ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και είναι πιθανόν να επικεντρωθείς στην καθημερινότητα καθώς οι απαιτήσεις μπορεί να είναι πολλές και οι δουλειές στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς ιδιαίτερα απαιτητικές.

Κριός 

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά!! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος και να γιορτάσεις μαζί τους αυτή την όμορφη μέρα των Χριστουγέννων. Οι συζητήσεις θα πάρουν φωτιά για διάφορα πνευματικά και φιλοσοφικά θέματα που πιθανά σας απασχολούν, φρόντισε μόνο να μην γίνεις ιδιαίτερα δογματικός και φανατικός τις απόψεις σου γιατί δεν αποκλείεται να ενοχλήσει.  Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το ερωτικό παιχνίδι καθώς δεν μπορείς παρά να κεντρίσεις τα βλέμματα όλων με την αισιοδοξία το χιούμορ και το κέφι που σε διακρίνει.

Σήμερα μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου αφού η διασκέδαση και ο αισθησιασμός κυριαρχούν. Αν είσαι ελεύθερος/η κεντρίζει στους πάντες με την παρουσία σου και νέες γνωριμίες θα εκφράσουν τον θαυμασμό τους για εσένα. 

 

Ταύρος

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά!! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και δεν αποκλείεται να νιώθεις πιθανή ανασφάλεια και εκνευρισμό που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν όμως καλά θα κάνεις να τα αφήσεις στην άκρη και να απολαύσεις τις γιορτινές μέρες χωρίς άγχος και φόβος που μπορεί να σου δημιουργούν. Η καχυποψία μπορεί να χαρακτηρίζει την στάση σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και  πιθανό είναι να υπάρξουν συγκρούσεις λόγω της ζήλιας και τις εντάσεις που δηλώνεις στο ταίρι σου. Μετουσίωσε τη νευρικότητα σε πάθος και να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά.

Σήμερα ο ερωτισμός μπορεί να κυριαρχήσει και να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές για σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. 

 

Δίδυμοι

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά!! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επιδιώκεις να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα σημαντικά για σένα στη ζωή σου καθώς αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να τους ευχαριστήσεις και να διατηρήσεις την ισορροπία και την αρμονία που επικρατεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Σημαντικό είναι βέβαια να εκδηλώνεις και εσύ τις δικές σου ανάγκες γιατί δεν αποκλείεται να εγκλωβιστεί στο να ικανοποιήσει τους άλλους και τελικά να πίνεις ως τελευταία προτεραιότητα τον εαυτό σου.  Η εξωστρέφεια και η καλή διάθεση θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα θετικές προϋποθέσεις για αυτό το βράδυ.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η  το ερωτικό σου ταμπεραμέντο κυριαρχεί και πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

 

Καρκίνος

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά!! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και είναι πιθανόν να επικεντρωθείς στην καθημερινότητα καθώς οι απαιτήσεις μπορεί να είναι πολλές και οι δουλειές στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς ιδιαίτερα απαιτητικές. Φρόντισε να μην εκνευριστείς να μην αγχωθείς και να μπορέσεις να κρατήσεις ενέργεια για να διασκεδάσεις στο ρεβεγιόν που έρχεται γιατί διαφορετικά η ένταση που νιώθεις μπορεί να εκδηλωθεί στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και τελικά να οδηγηθείς σε καβγάδες. Ξέκλεψε λίγο χρόνο για να γυμναστείς ή για να ασχοληθείς με το σώμα σου γιατί είναι αυτό που θα μπορέσει να σε ισορροπήσει.

Σήμερα μην αφήσεις τον εκνευρισμό της καθημερινότητας να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και να χαλάσει το εορταστικό κλίμα της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό περίγυρο που θα σε γεμίσουν χαρά. 

 

 

Λέων

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά!! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και είσαι ο πρωταγωνιστής αυτών των ημερών καθώς βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο και διεκδικεί στην προσοχή των προσώπων του περιβάλλοντος που κινείσαι. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι η γενναιοδωρία και η λάμψη σου είναι αυτά που μαγνητίζουν τους πάντες και σε καθιστούν επίκεντρο στις παρέες που βρίσκεσαι. Φρόντισε μόνο να μην γίνεις έντονα εγωιστής και να μην υπερβάλλεις στην προσπάθεια να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου γιατί αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.  Η προσωπική σου ζωή μπορεί να απογειωθεί αφού ο ερωτισμός δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Σήμερα  το πάθος και ο αισθησιασμός σε συνδυασμό με τη διασκέδαση λειτουργούν άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  εντυπωσιάζεις τους πάντες και αυτό είναι βέβαιο ότι θα φέρει νέες γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο.

