνο στη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Σήμερα η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι αυτή που καθορίζει τη σχέση και βοηθά στο να περάσετε καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η θετική επικοινωνία. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και στρέφεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στο πώς να διαχειριστείς ζητήματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Σημαντικό είναι να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που πιθανά σε απασχολούν καθώς είναι αυτό που θα σου χαρίσει ηρεμία. Παράλληλα φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο σε ότι αφορά τις σπατάλες γιατί τα περιττά έξοδα είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού και τελικά θα προκαλέσουν έντονους φόβους. Απόλαυσε το πάθος στην προσωπική σου ζωή μακριά από την κτητικότητα και την αδιαλλαξία.

Σήμερα το να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας με το ταίρι σου θα είναι σημαντικό για εσένα μείνε μακριά από έντονα κτητικής τάσης που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου, το τι νιώθεις ασφάλεια μαζί τους θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να βγει δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή που θεωρείς ότι σου αξίζει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι θα δείξεις το έντονο δυναμικό του χαρακτήρα σου και θα διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα από το ταίρι και από τους συνεργάτες σου.  Φρόντισε βέβαια να μην γίνεις έντονα εγωκεντρικός και υποκειμενικός στη διάθεσή σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να δυναμιτίσει την κατάσταση και να διαταράξει τις σημαντικές σχέσεις που έχει στη ζωή σου.

Σήμερα εκφράζοντας αυτά που νιώθεις στο τέλος σου είναι βέβαιο ότι μπορεί να βρεις την κατανόηση που ζητάς αρκεί να δείξεις και εσύ ανάλογη κατανόηση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει σε κοινωνικές εκδηλώσεις και η εξωστρέφεια σου είναι βέβαιο ότι θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης εσωστρέφειας και μοναχικότητας καθώς σημαντικό είναι να απομονωθείς από όλους και όλα λόγω της ιδιαίτερα φορτισμένης ψυχολογίας σου. Αυτό βέβαια θα έχει έντονα επιπτώσεις στην καθημερινότητα αν δεν είσαι προσεκτικός καθώς υπάρχει σημαντικό έλλειμμα αυτό συγκεντρώσεις που θα επηρεάσει την απόδοσή σου σε ότι αφορά το πρόγραμμά σου και δουλειές ρουτίνας στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Φρόντισε να στραφείς στην τέχνη, το διαλογισμό, τον εσωτερισμό που είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να έρθει σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και να ισορροπήσεις αποφεύγοντας τη θλίψη.

Σήμερα το να δημιουργήσεις έντονα ρομαντικό σκηνικό με το ταίρι σου είναι αυτό που θα απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής του ζωής. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με τους φίλους σου και να εκφράζεις σκέψεις και επαναστατικές απόψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν.  Σύλλογοι και οργανώσεις μπαίνουν στη ζωή σου καθώς επιδιώκεις να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο και να συμμετέχεις συνθήματα που αφορούν την κοινωνία και το περιβάλλον που κινείσαι. Αυτό που θα πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι η τάση του να απαξιώνεις και να επιτίθεσαι σε όποιον διαφωνεί με τις προσωπικές του απόψεις, κάτι που θα δημιουργήσει ένταση και συγκρούσεις.

Σήμερα το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου θα είναι ιδανικό για να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περίγυρό δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ερωτικό ενδιαφέρον και θα σας φέρουν πιο κοντά οι κοινές απόψεις και σκέψεις.

 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς σημαντικές μπορεί να είναι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που αναλαμβάνει στην καριέρα σου, στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το άγχος αυξάνεται κατακόρυφα και είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει στο να αντιπαρατεθεί σε έντονα με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να σου κοστίσει. Να θυμάσαι ότι έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το.

