ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις σπουδές και σεμινάρια για αντικείμενα που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να ασχοληθείς.  Πρόσωπα από το φιλικό και συγγενικό περίγυρο μπορεί να κάνουν κρούση και να του απευθύνουν προσκλήσεις για εξόδους, μην τις χάσεις γιατί θα περάσεις όμορφα. 

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να επικεντρώνονται κυρίως σε οικονομικά  θέματα σε σχέση με τρίτους οι επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε απασχολούν. Η διαίσθησή σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σου και επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στο να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς πιθανό είναι να δεχθείς προσκλήσεις για εξόδους που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Σήμερα ο ερωτισμός κυριαρχεί και το φλερτ μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές καταστάσεις για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει καθώς εντυπωσιάζεις με τη θετική διάθεση και τη βοήθειά σου. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσει ζητήματα που πιθανά απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε προβληματίζουν έντονα. Έχεις την δυνατότητα να δώσεις λύσεις που μπορεί να ικανοποιήσουν ιδιαίτερα το ταίρι και τους συνεργάτες σου και έτσι να επικρατήσει αρμονία με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας τον εκνευρισμό και την εσωτερική ένταση καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα. Άφησε την καχυποψία στην άκρη και επικεντρώσου στο πάθος που μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές έρωτα.

Σήμερα το πάθος και ο αισθησιασμός μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σου και να δημιουργήσουν υπέροχες στιγμές για δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η η συναισθηματική ένταση που μπορεί να προκαλέσει η πιθανή νέα γνωριμία είναι κυρίαρχη. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στην καθημερινότητα και στη δουλειά σου καθώς πιθανό είναι οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες να είναι πολλές και να θέλεις να τις διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας ιδιαίτερα τη διάθεση για κοινωνική ζωή και εξωστρέφεια και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επικεντρωθείς κυρίως στο να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή με συνεργάτες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ισορροπήσεις στις κυρίαρχες σχέσεις στη ζωή σου αφού ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος.

Σήμερα η συντροφικότητα είναι το κυρίαρχο στοιχείο στην προσωπική σου ζωή και είναι αυτό που μπορεί να δώσει ώθηση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου καθώς αυτό που απολαμβάνεις είναι να βρίσκεσαι μαζί του.  Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό είναι που μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη και μπαίνεις σε μία διαδικασία να σκεφτείς πιθανές υποχρεώσεις και αγγαρείες της καθημερινότητας που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.  Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονο άγχος και στρες που θα πρέπει να διαχειριστείς γιατί το αποτέλεσμα τους μπορεί να είναι η ένταση σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα μην επιτρέψεις στη σκληρή καθημερινότητα να επηρεάσει τις σχέσεις σου δημιουργώντας δυσάρεστες καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση του έντονου καθημερινού προγράμματος είναι αρκετή και δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικές περιπτύξεις. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό και μπορείς να δρομολογήσεις ζητήματα που πιθανά απασχολούν την οικογένειά σου ή θέματα ακίνητης περιουσίας που έχουν προκύψει και καλείσαι να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κυκλοθυμία μπορεί να σε βάλει σε περίεργα μονοπάτια για αυτό φρόντισε να την περιορίσεις. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη εκτοξεύοντας τη διάθεσή σου στα ύψη και δίνοντάς σου ώθηση να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή και τη διασκέδαση καθώς ήρθε η ώρα να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι ή παρέα που μπορεί να βρεθεί.  Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου.

Σήμερα το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς μαγνητίζεις με τη γοητεία και τη λάμψη σου.

 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσει ζητήματα που πιθανά απασχολούν τα κοντινά σου πρόσωπα ή να δρομολογήσεις πιθανές συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν σημαντικά.  Η επικοινωνία κυριαρχεί και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον αφού έχεις τη διάθεση να βρεθείς με τα κοντινά σου πρόσωπα και να νιώσεις την ασφάλεια την τρυφερότητα τη ζεστασιά από μόνο αυτή μπορεί να σου δώσουν.  Εντάσεις μπορεί να προκύψουν λόγω κυκλοθυμίας που καλό είναι να τις διαχειριστείς.

Σήμερα  ο ρομαντισμός μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου μην διστάσεις να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για το ταίρι σου το προσωπικό σου χώρο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή εσωστρέφεια και κυκλοθυμία δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη κοινωνική ζωή. 

