ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου 2020

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις φιλίες σου ή στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις και θέλεις να δρομολογήσεις.

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και αυτό να ενοχλήσει. Αργά το απόγευμα περνάει στον Ταύρο στρέφοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως στο να περάσεις όμορφα με λίγους και καλούς φίλους στο αγαπημένο σου στέκι. Το πάθος απογειώνεται και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις υπέροχα δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου.

Σήμερα το να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου θα είναι ευεργετικό για τη σχέση και θα απογειώσει τον αισθησιασμό. Αν είσαι ελεύθερος/η η προσωπική σου φόβοι μπορεί να είναι εμπόδιο σε πιθανές νέες γνωριμίες. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν στην καθημερινότητα και μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο έντονος συναισθηματισμός που δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και αντιδράσεις. Αργά το απόγευμα περνάει στο ζώδιό σου και περνάς δυναμικά στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον έντονο εγωκεντρισμό και να απολαύσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο που σου δίνεται.

Σήμερα μπορείς να εκφράσεις αυτά που πραγματικά θέλεις από το ταίρι σου, δώσε όμως τον απαραίτητο χώρο για να εκφράσει και τις δικές του ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες αφού δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος με το δυναμισμό και τη γοητεία που εκπέμπεις. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις φιλίες σου ή στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις και θέλεις να δρομολογήσεις. Σημαντικό είναι να μην είσαι εριστικός και απαξιωτικός με πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν με τις απόψεις σου. Αργά το απόγευμα περνάει στον Ταύρο και μπαίνεις σε μία ιδιότυπη εσωστρέφεια αφού επικεντρώνεσαι κυρίως σε αναμνήσεις του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο μυαλό σου. Η τέχνη, η μουσική, ο διαλογισμός θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου.

Σήμερα δημιουργώντας μία άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν που θα σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και μπορείς να τακτοποιήσεις πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει στον επαγγελματικό τομέα καθώς οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και οι υποχρεώσεις πολλές. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν χρειάζεται να αντιπαρατεθείς με ανώτερους σου καθώς μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στην προβολή σου. Αργά το απόγευμα περνάει στον Ταύρο δίνοντάς σου την ώθηση να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με φιλικές παρέες και ομαδικές προσπάθειες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις όμορφα με τους φίλους σου και να απολαύσεις τη βραδιά.

Σήμερα μία έξοδος με φιλικά πρόσωπα και το ταίρι σου θα είναι ιδανικοί για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε σχέση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος.  Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση που δείχνεις τα πράγματα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια. Αργά το απόγευμα περνάει στον Ταύρο αυξάνοντας σημαντικά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα σε ότι αφορά την καριέρα σου που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.  Να είσαι προσεκτικός γιατί το άγχος και η ένταση μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις που δεν θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη.

Σήμερα μην επιτρέψεις στην ένταση πώς δηλώνεται λόγω της καριέρα θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να αλλάξουν τα δεδομένα στον έρωτα.

 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και καλά θα κάνεις να αδράξεις την ευκαιρία για να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για αυτό μην διστάσεις να την εμπιστευτείς στον απόλυτο βαθμό. Αργά το απόγευμα περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις πιθανές προσκλήσεις από το ευρύτερο περιβάλλον σου για εξόδους που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεφαντώσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής σου. 

Σήμερα μία έξοδος με το ταίρι σου θα δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για να περάσεις υπέροχα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον για εσένα αφού εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία και το κέφι σου.

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να ενδιαφέρουν τις συνεργασίες σου καθώς μπορείς να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς για να κρατήσεις τις ισορροπίες. Σκέψου μόνο και τις δικές σου ανάγκες και φρόντισε να μην τις αφήνεις σε δεύτερη μοίρα έναντι των άλλων. Αργά το απόγευμα περνάει στον Ταύρο εντείνοντας σημαντικά τις ανασφάλειες και τους φόβους που μπορεί να εκδηλωθούν στην προσωπική σου ζωή, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Αφέσου στο πάθος και άσε στην άκρη την ανάγκη ελέγχου που μόνο συγκρουσιακές διαθέσεις θα εκδηλώσει.