Σήμερα η ένταση λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία πού θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου ώθηση για να ασχοληθείς με ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που σε βοηθούν να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Γεγονός είναι ότι θα επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον αφού το να κοινωνικοποιηθείς και να διασκεδάσεις είναι σημαντικό για εσένα και μπορεί να σου προσφέρει υπέροχες στιγμές. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην φανατίζεσαι υποστηρίζοντας τις απόψεις σου γιατί είναι αυτό που τελικά θα σε φέρει σε σύγκρουση σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

Σήμερα απόλαυσε κάθε στιγμή με το ταίρι σου διασκεδάζοντας γιατί είναι  αυτό που θα δημιουργήσει ιδιαίτερη αισιοδοξία και χαρά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σου δώσουν άλλη ώθηση για το μέλλον.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρει να πραγματοποιήσεις. Καθοριστικό ρόλο για εσένα σε όποιες αποφάσεις καλείσαι να πάρεις θα παίξει η έντονη διαίσθηση σου καθώς είναι αυτή που μπορεί να ανοίξει τους δρόμους για να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα.  Επικεντρώσου στην προσωπική σου ζωή και στο να περάσεις καλά με το/η σύντροφό σου απολαμβάνοντας το πάθος και τον ερωτισμό μακριά από τη ζήλια και την κτητικότητα, την καχυποψία και την ένταση που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Σήμερα το πάθος είναι αυτό που θα κυριαρχήσει σε προσωπικό επίπεδο αρκεί να χαλιναγωγήσεις ανασφάλειες και φόβους που μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να είναι κάτι πρωτόγνωρο και μοναδικό στη ζωή σου.

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους επικεντρώνοντας κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία και ισορροπία με πρόσωπα που είναι κυρίαρχα στη ζωή σου, όπως οι συνεργάτες και το ταίρι σου. Αυτό όμως που μπορεί να προκύψει είναι το να κάνεις υπομονή και να βάζεις σε τελευταία μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες κάτι που θα σε οδηγήσει στο να βρεθείς σε καταστάσεις που τελικά δεν σε καλύπτουν και αυτό να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση μέσα σου. Διεκδίκησε το χώρο που σου αξίζει και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να λειτουργήσει επί ίσοις όροις με τους άλλους.

Σήμερα η συντροφικότητα παίζει πρωταρχικό ρόλο για εσένα όμως γεγονός είναι ότι θα πρέπει να ακούσεις και τις δικές σου ανάγκες για να τις ικανοποιήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το ερωτικό σου ταπεραμέντο και η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να έρθουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και κάνεις στροφή στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις και αγκαλιές που έχεις επωμιστεί. Αυτό μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση, νευρικότητα και γκρίνια, κάτι που θα γίνει έντονα αισθητό στο περιβάλλον που κινείσαι. Φρόντισε να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό που κουβαλάς μέσω της γυμναστικής ή κάποιου είδος άσκησης που σου ταιριάζει καθώς είναι αυτό που θα λειτουργήσει εξισορροπητικά στη διάθεσή σου και δεν θα επιτρέψει να μπεις σε αντιπαραθέσεις που θα σου κοστίσουν με πρόσωπα κυρίως του συναδελφικού περιβάλλοντος.

Σήμερα μην επικεντρώνεσαι στην λεπτομέρεια που μπορεί να σκοτώσει την καλή διάθεση και τον ερωτισμό στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση της καθημερινότητας δεν αφήνει περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι και το πιθανότερο είναι να μείνει σπίτι σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά την διασκέδαση απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ζωής με το ταίρι, την παρέα σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Σημαντικό είναι για εσένα να βρεις διέξοδο μέσω της τέχνης για αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση που μπορεί να γαληνέψει την ψυχή σου. Φρόντισε μόνο να μη γίνεις έντονα εγωκεντρικός στην προσπάθειά σου να τραβήξεις τα βλέμματα γιατί οι υπερβολές είναι αυτές που θα προκαλέσουν της αρέσει και στους γύρω σου.

Σήμερα το έντονο ερωτικό στοιχείο θα κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή και θα δώσει άλλη αίσθηση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο σε προσωπικό επίπεδο αφού δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περίγυρου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή μαζί τους, να απολαύσεις κάθε στιγμή τρυφερότητας και ζεστασιάς που μπορεί να σου χαρίσουν. Καθοριστικό ρόλο σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορείς να παίξεις καθώς φαίνεται να γνωρίζεις πολύ καλά πως χρειάζεται να κινηθείς για να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να σου  δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα και να προκαλέσει ένταση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Σήμερα δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό για δύο με το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις τις έντονα ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια δύσκολα θα αφήσουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!