GOSSIP

Η Άντζελα Δημητρίου ξεκινά με νέο μουσικό σχήμα και δείτε τι είπε για τη μαρκίζα

Μπορεί αρχικά φέτος το χειμώνα η Άντζελα Δημητρίου να είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί σε αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο, αλλά μετά το... πόλεμο της μαρκίζας που ξέσπασε με το Γιώργο Τσαλίκη, η "Λαίδη" του ελληνικού πενταγράμμου μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη!

Θυμίζουμε πως η Άντζελα Δημητρίου πριν από λίγο καιρό, διέλυσε τη συνεργασία της με το Γιώργο Τσαλίκη, καθώς διαφωνούσε με το γεγονός πως στην αφίσα του κέντρου, ο Γιώργος εμφανίζονταν μαζί της και το όνομά του ήταν πρώτο.


Στην πορεία ο Γιώργος Τσαλίκης, φάνηκε να έχει εξοργιστεί με τη συμπεριφορά της διάσημης λαϊκής τραγουδίστριας.


Πάντως τώρα η Άντζελα, αποφάσισε να εμφανιστεί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, σε ένα νέο μουσικό σχήμα μαζί με τους Χρήστο Χολίδη, Γιώργο Γιαννιά και Ειρήνη Παπαδοπούλου.


Το νέο σχήμα αναμένεται να κάνει αύριο Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου πρεμιέρα και πρόσφατα έγινε η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος και φυσικά παρουσιάστηκαν και οι αφίσες που θα κοσμούν την μαρκίζα.


Και όπως θα δείτε η Άντζελα είναι μόνη της στη μια αφίσα και όλοι οι υπόλοιποι τραγουδιστές ποζάρουν μαζί στη δεύτερη αφίσα.


Πως σχολίασε η Άντζελα αυτές τις αφίσες; «Το αποτέλεσμα της αφίσας μας είναι αυτό που πρέπει για μια καλλιτέχνη 40 ετών» δήλωσε η Άντζελα στην παρουσίαση, ενώ με αυτή τη δήλωση συμφώνησε και  Γιώργος Γιαννιάς που δήλωσε: « η μαρκίζα μας έγινε όπως έπρεπε να γίνει».

Ιδού οι νέες αφίσες


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!