GOSSIP

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσπάθωσε και πάλι μιλώντας για την Άντζελα Δημητρίου

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν χθες ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης και όταν ρωτήθηκε για την Άντζελα Δημητρίου και το άδοξο τέλος της φετινής συνεργασίας τους, δεν έκρυψε το θυμό του για τη στάση της... Λαίδης.

Θυμίζουμε πως οι Τσαλίκης και Δημητρίου ήταν να εμφνιστούν φέτος το χειμώνα μαζί σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Αμαρουσίου στην Αθήνα, αλλά λέγεται πως η Άντζελα αποχώρησε από το σχήμα, επειδή θύμωσε που στην αφίσα του μαγαζιού ήταν μπροστά ο Γιώργος Τσαλίκης και αυτό το θεώρησε προσβλητικό.
Μετά από την αποκάλυψη αυτού του... πολέμου της μαρκίζας, οι δυο τραγουδιστές έτυχε να συναντηθούν ξανά σε μια πρεμιέρα, αλλά και πάλι η Άντζελα δεν δέχτηκε να σταθεί μπροστά στις κάμερες μαζί με τον Τσαλίκη, γεγονός που τον εξόργισε.
Τώρα ο Γιώργος Τσαλίκης μιλώντας στην εκπομπή εξήγησε γιατί τον έχει θυμώσει πολύ η συμπεριφορά της διάσημης λαϊκής τραγουδίστριας.

«Αν η Άντζελα είχε σηκώσει το χέρι της και με είχε πάρει τηλέφωνο, θα είχε λυθεί αμέσως το θέμα. Γύρισε και είπε ότι είπα ψέματα ότι την πήρα τηλέφωνο, ενώ πήρα τη μάνατζέρ της και της είπα ότι αυτά είναι γελοιότητες, μαρκίζες και αφίσες… Εμένα αυτό μου μετέφερε η επιχείρηση και αυτό μου μετέφερε και η πλευρά της Άντζελας. Η μάνατζέρ της μου μίλησε μόνο για την αφίσα και της είπα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, να το λήξουμε τώρα. Και μου είπε ότι έχει θιχτεί πολύ η Άντζελα.» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

"Πώς λες ρε μεγάλε το 2019… αποχωρώ; Ξέρεις τι σημαίνει κοινωνιολογικά αποχωρώ; Σημαίνει ότι 150 οικογένειες δεν δουλεύουν. Από τον Ιούνιο 150 οικογένειες ξέρανε ότι θα δουλέψουν το χειμώνα σε αυτό το μαγαζί. Κανονικά, όταν λες το 2019 αποχωρώ, πρέπει να βγαίνεις κλαίγοντας. Όταν εγώ είμαι στο δημαρχείο και βλέπω καθημερινά 60-70 βιογραφικά από νέα παιδιά βουρκωμένα, δεν λες αποχωρώ ρε μεγάλε, όποιος και να είσαι. Και όταν λες αποχωρώ βγαίνεις σε μια κάμερα ή στο Instagram και κλαις», πρόσθεσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!