ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις εκκρεμότητες ή λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν. 

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο επικεντρώνοντας κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί η κυκλοθυμία είναι έντονη και μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα και αντιπαραθέσεις εντός του οικογενειακού πλαισίου. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο, άκουσε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα τόσο στην οικογένεια όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από ότι αντέχεις και αυτό να σε πνίγει.

Σήμερα πιθανή καταπίεση από το ταίρι σου θα σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς, φρόντισε να βρεις το μέτρο. Αν είσαι ελεύθερος/η η ψυχολογία σου δεν είναι η καλύτερη για να επικεντρωθείς στο να περάσεις όμορφες στιγμές με μία νέα γνωριμία. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και προσπαθείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο σε απασχολούν κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείεται να σου δοθούν ευκαιρίες για να πραγματοποιήσει συμφέρουσες συμφωνίες. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω  μπορεί να φέρει πιθανές αντιδικίες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε εμπορικό επίπεδο καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις ευθύνες και να μην αποδίδουν όπως θα περίμενε τουλάχιστον οικονομικά.

Σήμερα η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να αποφύγεις πιθανή ανάγκη ελέγχου που μπορεί να εκδηλώσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, όμως μπορεί να νιώθεις ότι καταπιέζεσαι και αυτό θα σε οδηγήσει μακριά. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις εκκρεμότητες ή λογαριασμούς που μπορεί να υπάρχουν. Σημαντικό είναι βέβαια να μπορέσεις να ισορροπήσεις και σε πιθανές σπατάλες που μπορεί να πραγματοποιήσεις γιατί είναι αυτές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες συγκρούσεις λόγω καχυποψίας και χειριστικής διάθεσης που μπορεί να εκδηλώσουν πρόσωπα που συναλλάσσεσαι,  φρόντισε να μην αφήσεις κανέναν να σε κατευθύνει κατά το δοκούν.

Σήμερα οι ανασφάλειες γίνονται εντονότερες από ποτέ και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να αντιπαρατεθεί σε έντονο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κακή διάθεση και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δημιουργούν φοβίες που δεν αφήνουν να εξελιχθεί το ερωτικό παιχνίδι.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς διεκδικείς από τους γύρω σου την προσοχή που σου αξίζει. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς στον εγωκεντρισμό γιατί είναι αυτός που θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω πιθανό είναι να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι προσπαθούν να επιβάλλουν τους ρυθμούς που θέλουν στη ζωή σου, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να αντιδράσεις. Πρόσεξε γιατί οι διαπληκτισμοί θα είναι έντονη και να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Σήμερα φρόντισε να ισορροπήσεις μέσα στη σχέση σου γιατί ο εγωισμός θα σε οδηγήσει σε συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, ζητούμενο είναι να μην θεωρήσεις ότι σε καταπιέζουν και προσπαθούν να επιβληθούν. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε βαραίνουν ακόμα. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στην καθημερινότητα γιατί τα λάθη δεν αποκλείονται λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που σε χαρακτηρίζει. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω  μπορεί να εκδηλώσει συναισθηματικά σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι συνέχεια ή σε συναδέλφους σου καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι προσπαθούν να επιβάλλουν τους ρυθμούς και να σε επιφορτιστούν με περισσότερες αγγαρείες, κάτι που είναι αρκετό για να αντιδράσει έντονα.

Σήμερα η ευαισθησία  και η εσωτερική αναστάτωση μπορεί να οδηγήσουν στο να ξεσπάσεις και να εκτονωθείς το ταίρι σου μην το επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα  προκαλέσουν συναισθηματική θύελλα με την εμφάνισή τους.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι με ανθρώπους που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο σκέψης και δράσης σου. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που θα επιδιώξουν να βρεθούν δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ένταση με φίλους ή με το/η σύντροφό σου σε ό τι αφορά στόχους και σχέδια που έχετε, φρόντισε να μην επιτρέπεις σε κανέναν να επιβάλει την άποψή του και να σε χειριστεί γιατί αυτό είναι αρκετό για να αντιπαρατεθείς έντονα.

Σήμερα το να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου θα είναι μία δύσκολη υπόθεση καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι προσπαθεί να  σου επιβληθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περίγυρο, οι προσωπικές σου ανασφάλειες και η καχυποψία δεν αφήνουν περιθώρια για ομαλές εξελίξεις. 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα και υποθέσεις που μπορεί να έχεις αναλάβει σε ό τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες τρέχουν και εσύ καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δείξεις τις ικανότητές σου. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με σφοδρό τρόπο με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι προσπαθούν να σου επιβάλλουν καταστάσεις που πιθανά είναι αποπνικτικές για εσένα. Δείξε προσοχή και σε οικογενειακό επίπεδο γιατί οι εντάσεις δεν θα λείψουν.

