GOSSIP

Η Τζένη Μπαλατσινού μας αποκάλυψε τους στόχους της για το 2020

Αυτές τις μέρες οι περισσότεροι κάνουν έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει και πλάνα για το νέο έτος που σε λίγο ξεκινά, φτιάχνοντας τη δική τους new year's resolutions' list.

Και για το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματία Τζένη Μπαλατσινού, το 2019 ήταν μια έντονη χρονιά, όπου βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος χάρη στο γάμο της με τον πολιτικό Βασίλη Κικίλια.
Τώρα μέσω Instagram η Τζένη μας αποκάλυψε τους στόχους που έχει θέσει για το 2020 και όπως θα δείτε αυτά για τα οποία εύχεται είναι πολύ απλά πράγματα.


Στο κείμενό της, που συνοδεύεται από μία φωτογραφία από παραλία της Πάτμου, η Τζένη Μπαλατσινού, μιλά για όλα εκείνα τα μικρά και μεγάλα που περιμένει από το 2020.


Συγκεκριμένα, έγραψε: «Κι ακόμη.... το 2020 εύχομαι... να βρίσκεις ένα τετράφυλλο τριφύλλι, να σου βγαίνει η πασιέντζα, να ξαναβρίσκεις τις γεύσεις παλιών συνταγών, να φαντάζεσαι τι θα μπορούσες να κάνεις ένα αντικείμενο, ένα σπίτι, ένα μέρος, να ποτίζεις τα λουλούδια, να βλέπεις την αυλαία να σηκώνεται όταν τα φώτα έχουν σβήσει και το βουητό της αίθουσας έχει καταλαγιάσει, να τρως το τελευταίο καναπεδάκι σε ένα κάλεσμα, να κλαις ακούγοντας το Χειμωνιάτικο ταξίδι του Σούμπερτ, να κάνεις κοπλιμέντο σε μία άγνωστη, να ξαναβρίσκεσαι με κάποιον είκοσι χρόνια μετά σαν να μην χωριστήκατε ποτέ, να φοράς ένα διακριτικό άρωμα, να έχεις διακριτική παρουσία, να γίνεσαι η ψυχή της παρέας, να σε απασχολεί περισσότερο που ήμασταν πριν γεννηθούμε, παρά τι θα απογίνουμε μετά θάνατον, να τσαλακώνεις τις σελίδες μιας εφημερίδας, να ξαναθυμάσαι την ντοπιολαλιά των παιδικών σου χρόνων ή παροιμίες και παραδόσεις, να χρησιμοποιείς κυριολεξίες που ξαφνιάζουν, να πίνεις όταν δίψας πολύ νερό, να μην ντρέπεσαι όταν είσαι ο εαυτός σου... Ένα μωσαϊκό μικρών προσωπικών ‘τίποτε’ από την Francoise Heritier στο πιο αισιόδοξο βιβλίο ‘Το αλάτι της ζωής’. Καλή Χρονιά #everybody».
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on Dec 30, 2019 at 9:03am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!