ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις για θέματα που σε απασχολούν. 

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπεις στη διαδικασία να αντιληφθείς τις απόψεις τους και να εκφράσεις τις δικές σου ιδέες που μπορεί να γίνουν κοινοί στόχοι. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι το να γίνεσαι εριστικός να πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί σου μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ανοιχτός σε ότι ακούς χωρίς να θέλεις να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις. Μπες σε οργανώσεις και συλλόγους για να προσφέρεις την προσπάθειά σου αφού απολαμβάνεις να δουλεύεις ομαδικά.

Σήμερα οι κοινοί στόχοι είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου, φρόντισε να τους θέσεις μαζί του και να ικανοποιούν και τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που πιθανά να είναι άκρως η κεντρική. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει στην καριέρα σου καθώς φαίνεται να είναι πολλές και αυτό να λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβίζεσαι εγωκεντρικά και απόλυτα στις απόψεις σου γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει προβλήματα κυρίως με πρόσωπα σημαντικά για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Καλά θα κάνεις να δείξεις επιμονή, υπευθυνότητα και σοβαρότητα καθώς είναι τα στοιχεία αυτά που μπορεί να βοηθήσουν στο να κάνεις ένα βήμα παρακάτω και να αναγνωρίσεις γι’ αυτά που έχεις προσφέρει.

Σήμερα φρόντισε να μην επιτρέψεις στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις να μην επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να δείξουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις πιο αισιόδοξα και ευχάριστα από ποτέ καθώς η ψυχολογία σου είναι στα ύψη και αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να ασχοληθείς με θέματα που αναβιβάζουν το πνεύμα σου και όχι με τη ρουτίνα και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να σε κουράζουν. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και ένας απευθύνουν προσκλήσεις για να διασκεδάσεις μαζί τους μη χάσεις την ευκαιρία γιατί μπορεί να περάσεις μοναδικές στιγμές. Φρόντισε μόνο να μην είσαι αμελής τις υποχρεώσεις σου γιατί αυτό θα οδηγήσει σε λάθη που τελικά θα σας εκθέσουν.

Σήμερα η εξαιρετική διάθεση και ο ερωτισμός πρωταγωνιστούν σε προσωπικό επίπεδο και μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το έντονο ερωτικό σου ταπεραμέντο δεν αφήνει κανένα πρόσωπο αδιάφορο.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις τον εκνευρισμό να υπάρχει από το πρωί και να αυξάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.  Ήρθε η στιγμή να ελέγξεις φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να υπάρχουν καθώς είναι αυτά που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση. Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα σε σχέση με τρίτους οικονομικής φύσεως ή να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να μην γίνει εμμονή και υπάρξουν συγκρούσεις που θα κοστίσουν καθώς η ζήλια δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη.

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου μην επιτρέψει την καχυποψία να δημιουργήσει ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει και θα  προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και κυρίως αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να υπάρξει ηρεμία και ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου καθώς είναι έντονος ο φόβος της μοναξιάς που σε διακατέχει και δεν θέλεις να υπάρξουν προβλήματα με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Παράλληλα όμως θα πρέπει και εσύ να εκφράσεις αυτά που πραγματικά θέλεις γιατί το πιθανότερο είναι να καταπιέζεις τις ανάγκες σου και να εγκλωβιστείς σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Νέες προτάσεις για συνεργασίες είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν φρόντισε να τις αξιολογήσεις και να κινηθείς προς αυτές που μπορούν να σου δώσουν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Σήμερα η συντροφικότητα για σένα είναι κυρίαρχη και επιδιώκεις να ικανοποιήσεις το ταίρι σου ώστε να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η γοητεύεις τους πάντες με τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να έλξεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου καθώς πολλές μπορεί να είναι οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει και θα πρέπει να διεκπεραιώσεις με απόλυτο τρόπο. Παράλληλα όμως αυτό σε φορτώνει άγχος και νευρικότητα που δεν θα διστάσεις να εκτονώσεις κυρίως σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και στο συναδελφικό σου περίγυρο. Φρόντισε να βρεις ένα μέσο εκτόνωσης της έντασης, διαφορετικά οι συγκρούσεις προβλέπεται να είναι έντονες και να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Σήμερα μην αφήσεις τις εμμονές να κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσουν προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η ένταση της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη κοινωνική ζωή.

