ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου 2019

Σήμερα ο αισθησιασμός κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνει την ευκαιρία να απογειώσει στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει η νέα γνωριμία που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στο να σε κάνει να νιώσεις ήρεμο και ασφαλή.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς κυρίως σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή.  Ο φόβος της μοναξιάς μπορεί να κυριαρχήσει γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αυτό όμως που κυρίως συμβαίνει είναι να καταπιέζεις τις ανάγκες σου, κάτι που αργά ή γρήγορα θα έρθει με βία στο προσκήνιο δημιουργώντας προβλήματα. Πάρε πρωτοβουλίες για επαγγελματικά βήματα που θεωρείς ότι μπορεί να σου αποφέρουν σημαντικά κέρδη.

Σήμερα δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι για τις ανάγκες του, όμως μην ξεχνάς τις δικές σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχούν γι’ αυτό και πολλοί θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και αντιμετωπίζεις ζητήματα στην καθημερινότητα καθώς πιθανό είναι να υπάρχουν αυξημένες υποχρεώσεις και αγγαρείες τις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι καθοριστικό να καταλάβεις ότι τον εκτονώνει στη νευρικότητα και το άγχος που νιώθεις στους γύρω σου μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει γι’ αυτό προσπάθησε να το χαλιναγωγήσει. Ιδανικά θα είναι να ασχοληθείς με τη γυμναστική ή με κάποιο είδος άσκησης που θεωρείς ότι σου ταιριάζει και μπορείς να διοχετεύσει σε κει την ένταση κάτι που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Σήμερα μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου περιόρισε τη νευρικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να φλερτάρεις να ερωτοτροπεί σεις να διασκεδάσεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη καθώς νιώθεις πιο χαρούμενος και λαμπερός από ποτέ και η γοητεία σου κυριαρχεί σε όποια παρέα κι αν βρεθείς εντυπωσιάζοντας τους γύρω σου. Μπορείς να ασχοληθείς σχετικά με την τέχνη και αντικείμενα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου κάποια καλλιτεχνική δράση καθώς απολαμβάνεις να ηρεμήσεις μέσω του θεάτρου ή του κινηματογράφου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε εγωκεντρικές τάσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς μπορείς να ανεβάσεις τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα γι’ αυτό και κεντρίζεις τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πολλών.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις οικειότητα ζεστασιά και τρυφερότητα. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι πιθανή κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέση με τα πρόσωπα της οικογένειας γι’ αυτό καλείσαι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα με την ακίνητη περιουσία ή διάφορες εργασίες που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν στο προσωπικό σου χώρο, είναι βέβαιο ότι μπορείς να τακτοποιήσεις ότι και αν προκύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Σήμερα μία βραδιά για δύο για εσένα και το ταίρι σου είναι αυτό που μπορεί να δώσει άλλη πνοή στον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο περιβάλλον που θα σε γεμίσουν ζεστασιά και ασφάλεια. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και πιθανό είναι να επιδιώξουν να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις να ανταλλάξεις απόψεις για ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου το εμπόριο και η επικοινωνία κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες που θα είναι πολύ σημαντικές για εσένα.  Εκμεταλλεύσου την ημέρα για ένα κοντινό ταξιδάκι που μπορεί να καλύψεις επαγγελματικά ζητήματα αλλά και να λειτουργήσει ανανεωτικά στην ψυχολογία σου αφού θα σε βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Σήμερα η επικοινωνία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση σου, φρόντισε να εκφράσεις αυτά που σε προβληματίζουν στο ταίρι σου για να λυθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο να ανέβει η ψυχολογία σου.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι ζητήματα οικονομικής φύσεως που πιθανά έχουν έρθει στο προσκήνιο και μπορεί να σε αγχώνουν. Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς, από την άλλη όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά σπατάλες και περιττά έξοδα γιατί πιθανό είναι να ξεφύγεις και να προκληθεί ζήτημα στον προϋπολογισμό σου. Μπορείς να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με λίγους και καλούς στο αγαπημένο σου στέκι και να απολαύσεις την παρέα, το καλό φαγητό γιατί αυτό που κυρίως αποζητάς είναι να περάσεις ήρεμα με πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια.

