ΖΩΔΙΑ

H έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

Στις 26 Δεκεμβρίου το ξημέρωμα, πραγματοποιείται η τελευταία Έκλειψη του 2019, η οποία τυχαίνει να είναι και η τελευταία Έκλειψη της δεκαετίας.

 Ο Ήλιος και η Σελήνη πραγματοποιούν την μηνιαία τους συνάντηση στο ζώδιο του Αιγόκερω (4η μοίρα) έτσι και έχουμε τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης του μήνα, όπου αυτή την φορά συνοδεύεται από το φαινόμενο της Ολικής Έκλειψης Ηλίου. H επιρροή της είναι αισθητή και κορυφώνεται ως τις 10 Ιανουαρίου 2020  που πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο ενώ η διάρκεια αυτής θα είναι ως την επόμενη Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 21 Ιουνίου 2020 στο ζώδιο του Καρκίνου. Παρατηρούμε εδώ, ότι και οι δύο Ηλιακές Εκλείψεις που πρόκειται να έρθουν πραγματοποιούνται στις ημέρες Ηλιοστασίων, συγκεκριμένα η τρέχουσα Ηλιακή Έκλειψη σχηματίζεται 3 ημέρες μετά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, ενώ η Ηλιακή Έκλειψη της 21ης Ιουνίου ανήμερα του Θερινού Ηλιοστασίου. Θα μπορούσαμε να πούμε λοιπόν, ότι διανύουμε ένα κομβικό σημείο σπουδαίων αλλαγών, που θα σημάνουν το τέλος μίας εποχής και την αρχή  μίας νέας. Καθώς οδεύουμε προς την μεγάλη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα, σίγουρα αντιλαμβανόμαστε ότι κουβαλάμε ένα πολύ βαρύ φορτίο και ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής, όπου τα καταλυτικά γεγονότα και οι δοκιμασίες έχουν χαρακτήρα επίπονο, δοκιμαστικό, μεταλλακτικό. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω, έρχεται για να εντείνει αυτές τις δυσκολίες, οι οποίες μπορεί να θυμίσουν γεγονότα του χτες, να ξύσουν πληγές του παρελθόντος και να οδηγήσουν σε τέλμα, όπου η αλλαγή, θα είναι ο μόνος τρόπος διαφυγής. Μέσα σε όλο το βαρύ κλίμα της Ηλιακής Έκλειψης, δεν παύει να παρατηρούμε την θετική συμμετοχή του Δία, όπου σχηματίζει σύνοδο με τα Φώτα διογκώνοντας ίσως τις τάσεις της περιόδου, προσφέροντας όμως και τις ευκαιρίες εκείνες που η αξιοποίηση τους θα προσφέρει μία νέα προοπτική. Επιπλέον, η αρμονική συμμετοχή του Ουρανού, που σχηματίζει τρίγωνο με τα Φώτα (Ήλιο – Σελήνη) δίνει την θετική ώθηση για προοδευτικές αλλαγές που μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο.

 

Άμεση επιρροή από την Ηλιακή Έκλειψη δέχονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στην 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. 

 

Σε ποιο τομέα θα επηρεάσει η Έκλειψη κάθε ζώδιο;

Διαβάζοντας το γενικό μέρος ανάλυσης της Ηλιακής Έκλειψης αλλά και το ζώδιο σας μπορείτε να κατανοήσετε σε πιο τομέα θα εστιάσετε περισσότερο το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα

Κριός: Καριέρα, πορεία, στόχους, μέλλον, κοινωνική εικόνα, γάμο, πατέρα.

Ταύρος: Νομικά / Εκπαιδευτικά ζητήματα, έγγραφα, συμφωνίες, επαφές, σχέδια και προοπτικές. Είναι φανερό ότι οι μέρες που ακολουθούν εντείνουν τα συναισθήματα ματαιότητας που καλείστε ν τα διαχειριστείτε.

Δίδυμοι: Οικονομικές υποθέσεις προς τρίτους, ψυχισμός, σεξουαλική ζωή.

Καρκίνος: Σχέσεις, Συνεργασίες

Λέων: Εργασία, Φυσική Κατάσταση, Καθημερινότητα, Κατοικίδιο (προσοχή στην υγεία τους)

Παρθένος: Έρωτας, Δημιουργικότητα (νιώθετε προσωρινά ανικανοποιήτοι αναζητώντας κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έχετε).

Ζυγός: Σπίτι, οικογένεια, προσωπική ζωή, συναισθηματική κατάσταση

Σκορπιός: Σκέψεις, Αποφάσεις, Επικοινωνίες, Μετακινήσεις, Μεταφορικό Μέσο , Σχέση με Αδέρφια. Προσοχή μην γίνεται αρκετά χειριστικοί και απόλυτοι στις επαφές σας.

Τοξότης: Οικονομικά Ζητήματα, Εισοδήματα, Υποθέσεις Ακίνητης Περιουσίας, Αυτοεκτίμηση (εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας)

Αιγόκερως: Σημαντική στιγμή αλλαγών που αφορούν τον εαυτό σας, τις σχέσεις σας, την πορεία σας. Λάθη του παρελθόντος φανερώνουν τώρα τις συνέπειές τους.

Υδροχόος: Ψυχολογία, Επαγγελματικά, Ανάγκη επαναπροσδιορισμού και ολοκλήρωσης ενός κύκλου.

Ιχθύς: Φιλίες, Συλλογικοί Χώροι, Προσδοκίες. Αποφύγετε την επιπολαιότητα στην λήψη αποφάσεων, δείξτε προσοχή στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

 

 

 Πηγή: astrokoukous-oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!