 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να περάσεις μοναδικές στιγμές με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει καθώς νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ και θέλεις να απολαύσεις τη ζωή σου σε απόλυτο βαθμό. Η διασκέδαση μπαίνει δυναμικά στη ζωή σου και δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς σε παρέες όπου θα περάσεις μοναδικά και θα πρωταγωνιστήσεις με τη γοητεία και τη λάμψη σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι όμως είναι ότι δεν πρέπει να ξεπεράσεις τα όριά καθώς οι υπερβολές για να τραβήξεις τα βλέμματα μπορεί να οδηγήσουν σε δυσαρέσκεια και να χαλάσουν την ατμόσφαιρα.

Σήμερα  θέλεις να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου και αν πραγματικά τα επιδιώξεις θα το καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  τα βλέμματα είναι πάνω σου και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικά πρόσωπα στο πλευρό σου.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εισπράξεις την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που μόνο τα οικεία πρόσωπα μπορεί να σου δώσουν. Παράλληλα πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σε σχέση με την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείσαι να τακτοποιήσεις. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την έντονη κυκλοθυμία σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν και θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα.

Σήμερα το πάθος και η τρυφερότητα εναρμονίζονται και μπορεί να δώσουν μοναδικές στιγμές στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους και  να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις για θέματα που σε απασχολούν. Το εμπόριο, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις κυριαρχούν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέους δρόμους πραγματοποιώντας συμφωνίες που είναι άκρως επωφελής για εσένα. Προτάσεις για διασκέδαση είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς και να περάσεις μοναδικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

Σήμερα το να περάσεις καλά με το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει αφού εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που επικοινωνείς και σκέφτεσαι. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή να εκκρεμούν καθώς είναι αυτά που μπορεί να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανασφάλεια. Παράλληλα όμως τάσεις σπατάλης μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα και να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στον προϋπολογισμό σου καλά θα κάνεις να περιορίσεις περιττά έξοδα που τελικά θα δεις ότι δεν χρειαζόταν να πραγματοποιήσεις. Το πάθος και ο ερωτισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε μόνο να μην γίνεσαι απόλυτος με το ταίρι σου γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα.

Σήμερα η ερωτική σου ζωή απογειώνεται αφού είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης να μην αφήσουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

 

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου  δίνοντάς σου την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και διεκδικείς την προσοχή των συνεργατών η του συντρόφου σου. Η έντονη κοινωνικότητα που σε διακρίνει είναι βέβαιο ότι θα έτσι το ενδιαφέρον νέων συμφωνιών και συνεργασιών αλλά και προσώπων που θα δείξουν ότι εντυπωσιάζονται με το ταπεραμέντο σου και θέλω να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.  Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός και ο εγωκεντρισμός μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν για αυτό φρόντισε να τα θέσεις υπό έλεγχο.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις τις ανάγκες που έχεις από το σύντροφό σου καλά θα κάνεις βέβαια να δώσεις και σε αυτόν το χώρο να εκφράσει τις δικές του. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου διάθεση και η έντονη κοινωνικότητα είναι βέβαιο ότι θα φέρουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας και απομάκρυνσης από όλους και όλα καθώς έρχονται στο μυαλό σου πληγές και αναμνήσεις του παρελθόντος που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Αυτό που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις είναι το να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας που θα σε αναγκάσουν να δεις τα πράγματα πιο και να ξεφύγεις από τα φαντάσματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν.  Η τέχνη και η μουσική θα λειτουργήσουν θετικά στην ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να δεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου.

Σήμερα η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που θα δημιουργήσουν έντονη συναισθηματική φόρτιση.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!