ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να στραφείς σε ότι αφορά πανεπιστημιακές σπουδές ή σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς αυτό που κυριαρχεί είναι να αναπτύξεις τις γνώσεις σου.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα και αν βρεθείς καθώς βγαίνεις με δυναμισμό στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή των γύρω σου. Είναι σημαντικό να αντιληφθούν οι συνεργάτες και το ταίρι σου τι πραγματικά θέλεις από εκείνους γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να εκφράσεις τις ανάγκες σου επιδιώκοντας έτσι να γίνουν κατανοητές και αποδεκτές. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι εγωκεντρισμός και ο υποκειμενισμός μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει, φρόντισε να αποφύγεις την ένταση στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Σήμερα δώσε χώρο στο ταίρι σου να εκφράσει και τις δικές του ανάγκες και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα καθώς εντυπωσιάζει με το δυναμισμό σου. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς το μυαλό θολώνει λόγω των τραυμάτων και των πληγών του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να διαχειριστείς. Προσπάθησε μόνο να είσαι άκρως συγκεντρωμένος σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις γιατί εκεί μπορεί να εκτεθείς λόγω της μη ξεκάθαρη σκέψεις και της λανθασμένης αντιμετώπισης των πραγμάτων. Σημαντικό είναι να ανακουφιστείς μέσω της τέχνης και της μουσικής γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και μπορούν να απογειώσουν τη σχέση σου δημιουργώντας παραμυθένια ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να δυναμιτίσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα  του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συνυπάρξεις με άτομα που έχετε κοινή στόχευση και μπορούν να αντιληφθούν τις απόψεις, τις σκέψεις, τις ιδέες σου. Το να συμμετέχεις σε οργανώσεις και συλλόγους είναι σημαντικό για εσένα καθώς η ομαδική προσπάθεια σε ενδιαφέρει κυρίαρχα και μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να γίνεις άκρως αλαζονικός και εριστικός δημιουργώντας προβλήματα με όσους διαφωνούν με τις απόψεις σου.

Σήμερα το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά και θα λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα σε κεντρίσει η πρωτότυπη και εναλλακτική σκέψη.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αυτό που επιδιώκεις είναι να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις αναλάβει καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις ότι έχεις τις ικανότητες να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι και αν σου ζητηθεί. Αυτό που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα είναι η διάθεσή του να επιβάλει την άποψή σου και να είσαι αδιάλλακτος προσπάθησε να είσαι προσεκτικός και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους όταν χρειάζεται γιατί το να συγκρουστείς με ανώτερους σου δεν θα σε βοηθήσει στα σχέδιά σου.

Σήμερα μην επιτρέψει στην ένταση της καριέρας να επηρεάσει τη σχέση σου και να δημιουργήσει προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να στραφείς σε ότι αφορά πανεπιστημιακές σπουδές ή σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς αυτό που κυριαρχεί είναι να αναπτύξεις τις γνώσεις σου. Πιθανές είναι οι προσκλήσεις από πρόσωπα του  ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό να καταφέρεις να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης.  Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις γιατί μπορεί να γίνεις αμελής είναι τεμπελιάσεις με αποτέλεσμα να γίνουν λάθη και να εκτεθείς.

Σήμερα ο ερωτισμός και η αισιοδοξία κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να περάσει μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν γεγονός είναι ότι έρχονται για να αλλάξουν την ψυχολογία σου και να εκτοξεύσουν τη θετική διάθεση στα ύψη.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ιδιαίτερα έντονο είναι το άγχος που σε διακατέχει καθώς έρχονται στο προσκήνιο ανασφάλειες και φόβοι που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα. Επικεντρώνεσαι στο να λύσεις σε ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή να δρομολογήσεις επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν.  Άφησε την καχυποψία στην άκρη και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό είναι να περιορίσεις κρίση ζήλιας και ανασφάλεια στη σχέση σου για να μην υπάρξουν εντάσεις που θα οδηγήσουν σε ακραία σκηνικά.

Σήμερα καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στο πάθος της και στον ερωτισμό αφήνοντας στην άκρη τις ανασφάλειες που μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που έρχεται για να τα δανείσει τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής του ζωής.

