ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμοί που πιθανά σου δημιουργούν άγχος.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με ότι μπορεί να βαραίνει την καθημερινότητά σου καθώς είναι πιθανό να έχουν αυξηθεί οι υποχρεώσεις και αγγαρείες σε ότι αφορά τη δουλειά σου. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις το άγχος και την επικριτική διάθεση που εκδηλώνεις γιατί το πιθανότερο είναι να προκληθούν εντάσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την αυτοπεποίθηση να δώσεις πρακτικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία.

Σήμερα η διάθεση να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας με το ταίρι σου είναι αυτοί που θα σταθεροποιήσει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη δημόσια εικόνα σου. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η χαρά, η αισιοδοξία, η παιδικότητα σε κατακλύζουν αφού νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ και θέλεις να περάσεις μοναδικές στιγμές με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έχει προκύψει. Φρόντισε να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ζητήματα γιατί σε γεμίζουν και ικανοποιούν όλες σου τις αισθήσεις. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα με το ταίρι σου που θα θέσουν γερά θεμέλια σε προσωπικό επίπεδο και θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα ασφαλείας και σταθερότητας στη σχέση σου.

Σήμερα η αισιοδοξία και η ωριμότητα εναρμονίζονται και δίνουν μοναδικό αποτέλεσμα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει που θα δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στον έρωτα. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και κυρίως σε απασχολούν ζητήματα που μπορεί να ενδιαφέρουν την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να μπεις σε συζητήσεις με οικεία πρόσωπα για να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Κράτησε χαμηλούς τόνους για τη μεταβαλλόμενη διάθεση σου μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και αντιπαραθέσεις. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βοηθά να ξεκαθαρίσει ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα σε σχέση με την οικογένεια και να δρομολογήσεις με σοβαρότητα συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο.

Σήμερα σημαντικό είναι να καταφέρεις να δώσεις την αίσθηση της ασφάλειας στο ταίρι σου αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία πιθανό είναι να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον πού θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα και θέματα δημοσίων σχέσεων που σου κινούν το ενδιαφέρον σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να ανταλλάξεις απόψεις για θέματα που απασχολούν γενικότερα. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις δυναμισμό, ρεαλισμό και ωριμότητα σε πιθανές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο που θέλεις να προωθήσεις. Πιθανή είναι η θετική κατάληξη που θα φέρει σημαντικές νέες συνεργασίες στη ζωή σου.

Σήμερα  η επικοινωνία και η ώριμη σκέψη θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη θετική έκβαση της προσωπικής σου ζωής. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα βάλει γερά θεμέλια στον έρωτα και θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να γίνεις κατανοητός από τον άλλον. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμοί που πιθανά σου δημιουργούν άγχος. Φρόντισε όμως να μην μπεις σε περιττές σπατάλες που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα και συμφωνίες με πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον που θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου.

Σήμερα η σταθερότητα παίζει κομβικό ρόλο στη ζωή σου και αυτό φαίνεται και σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να έρθει ένα νέο πρόσωπο που θα σου χαρίσει ασφαλή και αυτοπεποίθηση.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και αποζητάς από πρόσωπα σημαντικά στη ζωή σου όπως οι συνεργάτες και το ταίρι σου. Φρόντισε βέβαια να τους δώσεις και τον ανάλογο χώρο για να εκφράσουν και αυτοί τα δικά τους συναισθήματα διαφορετικά ο εγωισμός θα φέρει συγκρούσεις. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να λειτουργήσεις ώριμα και να δείξεις ρεαλιστικά τι είναι αυτό που αποζητάς από τους γύρω σου κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να σταθεροποιήσεις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και στο να βάλεις θεμέλια για την μακροχρόνια πορεία τους.

Σήμερα η ωριμότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το ταίρι σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για θετικές εξελίξεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα φέρει σοβαρές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται Παρθένο και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να αποτραβηχτείς από όλους και όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με πληγές και αναμνήσεις του παρελθόντος που σου δημιουργούν μελαγχολία ή πιθανή θλίψη. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ισορροπήσεις μέσω του διαλογισμού και του εσωτερισμού διαφορετικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ζητήματα σε  υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε καλεί να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά ότι σε πληγώνει και να βρεις την ωριμότητα και το θάρρος να αφήσεις πίσω ότι μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου.

