GOSSIP

Διαλύθηκε και το νέο μουσικό σχήμα με την Άντζελα Δημητρίου

To 2019 θα κλείσει με το χειρότερο τρόπο για την Άντζελα Δημητρίου, αφού μέσα σε σύντομο διάστημα, η γνωστή τραγουδίστρια, αρχικά αποχώρησε από ένα μουσικό σχήμα λίγο πριν την πρεμιέρα και στην πορεία διαλύθηκε και το νέο μουσικό σχήμα στο οποίο συμμετείχε.

Θυμίζουμε πως αρχικά η Άντζελα Δημητρίου είχε προγραμματίσει να κάνει εμφανίσεις φέτος το χειμώνα, σε γνωστό αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο, στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη.
Ωστόσο αυτό το σχήμα διαλύθηκε, καθώς ξέσπασε πόλεμος για τη... μαρκίζα, και η Άντζελα αποχώρησε.


Πριν από λίγες μέρες η Άντζελα ανακοίνωσε πως θα ξεκινούσε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με ένα νέο μουσικό σχήμα, έχοντας πλάι της τους Χρήστο Χολίδη, Γιώργο Γιαννιά και Ειρήνη Παπαδοπούλου, ωστόσο και αυτό το μουσικό σχήμα διαλύθηκε.

Αρχικά το ανακοίνωσε χθες βράδυ ο Γιώργος Γιαννιάς μέσω Instagram γράφοντας: 


«ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ
1. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους που περίμεναν αυτές τις Άγιες μέρες να δουλέψουν μαζί μας και να πάνε το μεροκάματο στις οικογένειές τους.

2. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, τραγουδιστές, μουσικούς, τεχνικούς, για τις μέρες που περάσαμε μαζί δουλεύοντας και ετοιμάζοντας κάτι όμορφο για την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη.

3. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους, για το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και την στήριξή σας.

Γιώργος Γιαννιάς»

 

Στην πορεία μια σχετική ανάρτηση έκανε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία έγραψε: «Ο Γιώργος μου ο Χρήστος μου και η υπέροχη Άντζελα Δημητρίου. Πραγματικά δεν έχω απαντήσεις για τα ερώτηματά σας που με έχουν κατακλύσει από το πρωΐ. Ξαφνιάστηκα κι εγώ όπως κι εσείς και δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Στενοχωριέμαι πολύ για τους συνεργάτες μου κ για το προσωπικό που έμεινε ξεκρέμαστο.
Λυπήθηκα που δεν θα τη ζήσω αυτή τη συνεργασία.Ίσως το σύμπαν μας ενώσει κάποια άλλη στιγμή..Ολα για κάποιο λόγο γίνονται.Κοιτάμε μπροστά !»


Και φυσικά όλοι τώρα αναρωτιούνται τί συνέβη και διαλύθηκε αυτό το μουσικό σχήμα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!