GOOD LIFE

Αυτό το gadget αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του

Καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε αυτής της χρονιάς, πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να προβλέψουν ποια θα είναι τα πράγματα που θα κυριαρχήσουν τη νέα χρονιά και ένα gadget που είναι ξεχασμένο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, φιγουράρει ξαφνικά σε όλες τις λίστες με τα trends του 2020, αλλά και στις προτάσεις για μικρο-δωράκια στις γιορτές.

Ο λόγος για τις φωτογραφικές μηχανές μια χρήσης, τις γνωστές disposable cameras, που το τελευταίο διάστημα είδαν τις πωλήσεις τους να αυξάνονται, μολονότι για χρόνια είχαν μείνει στα... αζήτητα.


Την εποχή που ακόμα και το πιο απλό κινητό τηλέφωνο έχει κάμερα υψηλής ανάλυσης, αρχικά, ακούγεται παράλογο, ξαφνικά να αναγεννιούνται από τις στάχτες τους, οι φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσεως, όμως χάρη σε μια σειρά από celebrities αυτό το gadget έγινε ξανά... μόδα και πολλοί εκτιμούν πως αυτή η μόδα θα μεσουρανήσει τη νέα χρονιά.


Αρχικά το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid, άρχισε να κυκλοφορεί στα fashion shows με μια τέτοια κάμερα στο χέρι και ήδη δημιούργησε το Instagram account @gisposable, όπου ανεβάζει τις φωτογραφίες που τράβηξε με τέτοιες κάμερες, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε και η ηθοποιός Diana Silvers (στο Instagram account της @dianasfilmdiary, χρησιμοποιεί φωτογραφικές μηχανές μιας χρήσεως Polaroid και vintage βιντεοκάμερες ) αλλά και ο διάσημος YouTuber David Dobrik (@davidsdisposable) και φυσικά χιλιάδες έσπευσαν να τους μιμηθούν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!