ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται, καθώς ευθύνες προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες και αυτό μπορεί να σου δημιουργούν επιπλέον άγχος και πίεση. Είναι γεγονός όμως ότι έχεις την υπευθυνότητα, τη μεθοδικότητα και τη διάθεση να εργαστείς για να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις επωμιστεί. 

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και κυρίαρχη είναι η διάθεσή σου να βρεθείς κοντά στις ρίζες σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με την οικογένειά σου για να νιώσεις τρυφερότητα, ζεστασιά, ασφάλεια. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα αποφασιστικός το πώς πρέπει να κινηθείς καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς την κρίση σου και το ένστικτό σου γιατί θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δείξε προσοχή στην κυκλοθυμία γιατί τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης σου είναι αυτά που μπορεί να προκαλέσουν ένταση με τους οικείους σου.

Σήμερα οι στιγμές είναι ιδανικές για να δημιουργήσεις το κατάλληλο ρομαντικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα πιθανά να μην επιτρέψουν  για να ασχοληθείς με τον έρωτα. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η επικοινωνία κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα. Η ανάγκη να μιλήσεις και να έρθεις σε επαφή με τα κοντινά σου πρόσωπα είναι διάχυτη, γι’ αυτό πιθανό είναι να επιδιώξεις να βγεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους για να έχεις χαλαρές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα τη μέρα σου. Μετακινήσεις κοντινές μπορεί να υπάρξουν με αφορμή επαγγελματικά θέματα που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη διάθεσή σου βοηθώντας σε να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Μην χάσεις προσκλήσεις για πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις, η ευκαιρία να διασκεδάσεις θα αλλάξει την ψυχολογία σου.

Σήμερα μία εκδρομή με το ταίρι σου θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανές καθώς είσαι το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και  χιούμορ αποτελούν ακαταμάχητα όπλα. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά  οικονομικά θέματα, καθώς λογαριασμοί και εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και προσπαθείς να δρομολογήσεις την τακτοποίησή τους, ώστε να πάψουν να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι συνδέεις τα οικονομικά σου με την προσωπική σου αξία και γι’ αυτό μπορεί να νιώθεις έντονα ανασφαλής σε περίπτωση που δεν σε ικανοποιεί. Παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να μπει σε διαδικασία εξόδων και σπατάλης που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου, προσπάθησε να ισορροπήσεις και να βρεις το μέτρο.

Σήμερα ο αισθησιασμός και ο πόθος μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η οι προσωπικές ανασφάλειες δεν αφήνουν περιθώρια για να χαρείς τον έρωτα και αυτό είναι κάτι που θα βάλει εμπόδια σε πιθανές γνωριμίες.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως στις συναισθηματικές σου ανάγκες και πώς αυτές θα τις εκφράσεις στο περιβάλλον σου και κυρίως στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και θετικός σε πρόσωπα που δεν σε καταλαβαίνουν και αυτό θα δυναμιτίσει σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Πάρε τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται για να προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν φρόντισε βέβαια Να αφήνεις το χώρο που χρειάζεται στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι Γιατί δεν αποκλείεται αυτό να εντείνει δυσαρέσκεια και να προκαλέσει δυσκολίες στην πορεία.

Σήμερα εξέφρασε αυτό που θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου, όμως δώσε και τον κατάλληλο χώρο για να ειπωθεί και τι πραγματικά θέλει αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αφού έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον για βρεθείς. 

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και γίνεται έντονη η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα, καθώς έρχονται στην επιφάνεια αναμνήσεις και πληγές του παρελθόντος που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Είναι άμεση ανάγκη να ασχοληθείς με την τέχνη, τη μουσική ή τον διαλογισμό γιατί μέσω αυτών θα μπορέσεις να ισορροπήσεις και να μην βουλιάξεις στην κατήφεια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις την καθημερινότητα καθώς το μυαλό δεν συγκεντρώνεται εύκολα και μπορεί να οδηγηθείς σε απροσεξίες και λάθη. Δεν αποκλείεται να έρθει στο φως παρασκήνιο στη δουλειά που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία γιατί θα συναισθηματικά ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν.

Σήμερα στιγμές για δύο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα θα εκτοξεύσουν το ρομαντισμό και την τρυφερότητα και θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν, προσπάθησε να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

 

 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και αυτό που έχεις ανάγκη είναι να επικεντρωθείς στο φιλικό σου περιβάλλον, να επικοινωνήσεις μαζί τους, να εκφράσεις απόψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις, καθώς η πρωτοποριακή σου στάση θα κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σταθούν δίπλα σου βοηθώντας σε στο να φτάσεις τα όνειρά σου. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, καθώς λειτουργείς εξαιρετικά μέσα από κοινές προσπάθειες με άλλα πρόσωπα με τα οποία έχεις παρόμοιες ανησυχίες. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα απαξιωτικός με όποιον δεν συμφωνεί με τις απόψεις σου προκαλώντας εντάσεις.