Σήμερα καλά θα κάνεις να αφεθείς στον έρωτα και να μην διστάσεις να εμπιστευτείς το ταίρι σου αυτό θα είναι το κλειδί για μοναδικές στιγμές στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το ερωτικό σου ταπεραμέντο δεν μπορεί να περάσει αδιάφορο για αυτό και θα μαγνήτισε τα βλέμματα.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν καθώς το άγχος και η ανάγκη να είσαι άψογος σε ότι αναλάβεις είναι στα ύψη. Φρόντισε να μην γίνεσαι επικριτικός με τους γύρω σου γιατί είναι αυτό που τελικά θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Αργά το απόγευμα περνάει στον Ταύρο και δείχνεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με τους συνεργάτες ή το/η σύντροφό σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξισορροπήσεις ζητήματα με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Να μην ξεχάσεις όμως να ικανοποιήσεις και τα δικά σου θέλω.

Σήμερα το να βρεθείς με το/η σύντροφό σου είναι σημαντικό και είναι αυτό  που θα σε ευχαριστήσει πιο πολύ από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η η διάθεση να φλερτάρεις κυριαρχεί και είναι αυτή που θα φέρει στο προσκήνιο σημαντικές νέες γνωριμίες για εσένα.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές τόσο με την παρέα σου όσο και με το/η σύντροφό σου καθώς θέλεις να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα και το κατάλληλο σκηνικό για τους δικούς σου ανθρώπους. Να θυμάσαι μόνο ότι ο εγωισμός θα δημιουργήσει προβλήματα. Αργά το απόγευμα περνάει στον Ταύρο και στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο και να απαιτούν την προσοχή σου. Είναι σημαντικό να καταπολεμήσεις το άγχος για να μην υπάρξουν εντάσεις με τους γύρω σου.

Σήμερα το να γκρινιάζεις το ταίρι σου για καθημερινά ζητήματα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου απέφυγε το. Αν είσαι ελεύθερος/η η κακή διάθεση και πιθανή κούραση δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η έντονα κυκλοθυμική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και αντιπαραθέσεις  που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των πραγμάτων. Αργά το απόγευμα περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να βγεις να διασκεδάσεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με την παρέα και το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει αφού είναι βέβαιο ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητος.

Σήμερα η σχέση σου παίρνει φωτιά καθώς τα συναισθήματα πλημμυρίζουν και το πάθος απογειώνει εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έντονος ερωτισμός και ο αισθησιασμός που εκπέμπεις είναι ότι θα φέρουμε κοντά σου νέα πρόσωπα που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με πρόσωπο του κοντινού του περιβάλλοντος και πιθανά σε απασχολούν έντονα. Αργά το απόγευμα περνάει στον Ταύρο και επιδιώκεις να απολαύσεις την παρέα των προσώπων της οικογένειάς σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς μαζί τους και να νιώσεις την ζεστασιά και τη σταθερότητα που μόνο αυτή μπορεί να σου δώσουν. Προσπάθησε να περιορίσεις τις πιθανές κυκλοθυμικές τάσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Σήμερα είναι σημαντικό να περάσεις μοναδικά στο προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου και αν το επιδιώξεις θα το καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον που θα τραβήξουν την προσοχή σου. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν άγχος. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου γιατί αυτό πιθανά να εκδηλωθεί στην προσωπική σου ζωή. Αργά το απόγευμα περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας το κέφι σου και δίνοντάς σου την ώθηση να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για να περάσεις μοναδικά μαζί τους. Η διασκέδαση και η έντονη κοινωνικότητα είναι αυτά που θα δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Σήμερα καλά θα κάνεις να αφεθείς στο κέφι και στη διασκέδαση κάτι που θα απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε γεμίσουν χαρά και θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!