ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καριέρας σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταποκριθείς σε ότι ευθύνες και υποχρεώσεις έχεις αναλάβει δείχνοντας ότι αξίζεις να εξελιχθεί σε ανώτερο επίπεδο. 

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι στο να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς έχεις τη διαίσθηση για να αντιληφθείς άμεσα και γρήγορα πώς πρέπει να κινηθείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή γιατί η ένταση καραδοκεί λόγω των ανασφαλειών και των απωθημένων που εκδηλώνεις. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου αφήνοντας πίσω ότι φόβους και ενοχές μπορεί να δημιουργούν ιδιαίτερα προβλήματα και εντάσεις στη σχέση σου.

Σήμερα φρόντισε να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα μοιάζει μοναδική και ιδανική. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία και αρμονία με πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να εκφράζεις άμεσα τις απόψεις και τις ανάγκες σου γιατί έχεις την τάση να καταπιέζεσαι και να εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί το κατάλληλο πλαίσιο για να ξεπεραστούν ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού φαίνεται να επικρατεί η κατανόηση, η αγάπη, η σύμπνοια και η συμπόνια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα ρομαντισμός και συντροφικότητα εναρμονίζονται και δίνουν μοναδικές στιγμές στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα είναι κομβική αφού θα σε γεμίσει απίστευτα συναισθήματα. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα της καθημερινότητας που μπορεί να υπάρξουν αφού είναι καθοριστικό για εσένα να ανταποκριθείς σε ότι σου δώσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα άγχος και εμμονές που θα πρέπει να διαχειριστείς για να μην εκτονωθείς στο συναδελφικό περιβάλλον και δημιουργηθούν προβλήματα. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες φτιάχνει τη διάθεση σου και σου δίνει έντονη διαίσθηση για να κατευθυνθεί προς τις σωστές λύσεις αφήνοντας στην άκρη  νευρικότητα  και κωλύματα που μόνο εμπόδια μπορούν να προκαλέσουν.

Σήμερα μπορείς να ομορφύνεις την καθημερινότητά της σχέσης σου κάτι που θα λειτουργήσει ανανεωτικά για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα δείχνει ιδανικό για να γίνει σύντροφός σου.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθεί στο να περάσεις καλά σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Η διασκέδαση κυριαρχεί και είναι αυτή που μπορεί να σου δώσει ανάσες φρεσκάδας μέσα στην καθημερινότητα καθώς φαίνεται να πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθείς. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες φροντίζει να σε εφοδιάζει με εξαιρετική κατανόηση και διάθεση να εναρμονίσεις την όποια κατάσταση μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου κάτι που θα παίξει  κυρίαρχο ρόλο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στις εξόδους σου.

Σήμερα σημαντικό είναι να συνδυάσεις το πάθος και την τρυφερότητα σε προσωπικό επίπεδο που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η  η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών αφού δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ονειρικές καταστάσεις. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να διαχειριστείς. Προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να επικρατήσει καθώς τα σκαμπανεβάσματα θα δημιουργήσουν ένταση στις οικογενειακές σχέσεις. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνει πιθανά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος και να δείξεις κατανόηση στα προβλήματα των γύρω σου.

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να εκτοξευτεί στα ύψη καθώς έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για δύο στον προσωπικό σου χώρο. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον  πού θα δείχνει παραμυθένια και θα νιώθεις έντονη οικειότητα.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έχεις τη διάθεση να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους και να ανταλλάξει απόψεις για ζητήματα που σε απασχολούν. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, η επικοινωνία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες άκρως ενδιαφέρουσες για σένα. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί την καλύτερη δυνατή διάθεση για να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας το βράδυ με την παρέα σου και το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Σήμερα διασκεδάζοντας με το ταίρι σου μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα κεντρίσει έντονα το μυαλό σου και θα δημιουργήσει μαγικές εικόνες. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά  οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να το τακτοποιήσεις καθώς το άγχος που σου δημιουργούν είναι έντονο.  Το πάθος κυριαρχεί και στην προσωπική σου ζωή πρόσεχε γιατί η κτητικότητα μπορεί να οδηγήσει στην ένταση. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ με το ταίρι σου μην χάσεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για ένα δείπνο υπό το φως των κεριών που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση.