 

Παρθένος

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά!! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και προετοιμάζεσαι να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς σήμερα νιώθεις ότι ήδη μέρα που θέλεις να έρθεις κοντά τους και να νιώσεις ασφάλεια τρυφερότητα και ζεστασιά.  Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να πραγματοποιήσεις ένα δείπνο ή ένα γεύμα στο σπίτι σου θέλοντας έτσι να φέρεις όλα τα οικεία πρόσωπα κοντά σου για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.  Φρόντισε μόνο να μην μπει σε μία διαδικασία έντονης κυκλοθυμίας πού θα οδηγήσει σε νευρικότητα και τελικά η ένταση μπορεί να χαλάσει την τρυφερή ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Σήμερα ο προσωπικός χώρος θα γίνει το καταφύγιο για μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρχουν πρόσωπα που θα ξεκινήσουν το ερωτικό ενδιαφέρον. 

 

 

Ζυγός

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά!! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η κοινωνική σου ζωή παίρνει φωτιά καθώς διεκδικήσει την προσοχή των κοντινών σου ανθρώπων και πιθανό είναι να το πετύχεις. Δημιουργείς τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να βρεθείς μαζί τους και να επικοινωνήσετε συζητώντας και διασκεδάζοντας αυτή την όμορφη μέρα. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν αρκετές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που μπορεί να θέλεις να παρευρεθείς γι’ αυτό έσω έτοιμος για έντονη επικοινωνία συζητήσεις νέες γνωριμίες και πολλή χαρά.

Σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η χαρά που εκδηλώνεις δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς αφού εντυπωσιάζεις με το κέφι και το μπρίο σου.

 

Σκορπιός

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά!! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και μπαίνεις στη διαδικασία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που πιθανά σε απασχολούν για να μην σε αγχώνουν κατά τη διάρκεια αυτών των γιορτινών ημερών. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θέλεις να βρίσκεσαι με λίγους και καλούς και να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ με αγαπημένα σου πρόσωπα απολαμβάνοντας το καλό φαγητό, το ποτό, την καλή παρέα. Το πάθος περισσεύει στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε μόνο να μην εκδηλώνει τις έντονες κτητικές τάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου.

Σήμερα ο αισθησιασμός και ο πόθος κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και μπορούν να βάλουν φωτιά στη βραδιά αυτή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη ζωή σου.

 

 

Τοξότης

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά!! Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και καλείσαι να πρωταγωνιστήσει σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τραβήξεις τα βλέμματα και να γίνει στο επίκεντρο.  Εκδηλώνεις έντονα τα συναισθήματά σου τις απόψεις σου τη σκέψη σου και αυτό είναι που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να υπάρξει έντονη κοινωνικότητα και εξωστρέφεια με άλλα άτομα.  Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνει σε έντονα εγωκεντρικός και υποκειμενικός κάτι που θα χαλάσει την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που θα βρεθείς αλλά και το κέφι σου.

Σήμερα θέλεις να είσαι το επίκεντρο και στην προσωπική σου ζωή κάτι που μπορείς να το καταφέρεις και να ωθήσεις το ταίρι σου να καλύψει όλες σου τις ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη η επικοινωνιακή σου διάθεση και η κοινωνικότητα είναι βέβαιο ότι θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου. 

  

Αιγόκερως

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά!! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και πιθανό είναι να γίνεις έντονα μελαγχολικός καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση.  Μην επιτρέψεις στις πληγές και στα τραύματά που ακόμα κουβαλάς να κυριαρχήσουν και να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα της ημέρας,  φρόντισε να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα που είναι κοντινά σου αλλά και με τον/η σύντροφό σου γιατί ο ρομαντισμός και το πάθος μπορεί να  κυριαρχήσουν. Η τέχνη και η μουσική θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να ξεφύγεις από τα φαντάσματα του παρελθόντος που σε κυνηγούν.

Σήμερα  η τρυφερότητα και η ονειρεμένη διάθεση είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την προσωπική σου ζωή σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η   επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις ήρεμοι και ψύχραιμοι στάση.

 

 

 

Υδροχόος

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά!! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επιδιώκεις να περάσεις τη μέρα με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφεί βάζει τους να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις σκέψεις και ιδέες που μπορεί να θεωρήσουν ότι τους αφορούν. Παράλληλα όμως μπορεί να μπει σε μία διαδικασία αντιπαράθεσης με όσους διαφωνούν μαζί σου όπου θα εκδηλώσεις αλαζονεία και εριστική διάθεση. Καλά θα κάνεις να το αποφύγεις γιατί η νευρικότητα θα είναι έντονη και δεν αποκλείεται να μπείτε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα.

Σήμερα παίρνοντας τη βραδιά με την παρέα και το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές που θα ευνοήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σου κινήσουν έντονα το ενδιαφέρον. 

 

Ιχθύες

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά!! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και πιθανό είναι να έχει  πολλές υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος αυτή τη γιορτινή μέρα. Καλά θα κάνεις να τις διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να καταφέρεις να τις αφήσεις πίσω σου για να προετοιμαστείς για το ρεβεγιόν που επίκειται. Πιθανό είναι να προκύψουν κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς, φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που θα βρεθείς γιατί δεν αποκλείεται να είναι και μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και τελικά να είναι αυτά που μπορεί να σε βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να πρέπει να παρευρεθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα ξεκινήσουν το ενδιαφέρον.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!