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να περάσεις όμορφα και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία με τα κυρίαρχα πρόσωπα που υπάρχουν γύρω σου. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις όμως είναι ότι εγκλωβίζεσαι στο να μην εκφράζεις τι πραγματικά εσύ έχεις ανάγκη και τελικά μπαίνεις στη διαδικασία να υπομείνεις καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν κάτι που σε καταπιέζει σφόδρα. Εξέφρασε άμεσα αυτά που θέλεις για να δείξεις και τους άλλους τι πραγματικά χρειάζεται

Σήμερα σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι το να καλύψεις στο ταίρι σου δεν θα είναι αρκετό για να καλύψεις και τις δικές σου ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους μπορεί να προκύψουν αφού η γοητεία σου και η επικοινωνιακή σας δεινότητα δεν αφήνουν περιθώρια για αδιαφορία.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις επωμιστεί και να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη δουλειά σου. Η ένταση είναι στα ύψη και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να γίνεις επικριτικός και γκρινιάρης με τους γύρω σου κάτι που θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα στο συναδελφικό περίγυρο. Φρόντισε να εκτονώσεις μέσω της γυμναστικής τη νευρικότητα που σε διακατέχει για να καταφέρεις να ισορροπήσεις και να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει χωρίς να προκληθούν προβλήματα.

Σήμερα μην εκτονώνεις τη νευρικότητα και την γκρίνια στο ταίρι σου γιατί τα προβλήματα θα μετατοπιστούν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  δύσκολα θα επικεντρωθείς στην ερωτική σου ζωή καθώς οι απαιτήσεις της καθημερινότητας νιώθεις ότι σε έχουν εξαντλήσει.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και καλοπέρασης με την παρέα, το ταίρι η πιθανή νέα γνωριμία καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις τη ζωή σου στον απόλυτο βαθμό. Η τέχνη μπαίνει με δυναμισμό στη ζωή σου γι’ αυτό και επιδιώκεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση που μπορεί να σου δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η ανάγκη σου για προσοχή μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα γύρω σου.

Σήμερα  το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί και είναι αυτό που μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξη του έρωτα. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να βρεθείς κοντά με τα οικογενειακά σου πρόσωπα καθώς μόνο αυτά μπορούν να σου δώσουν την τρυφερότητα και την ασφάλεια που επιδιώκεις να νιώθεις. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειαστεί να δώσεις λύσεις γεγονός είναι ότι το ένστικτο σου είναι αλάθητο και μπορεί να σε καθοδηγήσει σε άκρως θετικές εξελίξεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανή η κυκλοθυμία και νευρικότητα που σε οδηγεί σε σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα και κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στο οικογενειακό πεδίο καλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα.

Σήμερα μοναδικές στιγμές για δύο στο προσωπικό σου χώρο θα είναι ότι ιδανικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσω τρυφερά συναισθήματα.

 

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς στα αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους να συζητήσεις μαζί τους ζητήματα που σε απασχολούν να περάσεις χαλαρές στιγμές. Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με εμπορικά ζητήματα η θέματα επικοινωνίας καθώς σε ελκύουν σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Μία εκδρομή μπορεί να είναι ιδανική για να ανανεωθείς πλήρως και να επιστρέψεις στις καθημερινές του δραστηριότητες διαφορετικός.  Η φρεσκάδα και η καλή διάθεση θα σε χαρακτηρίσουν.

Σήμερα καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτεί τις πιθανές προσκλήσεις για εξόδους που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες εξόδους που θα σου δώσουν ώθηση για νέα πράγματα. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τα οικονομικά σου όπως εκκρεμότητες και λογαριασμούς που πιθανά σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Παράλληλα όμως δεν πρέπει να μπεις σε διαδικασία εξόδων που τελικά αργά ή γρήγορα θα καταλάβεις ότι ήταν περιττά και δημιούργησαν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου. Σημαντικό είναι να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου και υπό το φως των κεριών αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης  που σε οδηγούν να γίνεις σπιτικός και καταπιεστικός με το ταίρι σου.

Σήμερα ο ερωτισμός μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή, βγάλε τους φόβους στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και αίσθημα σταθερότητας.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!