Σήμερα η νευρικότητα που μπορεί να προκληθεί σε επαγγελματικό επίπεδο δεν είναι δύσκολο να περάσει και στην προσωπική σου ζωή προκαλώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, η κακή σου διάθεση όμως δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η προσοχή σου επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και πνευματικά αντικείμενα που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να παρακολουθήσεις. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να απευθύνουν προσκλήσεις για διασκέδαση που θα σε ικανοποιήσουν. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσουν στο να γίνεις σκληρός και φανατικός εκφράζοντας τις απόψεις σου, κάτι που θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει εντάσεις με τα πρόσωπα που πρόκειται να συναναστραφείς.

Σήμερα δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι το ταίρι σου προσπαθεί να σε καθοδηγήσει ή να σου επιβληθεί, αυτό θα είναι αρκετό για να αντιδράσει έντονα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, ανάγκες επιβολής και χειρισμού μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις έντονο εκνευρισμό από το πρωί καθώς φόβους και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς.  Μπορείς να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν καθώς η διαίσθησή σου σού δείχνει τον δρόμο που μπορείς να διαβείς. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω εγείρει ιδιαίτερες ανασφάλειες κτητικότητα και  δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τα θέλω τους κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στον αντιδράσεις με απότομο τρόπο.

Σήμερα το πείσμα και η αδιαλλαξία μπορεί να είναι κακός σύμβουλος της σχέσης σου, φρόντισε να κρατήσει ισορροπίες. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν είναι η καλύτερη μέρα για να φλερτάρεις αφού δεν νιώθεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν συνεργασίες και σχέσεις που είναι σημαντικές καθώς είναι κυρίαρχο για σένα το να κρατήσεις ισορροπίες για να μην υπάρξουν εντάσεις με σπουδαία πρόσωπα της ζωής σου.  Αυτό βέβαια μπορεί να σε οδηγήσει στο να υπομείνεις πράγματα που δεν θα σου αρέσουν τελικά, φρόντισε να το αποφύγεις. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να βγάλει την σκληρή και απόλυτη πλευρά του εαυτού σου κάτι που θα επηρεάσει δυσάρεστα τη σχέση σου και θα δημιουργήσει εντάσεις.

Σήμερα η διάθεση να επιβληθείς το ταίρι σου ξεπερνάει την οποία ανάγκη για ισορροπίες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως το γεγονός ότι προσπαθείς να επιβάλεις και να χειριστείς τα πρόσωπα που γνωρίζεις δεν αφήνουν περιθώρια για θετικές εξελίξεις.

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν ή υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά και πιθανά σε αγχώνουν.  Φρόντισε να μην ξεσπάς μέσω της γκρίνιας και της επικριτικής του διαθέσεις τους γύρω σου δυσχεραίνοντας την ατμόσφαιρα. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω εγείρει βαθύτερους φόβους που δεν θα διστάσεις να εκδηλώσεις στο εργασιακό περιβάλλον και να προκαλέσεις ένταση, νευρικότητα και πιθανούς διαπληκτισμούς.

Σήμερα φρόντισε να εναρμόνισης μέσα σου ανασφάλειες και πληγές του παρελθόντος γιατί δεν θα διστάσεις να της εκτόνωσης το ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η η κακή σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για να δραστηριοποιηθείς στον έρωτα. 

 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως στο να περάσεις καλά με την παρέα σου, το ταίρι ή πιθανή μία γνωριμία που μπορεί να προκύψει αφού έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς λόγω της γοητείας και του δυναμισμού που εκπέμπεις. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείς στις υπερβολές γιατί είναι αυτές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να γίνει την ανάγκη να εξουσιάζεις το ταίρι σου ή ανάλογη ανάγκη σε αυτό και να οδηγηθεί σε μετωπικές συγκρούσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα.

Σήμερα καλά θα κάνεις να βρεις ισορροπίες με το ταίρι σου γιατί τα χειριστικά παιχνίδια δεν θα καταλήξουν αισιόδοξα. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει γεγονός είναι όμως ότι θα πρέπει να ελέγξεις τάσεις επιβολής που μπορεί να εκδηλώσεις και να δημιουργήσουν προβλήματα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!