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό και μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικούς λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν έντονο άγχος.  Είναι γεγονός ότι δεν αποκλείεται να δρομολογήσει σχέδια για νέους φόρους εισοδήματος που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη και η κοινωνικότητα σου εκτοξεύεται, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές στο περιβάλλον σου αφού επιδιώκεις να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα για να συζητήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Οι προσκλήσεις θα είναι πολλές εκμεταλλεύσου το.

Σήμερα η διασκέδαση και η επικοινωνία κυριαρχούν σε προσωπικό επίπεδο και λειτουργούν ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η έντονο φλερτ και νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που μπορεί να βρεθείς.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου δίνοντας τους την ευκαιρία να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο ταίρι και στους συνεργάτες σου κάτι που είναι σημαντικό για εσένα.  Ευελπιστεί να γίνουν κατανοητές όμως θα πρέπει και εσύ να δώσεις τον κατάλληλο χώρο για να εκφράσουν τις δικές τους. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας τον αισθησιασμό και το πάθος και δίνοντας σου ώθηση για να περάσεις μοναδικές στιγμές  με το ταίρι σου αφού απολαμβάνεις την ζεστασιά την παρέα τη σταθερότητα και την ασφάλεια που σου χαρίζει. Φρόντισε να μην εκδηλώνεις κτητικές διαθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα

Σήμερα ο ερωτισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και υπόσχεται υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι ανασφάλειες μπορεί να είναι έντονες και να είναι ανασταλτικός παράγοντας για να μπει δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς πληγές και τραύματα του παρελθόντος κατακλύζουν το μυαλό σου και χαλάνε τη διάθεση σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να χρειάζονται την προσοχή σου όμως δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και πιθανά είναι τα λάθη. Αργά το βράδυ περνάει στο ζώδιό σου βγάζοντας σε από την μοναχικότητα και δίνοντάς σου ώθηση να κοινωνικοποιηθείς και να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό και την ενεργητικότητά σου.

Σήμερα ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου και σε προσωπικό επίπεδο καθώς το ταίρι σου θα κάνει ότι μπορεί για να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν καθώς εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και την ενέργεια που εκπέμπεις. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε στόχους και σχέδιο που μπορεί να έχεις και πιθανά να αφορούν φιλικά πρόσωπα που έχεις στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να μην γίνεσαι αλαζονικός και εριστικός με όσους διαφωνούν μαζί σου γιατί συγκρούσεις τότε δεν αποκλείονται. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη και φροντίζει να αποτραβηχτεί από την έντονη κοινωνική ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλειστείς στον εαυτό σου και να βιώσεις ξανά ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται και τριβελίζουν το μυαλό σου. Η μελαγχολία κυριαρχεί, φρόντισε να ασχοληθείς με την τέχνη που θα σε ισορροπήσει.

Σήμερα μοναδικές στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου απόλαυσε τον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν για να δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται οι υποχρεώσεις να είναι πολλές και να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να πάρεις ανάσα από το φορτωμένο πρόγραμμά σου και να βρεθείς με πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος που σου δίνουν τον χορό να εκφράσει τις απόψεις και σκέψεις που πιθανά έχεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες για να περάσεις μοναδικά και να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι.

Σήμερα μία έξοδο με την παρέα και το ταίρι σου είναι αυτό που θα λειτουργεί σε άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σας φέρουν πιο κοντά οι κοινές απόψεις και σκέψεις. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις σπουδές και σεμινάρια για αντικείμενα που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να ασχοληθείς.  Πρόσωπα από το φιλικό και συγγενικό περίγυρο μπορεί να κάνουν κρούση και να του απευθύνουν προσκλήσεις για εξόδους, μην τις χάσεις γιατί θα περάσεις όμορφα. Αργά το βράδυ περνάει στον Τοξότη και η σκέψη σου στρέφεται στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις καθώς φαίνεται να είναι πολλές και να σε φορτίζουν έντονα σε ψυχολογικό επίπεδο. Να θυμάσαι ότι το να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου δεν θα σε βοηθήσει στην εξέλιξη σου.

Σήμερα οι επαγγελματικές ευθύνες μπορεί να δημιουργήσουν νευρικότητα και να  εκτονωθείς το ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό ή σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να πρέπει να παρευρεθείς.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!