Σήμερα μπορείς να επιδιώξεις να βρεθείς μακριά από όλους και όλα με το ταίρι σου καθώς είναι αυτό που θα σε γεμίσει ασφάλεια. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα βάλουν γερές βάσεις για σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να θέσεις στόχους και φιλοδοξίες μαζί τους που μπορεί να σας κεντρίζουν από κοινού το ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό το να αποφύγεις να γίνεσαι εριστικός και απαξιωτικός με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου γιατί αυτό θα σε οδηγήσει σε συγκρούσεις. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να θέσεις με ωριμότητα τα επιχειρήματά σου και είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσει την προσοχή πολλών θέλοντας να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τα όνειρά σου. Η συμμετοχή σου σε συλλόγους και οργανώσεις παίρνει σάρκα και οστά.

Σήμερα καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στο να βάλεις γερά θεμέλια σε στόχους με το ταίρι σου γιατί είναι αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθουν στη ζωή σου για να δώσουν άλλη διάσταση στον έρωτα.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και αναλαμβάνεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να αναπτύξεις έντονο άγχος και συγκρουσιακή διάθεση με σημαντικά πρόσωπα στην επαγγελματική σου ζωή. Δείξε τις ικανότητές σου γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να εξελιχθείς σε καλύτερη θέση. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναγνωριστεί η προσπάθεια και η εργατικότητα σου σε επαγγελματικό επίπεδο κάτι που μπορεί να αποδώσει σημαντικά και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου αφού θα αμειφθείς με αυτά που έχεις προσφέρει.

Σήμερα η σταθερότητα και το πάθος δίνουν άλλη διάσταση στον έρωτα και μπορείς να απολαύσεις την παρέα του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές οι νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή από δω και στο εξής. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να μπεις σε μία διαδικασία σπουδών και σεμιναρίων που παίζουν σημαντικό ρόλο στις πνευματικές αναζητήσεις. Εκμεταλλεύσου πιθανές προσκλήσεις που μπορεί να  σου δώσουν την ευκαιρία να διασκεδάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δημιουργεί τη διάθεση να προχωρήσεις το να ασχοληθείς με αντικείμενα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον πρακτικά θέλοντας στο εδώ και τώρα να μπει σε μία ιδιαίτερη διαδικασία αναζήτησης. Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο και δημιουργεί σταθερότητα στη ζωή σου.

Σήμερα η διασκέδαση και η ωριμότητα ευτυχώς πάνε μαζί και σου δίνουν μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αφού ήρθαν για να μείνουν.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν να προωθήσεις. Προσοχή γιατί το άγχος και η νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει παλιότερα ζητήματα στο προσκήνιο που έχεις την ευκαιρία να δεις με ρεαλιστικούς όρους και να μπορέσεις να ξεπεράσεις.  Σταθερές συνθήκες μπορεί να επικρατήσουν και σε συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα που είναι σημαντικές για εσένα.

Σήμερα η ωριμότητα και η λογική δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις λόγω ζήλιας και καχυποψία στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα φροντίσει να αφήσει τις ανασφάλειες στο περιθώριο. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και κυρίως ενδιαφέρεσαι για τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου αφού θέλεις να επιλύσεις πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχουν δημιουργήσει αναταράξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.  Καλά θα κάνεις βέβαια να εκφράσεις πραγματικά και αυτά που νιώθεις γιατί έχεις την τάση να καταπιέζεσαι και να συμβιβάζεσαι σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν. Το τρίγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να θέσεις νέους στόχους με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου και αυτό θα είναι αρκετό για να σταθεροποιήσει τις σχέσεις και να βοηθήσει στο να ξεφύγετε από εντάσεις που μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει.

Σήμερα η ωριμότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα δώσει σημαντική ώθηση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!