ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να λήξεις ζητήματα που κυρίως αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Παράλληλα όμως θα πρέπει να προσέξεις την προσωπική σου διαχείριση καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν έξοδα και σπατάλες που θα οδηγήσουν στο να ξεφύγεις και να δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό. 

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποχρεώσεις που πιθανά έχεις επιφορτιστεί και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Αυτές είναι όμως που θα σε οδηγήσουν στην πολυπόθητη προσωπική εξέλιξη σε ότι αφορά την καριέρα σου καθώς θα δείξουν ότι μπορείς να ανταποκριθείς ακόμα και στις δυσκολότερες περιστάσεις δείχνοντας υπευθυνότητα και μεθοδικότητα στον τρόπο που δουλεύεις. Η σύνοδός την με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς η αισιοδοξία και η έντονη πίεση πιθανά μας οδηγήσουν σε ξεσπάσματα σε έντονες αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο.

Σήμερα οι συγκρούσεις που μπορεί να υπάρχει στη δουλειά θα επηρεάσουν και τη σχέση σου, φρόντισε να μην ανοίξεις νέο μέτωπο και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό που θα λειτουργήσουν όμως πιεστικά στην ψυχολογία σου. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ότι αφορά τις σπουδές και τα σεμινάρια που θέλεις να ακολουθήσεις ή σε ότι αφορά επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που σε ενδιαφέρουν έντονα καθώς θεωρείς ότι ανοίγουν νέες διέξοδος μπροστά σου. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος είναι πιθανό να προκύψουν που θα οδηγήσουν στο να ξεπαγώσεις και να περάσεις μοναδικά. Η σύνοδός την με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να αλλάξεις ριζικά κοσμοθεωρία μέσω των επιλογών σε σπουδές που μπορεί να πραγματοποιήσεις. Προσοχή γιατί η πίεση σε πρόσωπα της παρέας που θα βρεθείς θα οδηγήσει σε ένταση.

Σήμερα οι σταθερές βάσεις που διακρίνουν τη σχέση σου αλλάζουν ριζικά τον τρόπο που βλέπεις και χαίρεσαι τον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο για την προσωπική σου κοσμοθεωρία. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή πιθανές επενδύσεις και επιχειρηματικά σχέδια που μπορεί να έχεις.  Η έντονη διαίσθηση σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο να κάνεις θετικές επιλογές για εσένα. Πρόσεξε μόνο στην προσωπική σου ζωή καθώς η ένταση κυριαρχεί και οι ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες σκηνές ζηλοτυπίας. Η σύνοδός την με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα σε συναλλαγές καθώς πιθανόν με πρόσωπα να θέλουν να περιορίσουν και να ελέγξουν τα προσωπικά σου θέλει.

Σήμερα οι ανασφάλειες και οι φόβοι γίνονται πια βάρος στην ψυχολογία σου και αυτό επηρεάζει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες όμως γεγονός είναι ότι εσύ δεν είσαι έτοιμος για να κάνει σημαντικά βήματα.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα σε ότι αφορά την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή.  Φρόντισε βέβαια να εκφράζεις με δυναμισμό και τις δικές σου ανάγκες για να μην εκνευρίζεσαι σε καταστάσεις που τελικά δεν σε καλύπτουν. Η σύνοδός την με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα έντονες αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό η προσωπικό επίπεδο καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια τάσεις κυριαρχίας και επιβολής που πιθανά να σε ενοχλήσουν έντονα.

Σήμερα οι συγκρούσεις είναι πιθανό να προκύψουν λόγο της ανάγκης να σου επιβληθεί το ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να απομακρυνθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες όμως η διάθεσή τους για να ελέγξουν την πορεία των πραγμάτων δεν θα σας ευχαριστήσει. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχεις στη δουλειά πιθανά να σου δημιουργήσουν άγχος και να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο ή σε συναδέλφους σου. Η γυμναστική θα είναι το καλύτερο μέσο εκτόνωσης αυτής της έντασης. Η σύνοδός την με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά στην ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να μην μπορείς να διαχειριστείς ότι έχεις αναλάβει και αυτό σε φορτίζει έντονα.

Σήμερα η ιδιαίτερα φορτισμένη καθημερινότητα είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις και σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση, ο εκνευρισμός και η εσωστρέφεια δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη κοινωνική και ερωτική δραστηριότητα.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και νιώθεις ότι έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι στο περιβάλλον που κινείσαι. Σημαντικό ρόλο για σένα παίζει το γεγονός ότι θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής για αυτό και θα επιδιώξεις να διασκεδάσεις με την παρέα σου το ταίρι η πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Η σύνοδός την με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά στην ψυχολογία σου και αυτό να εκδηλωθεί σε παρέες που θα βρεθείς φρόντισε να το ελέγξεις για να μην γίνεις δυσάρεστος και δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου.

