GOSSIP

Πολλοί στο twitter θεωρούν πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έγκυος

Μετά το χθεσινό τελικό του φετινού κύκλου του GNTM, οργιάζουν οι φήμες πως το μοντέλο και κριτής του σόου Ηλιάνα Παπαγεωργίου πιθανά είναι έγκυος και το twitter πήρε φωτιά!

Θυμίζουμε πως εδώ και αρκετούς μήνες η Ηλιάνα είναι ζευγάρι με το γνωστό Έλληνα ράπερ Snik και πλέον οι δυο τους δεν κρύβουν το δεσμό τους και έχουν "πυκνώσει" τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.


Και τώρα πολλοί πιστεύουν πως η Ηλιάνα (που στο παρελθόν ήταν παντρεμένη αλλά ο γάμος της δεν κράτησε πολύ) είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο παιδί της με τον Snik.


Aφορμή για να φουντώσουν οι φήμες στάθηκαν όλες οι χθεσινές εμφανίσεις της Ηλιάνας, αφού τόσο το φόρεμα με τις σούρες μπροστά, όσο και το λευκό outfit που φόρεσε την ώρα της live ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την ανάδειξη της φετινής νικήτριας του σόου, έδειχναν την Ηλιάνα με κάπως φουσκωμένη κοιλίτσα και λίγα παραπανίσια κιλά.


Πάντως η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως αυτό το διάστημα αδιαφορεί για τα κιλά της, οπότε ίσως απλά έχει επιτρέψει στον εαυτό της να κάνει κάποιες... παρασπονδίες στη διατροφή της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!