Σήμερα ο αισθησιασμός κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και σου δίνει την ευκαιρία να απογειώσει στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει η νέα γνωριμία που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στο να σε κάνει να νιώσεις ήρεμο και ασφαλή. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα και δυναμικά ανάγκες και θέλω που έχεις τόσο σε ότι αφορά τους συνεργάτες σου όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς με το να γίνεσαι επιθετικός και εριστικός με τους άλλους δεν θα καταφέρει στον επιθυμητό στόχο για εσένα γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός τη συμπεριφορά σου. Ο δυναμισμός σου είναι χαρακτηριστικός και μπορείς να πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα κι αν βρεθείς αλλά και να πάρει σημαντικές αποφάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορούν να αποδώσουν πολλά.

Σήμερα φρόντισε να δείξεις στο ταίρι σου τι πραγματικά θέλεις  δώσε όμως και τον κατάλληλο χώρο να εκφράσει αυτά που θέλει και αυτό αν είσαι ελεύθερος/η ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου και είναι βέβαιο ότι θα τραβήξεις πολλά βλέμματα.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωστρέφειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλειστείς στον εαυτό σου και να αναλογιστείς το παρελθόν που μπορεί ακόμα να σε βαραίνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό όμως μπορεί να μην σε βοηθήσει στο να λειτουργήσεις φυσιολογικά στην καθημερινότητα και να σε οδηγήσει στο να κάνεις λάθη λόγω του έντονου ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που υπάρχει. Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς με την τέχνη και ότι μπορεί να ανακουφίσει την ψυχή σου γιατί είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να βρεις την ισορροπία σου και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου.

Σήμερα δημιούργησε ένα ονειρεμένο σκηνικό με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσει να νιώσεις μοναδικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα απογειώσουν το συναισθηματισμό και την τρυφερότητα.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είναι σε με την παρέα σου και να σχεδιάζεις πράγματα από κοινού με πρόσωπα που είναι  σπουδαία για εσένα. Πιθανό είναι να στραφείς σε οργανώσεις και συλλογικές προσπάθειες που κινούν το ενδιαφέρον αφού είναι σημαντικό για εσένα να ενταχθείς σε ομάδα και να προσπαθήσεις για ένα κοινό σκοπό. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου γιατί δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός και δηκτικός με πρόσωπα που δεν ενδιαφέρονται για αυτά που λες ή πιστεύεις. 

Σήμερα το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον καθώς σας φέρουν πιο κοντά οι ιδέες και οι απόψεις σας. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και πολλές είναι οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες τις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να μην έχεις αρκετό χρόνο για να διαθέσεις σε άλλα πράγματα. Σημαντικό είναι να καταφέρεις να διαχειριστείς την ένταση και το άγχος που μπορεί να επικρατήσει γιατί δεν αποκλείεται αυτό να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, να δείξεις την υπευθυνότητα και την εργατικότητα που χρειάζεται για να καταφέρεις να κάνεις τα βήματα που απαιτούνται ώστε να υπάρξει η πολυπόθητη αναγνώριση.

Σήμερα το πιεσμένο πρόγραμμα σου μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σου καθώς πιθανό είναι να μην δίνεις το χρόνο που πρέπει στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να δείξει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το κέφι σου είναι ανεβασμένο καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Η προσοχή σου έχει στραφεί σε σπουδές και σεμινάρια που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες, σε επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που δημιουργούν νέες ευκαιρίες για εσένα. Η διασκέδαση είναι κυρίαρχη στο πρόγραμμά σου και είναι βέβαιο ότι θα δεχτείς προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για να περάσεις καλά μαζί τους. Πρόσεξε το φανατισμό που διέπει τις απόψεις σου γιατί είναι αυτός που θα οδηγήσει να συγκρουστείς.

Σήμερα το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί και είναι βέβαιο ότι θα δώσει ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σου. Ο έρωτας κυριαρχεί. Αν είσαι ελεύθερος/η η αισιοδοξία και η θετική διάθεση που εκπέμπεις θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς εκνευρισμός είναι έντονος και οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια σε ταλαιπωρούν. Ιδανικές συνθήκες για να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να δρομολογήσεις επιχειρηματικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να ελέγξεις την έντονη καχυποψία και τη ζήλια που μπορεί να εκδηλώσει στο ταίρι σου γιατί είναι αυτό που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις. Το πάθος και ο αισθησιασμός είναι η καλύτερη διέξοδος για να νιώσεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου

Σήμερα ο ερωτισμός κυριαρχεί στη σχέση σου φρόντισε να μην δημιουργήσεις προβλήματα λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η καχυποψία δεν αφήνει περιθώρια για να μπει δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!