ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως σωστό να ισορροπήσεις και να εναρμονίσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν επηρεάσει την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να έχει δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. 

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να ερωτοτροπήσεις και να δώσεις όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και το σύντροφό σου. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να ανεβάσει κατακόρυφα την ένταση και αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει ιδιαίτερα συγκρουσιακές συνθήκες για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός για να ξεπεράσεις πιθανές αντιπαραθέσεις. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις στην προσωπική σου ζωή και να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας σε όποια παρέα κι αν βρεθείς.

Σήμερα  μην αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή η επικοινωνία είναι αυτή που θα διορθώσει τα πάντα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να σε αιφνιδιάσει όμως θα σε οδηγήσει στο απόλυτο ξεφάντωμα. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά ζητήματα της οικογένειας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.  Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν, φρόντισε να ακούσεις τη διαίσθησή σου. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό  στο ζώδιό σου μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα και ξαφνικά γεγονότα να ανεβάσουν το θερμόμετρο κατακόρυφα στην οικογενειακή στέγη προκαλώντας ένταση. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ότι σε έχει πληγώσει σε πρόσωπα που είναι οικεία, βοηθώντας έτσι στο να ξεπεράσεις ότι πιθανά έχεις κρατήσει μέσα σου.

Σήμερα δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου καθώς οι εξομολογήσεις θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον και να δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς κυρίως σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ανταλλάξεις απόψεις για θέματα που σε απασχολούν. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται στο προσκήνιο με βία και δημιουργούν έντονα συγκρουσιακές διαθέσεις. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Τοξότη σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις την όποια νευρικότητα και να φροντίσεις να περάσεις καλά με το ταίρι σου ή με συνεργάτες βγαίνοντας και διασκεδάζοντας.

Σήμερα η διασκέδαση και το κέφι είναι αυτά που θα λειτουργήσουν ευεργετικά σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά πού να προκαλέσουν ένταση αλλά και παιχνίδια μυαλού που θα συγκεντρώσουν.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά ζητήματα στο προσκήνιο ή πιθανά έξοδα που θα σε αιφνιδιάσουν και μπορεί να δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Τοξότη πιθανό είναι να προκύψουν συζητήσεις ρε πρόσωπα του εργασιακού χώρου που θα σε βοηθήσουν μάτια περάσεις πιθανές ανασφάλειες.

Σήμερα εκφράζοντας ότι σε απασχολεί στο ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανές φοβίες και ανασφάλειες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα κυριαρχήσει η καλή επικοινωνία και η σιγουριά που εκδηλώνουν. 

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο αφού μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά συνεργασίες και σχέσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδιαίτερα αυξημένη διάθεση σε ότι αφορά κυρίως στις επαγγελματικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις βίαια και απότομα σε ότι σε καταπιέζει στον επαγγελματικό σου χώρο. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Τοξότη βοηθά στο να ξεπεράσεις όποιες εντάσεις και προβλήματα υπάρχουν και να περάσεις καλά σε όποια παρέα κι αν βρεθείς απολαμβάνοντας τη διασκέδαση και τη χαρούμενη διάθεση.

Σήμερα είναι γεγονός ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου αρκεί να αφήσεις στην άκρη ζητήματα που μπορεί να σε εκνευρίσει και να χαλάσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα έρθει αιφνιδιαστικά σε απογειώσει.

 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και αυτό που επιδιώκεις κυρίως είναι να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλειστεί στον εαυτό σου. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος είναι έντονες και μπορεί να σε οδηγούν σε λανθασμένες αντιδράσεις και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει έντονη συναισθηματική φόρτιση και να οδηγηθεί σε ξεσπάσματα που θα προβληματίσουν τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε καθημερινό επίπεδο. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να ισορροπήσεις και να έρθει σε επικοινωνία με οικογενειακά σου πρόσωπα που θα σε ανακουφίσει η συζήτηση μαζί τους.

Σήμερα στιγμές για δύο μπορεί να οδηγήσουν σε καταλυτικές ερωτικές εξομολογήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις αυτά που νιώθεις. 

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ιδιαίτερη νευρικότητα σε ότι αφορά οι σχέσεις με τους φίλους σου καθώς ανατρεπτικά γεγονότα και ένταση δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Τοξότη βοηθά να ξεφύγεις από την όποια νευρικότητα και να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ με φιλικά και κοντινά πρόσωπα συζητώντας για διάφορα θέματα.

Σήμερα η ήρεμη συζήτηση είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει στο να θέσεις σημαντικούς στόχους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περίγυρο η επικοινωνία και οι κοινές απόψεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να αυξάνονται οι υποχρεώσεις και ευθύνες που αναλαμβάνεις και αυτό μπορεί να σε γεμίσει άγχος. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες εντάσεις τόσο σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή γι’ αυτό προσπάθησε να περιορίσει στη νευρικότητα και την ερωτική σου διάθεση. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά να βρεις την θετική πλευρά της οποίας κατάστασης και να υπάρξουν συζητήσεις που θα απολαύσεις την κάθε στιγμή.

Σήμερα  φρόντισε να μην αφήσεις τη νευρικότητα της δουλειάς να επηρεάσει τη σχέση σου και απόλαυσε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό που θα σε γεμίσει ασφάλεια και σταθερότητα.

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να στραφείς σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσκλήσεις από πρόσωπα ευρύτερου περιβάλλοντός σου είναι αυτές που θα σου κινήσουν την προσοχή για να διασκεδάσεις. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση σε παρέες που θα βρεθείς δυναμιτίζοντας το αισιόδοξο και θετικό κλίμα. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ερμή  στο ζώδιό σου σε καθιστά τον πρωταγωνιστή της βραδιάς αφού δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να γίνεις το επίκεντρο σε ότι αφορά τη διασκέδαση και τις συζητήσεις.

Σήμερα φρόντισε να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς η διασκέδαση και το κέφι απογειώνουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει χαρά και θετική σκέψη για το μέλλον. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να ανατρέψουν τα δεδομένα σε συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιέφεραν και τελικά να συγκρουστείς με πρόσωπα που συναλλάσσεται σε κάτι που θα επηρεάσει τις οικονομικές υποθέσεις. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Τοξότη μπορεί να σε ωθήσει να εκφράσεις στο ταίρι σου ζητήματα που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν βοηθώντας σε έτσι στο να ξεπεράσεις ότι σε έχει πληγώσει.

Σήμερα σημαντικό είναι να επικεντρωθείς στο πάθος και τον έρωτα και να αφήσεις τις ανασφάλειες στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί και πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την προσωπική σου ζωή.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως σωστό να ισορροπήσεις και να εναρμονίσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν επηρεάσει την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να έχει δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά να ξεφύγεις από τον εκνευρισμό να ισορροπήσεις και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς για να περάσεις όμορφα.

Σήμερα η προσωπική σου ζωή μπορεί να περάσει όμορφες στιγμές αρκεί να περιορίσεις τον εκνευρισμό και την εριστική σου διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία στην οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο η κοινή προσέγγιση των πραγμάτων. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και κάνεις στροφή στην καθημερινότητα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ολοκληρώσεις πιθανές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει σε ότι αφορά τη δουλειά σου. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ανατροπές και νευρικότητα με συναδελφικά πρόσωπα καθώς φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα του προγράμματος σου ή να προκύπτουν ξαφνικά γεγονότα που δημιουργούν προβλήματα σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπο από τον επαγγελματικό περίγυρο κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τον εκνευρισμό και την ένταση.

Σήμερα συζήτησε ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου και φρόντισε με καλή διάθεση να τα ξεπεράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα μας βοηθήσει να δούμε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!