Σήμερα κοινοί στόχοι και σχέδια είναι αυτά που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα φέρουν επανάσταση στη ζωή σου. 

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται, καθώς ευθύνες προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες και αυτό μπορεί να σου δημιουργούν επιπλέον άγχος και πίεση. Είναι γεγονός όμως ότι έχεις την υπευθυνότητα, τη μεθοδικότητα και τη διάθεση να εργαστείς για να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις επωμιστεί. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να αποφύγεις πιθανές προστριβές ή συγκρούσεις με ανώτερους σου και πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου, καθώς η αδιαλλαξία και η απολυτότητα που σε διέπει θα δημιουργήσουν ευτράπελα.

Σήμερα το έλλειμμα χρόνου λόγω των πολλών υποχρεώσεων μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει και μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο πού θα λειτουργήσει ανανεωτικά και σε ότι αφορά τον έρωτα.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το κέφι εκτοξεύεται στα ύψη, καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και πιο χαρούμενος από ποτέ. Στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, σε επαφές και πρόσωπα στο εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Η επικοινωνία με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανή και πιθανό είναι να υπάρξουν προσκλήσεις από πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό για να διασκεδάσετε μαζί. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές συζητήσεις γιατί  μπορεί να υπερασπιστείς τα πιστεύω σου με έντονο φανατισμό και αυτό να προκαλέσει ζητήματα με τους γύρω σου.

Σήμερα απόλαυσε κάθε στιγμή της ημέρας με το ταίρι σου καθώς η θετική σου διάθεση και το ερωτικό στοιχείο κυριαρχούν. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς δεν μπορεί να περάσεις απαρατήρητος λόγω της γοητείας και της λάμψης σου.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και από το πρωί υπάρχει έντονος εκνευρισμός που μπορεί να αυξάνεται κατά την διάρκεια της ημέρας. Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να έρθουν στο φως και καλείσαι να τους διαχειριστείς με ψυχραιμία, διαφορετικά μπορεί να εκτονωθείς απότομα στο ταίρι σου δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Είναι ιδανική ημέρα για να προωθήσεις οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, καθώς η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εμπιστεύσου την και δεν θα χάσεις.

Σήμερα η καχυποψία και η ζήλια θα είναι κακός σύμβουλος στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό φρόντισε να τις αφήσει στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός είναι στα ύψη και δεν αφήνουν περιθώρια για νέες γνωριμίες. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στο πώς θα καταφέρεις να κρατήσεις τις πολυπόθητες για σένα ισορροπίες, καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Επιδιώκεις να ικανοποιήσεις το ταίρι και τους συνεργάτες σου για να μην υπάρχουν εντάσεις, αυτό όμως σε οδηγεί στο να καταπιέσεις τις δικές σου ανάγκες. Είναι προτιμότερο να εκφράσεις και εσύ αυτά που νιώθεις και πιστεύεις, διαφορετικά να είσαι βέβαιος ότι αργά ή γρήγορα θα εκτονωθούν προκαλώντας προβλήματα που δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμα.

Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ικανοποιώντας κάθε του επιθυμία, φρόντισε όμως να ικανοποιήσεις και τον εαυτό σου για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει αφού φλερτάρεις και γοητεύεις τους πάντες, δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

 

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η καθημερινότητα έρχεται στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες της δουλειάς και πιθανές αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα δημιουργούν ένταση και άγχος που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Καλό είναι να αποφύγεις την επικριτική διάθεση που εκδηλώνεις με τους γύρω σου και να αφήσεις στην άκρη την τελειομανία για να  μην επιβαρύνεις ψυχολογικά τον εαυτό σου. Η γυμναστική ή κάποιο είδος άσκησης που σου αρέσει μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονώσεις το στρες πριν σε καταβάλει. Είναι ευκαιρία να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες, προσπαθώντας έτσι να δώσεις περισσότερη ενέργεια στον εαυτό σου.

Σήμερα μην επικεντρώνεσαι εμμονικά σε λεπτομέρειες που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η κούραση και το άγχος της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου απογειώνεται, νιώθεις χαρούμενος και έτοιμος να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Είναι σημαντικό για εσένα να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να υποπέσεις σε υπερβολές εκδηλώνοντας έντονα τα συναισθήματά σου και κάνοντας αισθητή την παρουσία σου. Καλά θα κάνεις λοιπόν να διατηρήσεις το μέτρο για να μην υπάρξει δυσαρέσκεια από τους γύρω σου. Η τέχνη είναι κάτι που σε εμπνέει και σε απογειώνει και το πιθανότερο είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση που μπορεί να σου προκαλέσει γαλήνη και ευτυχία.

Σήμερα προσπάθησε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου, το πάθος θα εκτοξεύσει την σχέση στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!