Σήμερα η τρυφερότητα και ο αισθησιασμός μπορεί να κυριαρχήσουν και να δώσουν μοναδικά αποτελέσματα σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα δημιουργήσει οι έντονες δονήσεις και μοναδικά συναισθήματα.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι επιτακτική η ανάγκη για εσένα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις στους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνει σε έντονα υποκειμενικός και νευρικός θέλοντας να επιβληθείς και αυτό να δημιουργήσει οι συγκρούσεις. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί την καλύτερη δυνατή διάθεση για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και θέλεις από τους άλλους σου δίνει επίσης όμως και την κατανόηση που σου χρειάζεται για να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι από εσένα.

Σήμερα εκφράζοντας με ηρεμία και αυτοπεποίθηση αυτά που χρειάζεσαι από το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα βρεις ανταπόκριση και θα δημιουργηθεί το κατάλληλο πλαίσιο για να περάσεις μοναδικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που δείχνουν να είναι μοναδικές στη ζωή σου.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς η μελαγχολία είναι έντονη λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου και σου δημιουργούν έντονα την ανάγκη να αποτραβηχτεί της και να βιώσεις τον πόνο που σου έχουν αφήσει. Φρόντισε μόνο να είσαι προσεκτικός στην καθημερινότητα γιατί τα λάθη είναι πιθανά αφού δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την ανάγκη να ξεφύγεις και να μην λειτουργείς σε καθημερινά πλαίσια καλά θα κάνεις να στραφεί στην τέχνη στο διαλογισμό σε ότι σε βοηθάει να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία για να φτιάξει η διάθεσή σου.

Σήμερα υπέροχες στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου μακριά από όλους απολαμβάνοντας το κάθε λεπτό μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα και δεν θα είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα τι θέλεις πραγματικά από αυτούς. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά  τις φιλικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπεις στη διαδικασία να εκφράσεις πιθανές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις και πού μπορεί να γίνουν κοινός τόπος για όλους. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αλαζονικός με πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να εναρμονίσεις διορατικότητα και ενσυναίσθηση,, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει στο να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Σήμερα το να θέσεις από κοινού όνειρα με το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει ιδανική κατάσταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα από το φιλικό περίγυρό είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα δημιουργήσουν παραμυθένιες καταστάσεις στη ζωή σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καριέρας σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταποκριθείς σε ότι ευθύνες και υποχρεώσεις έχεις αναλάβει δείχνοντας ότι αξίζεις να εξελιχθεί σε ανώτερο επίπεδο. Να θυμάσαι ότι η ένταση είναι μεγάλη και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να βρεις την καλύτερη δυνατή διάθεση και να ισορροπήσεις μέσα σου βλέποντας με αισιοδοξία και θετική ματιά στην κάθε κατάσταση που μπορεί να προκύψει σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου.

Σήμερα αφήνεις την σκληρότητα στην άκρη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα και να δημιουργήσουν ιδανικές καταστάσεις. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να ακολουθήσεις αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν σε πνευματικό επίπεδο καθώς το να διευρύνεις τους φιλοσοφικούς σου ορίζοντες είναι σημαντικό για εσένα. Καλά θα κάνεις να δεχθείς προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα  στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά όπου κι αν βρεθείς και να μπει σε μία διαδικασία ανώτερης σκέψεις που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της παρέας σου. Πνευματικές συζητήσεις και στιγμές χαράς θα φορτίσουν θετικά τις μπαταρίες σου.

Σήμερα ο ρομαντισμός κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και μπορεί να λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα έχουν την αίσθηση του ονειροπόλου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!