Σήμερα η προσωπική σου ζωή μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο και να λειτουργήσει αναγεννησιακά στον τρόπο που χειρίζεσαι τον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά στη ζωή σου. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που πιθανόν να έχουν προκύψει και οφείλεις να δώσεις λύσεις. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με ζητήματα ακίνητης περιουσίας φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Η κυκλοθυμία και ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων και μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Η σύνοδός την με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου και το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσει στο να απομονωθείς σκεπτόμενος τραύματα και καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει από οικεία πρόσωπα.

Σήμερα μην αφήσεις ότι σε έχει πληγώσει στο παρελθόν να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν επιτρέπουν να μπεις με δυναμισμό στο ερωτικό παιχνίδι.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς αυτό που κυρίως απολαμβάνεις είναι βρίσκεσαι μαζί τους και να συζητάς πιθανά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν.  Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και σου δίνουν την ευκαιρία να κάνει σημαντικά βήματα. Η σύνοδός την με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σου δίνει την ωριμότητα και τη διαίσθηση που χρειάζεται για να κινηθείς σε ότι αφορά τις συνεργασίες και τις συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις φρόντισε να ακουμπήσεις τη λογική των πραγμάτων και να ακούσεις το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

Σήμερα σημαντικές συζητήσεις μπορεί να θέσουν νέες βάσεις στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που ήρθαν για να μείνουν στη ζωή σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να εκφραστείς όπως θα ήθελες.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να λήξεις ζητήματα που κυρίως αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Παράλληλα όμως θα πρέπει να προσέξεις την προσωπική σου διαχείριση καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν έξοδα και σπατάλες που θα οδηγήσουν στο να ξεφύγεις και να δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό. Η σύνοδός την με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σου δημιουργεί τη διάθεση να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, δεν αποκλείεται να θέσεις νέες προτεραιότητες που είναι σημαντικές για εσένα.

Σήμερα  μην αφήσεις τις προσωπικές ανασφάλειες να επηρεάζουν τη σχέση σου γιατί μπορεί να γίνεις άκρως εξουσιαστικός και κτητικός κάτι που θα ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα μπει σε διαδικασία ερωτικού παιχνιδιού και φλερτ καθώς οι φόβοι σου κυριαρχούν και δεν αφήνουν περιθώρια για να ξεφύγεις. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται  στο ζώδιό σου και επιδιώκεις να γίνεις ο πρωταγωνιστής σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς καθώς δείχνει στο δυναμισμό και την ενεργητικότητά που χρειάζεται σε πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις. Αυτές οι πρωτοβουλίες κυρίως αφορούν την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να εκφράσεις ανάγκες και επιθυμίες στους συνεργάτες και το ταίρι σου που ευελπιστείς να γίνουν κατανοητές. Η σύνοδός την με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να σε οδηγήσει να γίνεις σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου, να ξέρεις όμως ότι αυτή σου η στάση θα δημιουργήσει προβλήματα για αυτό θα πρέπει να την πιάσεις.

Σήμερα η αδιαλλαξία και η ανάγκη να επιβληθείς μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στη σχέση σου σκέψου καλά πώς συμπεριφέρεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές γνωριμίες όμως ο τρόπος διαχείρισης σου μπορεί να τις απομακρύνει από τη ζωή σου.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς τραύματα και καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα για να σου δημιουργούν έντονη μελαγχολία.  Οφείλεις να στραφείς κυρίως προς την τέχνη, τον εσωτερισμό, τη μουσική για να μπορέσεις να βρεις την ισορροπία μέσα σου και να ξεφύγεις από ερινύες και φαντάσματα που ακόμα σε κυνηγούν. Η σύνοδός την με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα βαραίνει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να μείνεις μόνος σου, αυτό όμως να ξέρεις ότι θα σε βουλιάξει ψυχολογικά για αυτό καλό είναι να το αποφύγεις.

Σήμερα η κακή σου διάθεση θα επηρεάσει τη σχέση σου δεν μπορεί να  επιτρέπεις σε καταστάσεις του παρελθόντος να την επηρεάζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν που όμως θα σου χαλάσουν για τα καλά τη διάθεση. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πιθανές ιδέες και απόψεις που έχεις που μπορεί να γίνουν κινήσεις όχι για όλους. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στη ζωή σου αφού απολαμβάνεις να συμμετέχει σε ομαδικές προσπάθειες που αφορούν κοινωνικές ομάδες που μπορείς να βοηθήσεις. Η σύνοδός την με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα βάζει γερά θεμέλια σε σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις και δεν αποκλείεται να βρεις μέσα από το φιλικό περίγυρο πρόσωπα που θέλουν να σε στηρίξουν για να κάνει βήματα προς τα όνειρά σου.

Σήμερα  οι κοινοί στόχοι που θέτεις με το ταίρι σου θα είναι αυτή που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει που θα αλλάξει άρδην την πορεία των στόχων και των φιλοδοξιών σου.

 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!