ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου 2019

Σήμερα ιδανικές είναι οι συνθήκες για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μη χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ερωτισμός και το πάθος που εκπέμπεις θα φέρουν κοντά σου σημαντικές νέες γνωριμίες. 

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Να θυμάσαι ότι οι σπατάλες και τα περιττά έξοδα μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση των οικονομικών σου πόρων. Αργά το βράδυ περνάει στους Διδύμους επικεντρώνοντας πια την προσοχή σου στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις όμορφες στιγμές συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις. 

Σήμερα η διασκέδαση είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία πού θα παίξει σημαντικό ρόλο λόγω της καλής επικοινωνίας. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς ο δυναμισμός σου είναι εμφανής και μπορεί να εντυπωσιάσει όποια πρόσωπα κινούνται γύρω σου. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός και υποκειμενισμός θα προκαλέσουν εντάσεις. Αργά το βράδυ περνάει στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως το να περάσεις καλά με το ταίρι σου καθώς απολαμβάνεις ρομαντικές στιγμές μαζί του που σε γεμίζουν ασφάλεια και απογειώνουν το πάθος τη ζωή σου. Οικονομικά ζητήματα τριγυρίζουν το μυαλό σου έχεις την ευκαιρία να τα δρομολογήσεις.

Σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου θα είναι ιδανικό για να περάσεις ένα απίθανο βράδυ. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν ασφάλεια και ζεστασιά. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και η ψυχολογία σου είναι περίεργη καθώς επιδιώκεις κυρίως να απομονώνεσαι από τους άλλους λόγω έντονης μελαγχολίας  που σε διακατέχει. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να δείξεις σε ζητήματα της καθημερινότητας που μόνο προβλήματα θα προκύψουν αν δεν συγκεντρωθεί. Αργά το βράδυ περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις με δυναμισμό στο προσκήνιο καθώς διεκδικείς να γίνεις το επίκεντρο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς.  Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα υποκειμενικός και εγωκεντρικός και αυτό να προκαλέσει εντάσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Σήμερα διεκδίκησε τις προσωπικές σου ανάγκες από το ταίρι σου αρκεί να δώσεις χώρο για να εκφράσει και αυτό τις δικές του. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα είναι βέβαιο ότι θα φέρει νέες γνωριμίες που θα σε αναστατώσουν.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και μπορείς να κάνεις κινήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προωθήσεις και να φτάσεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Φίλοι δεν αποκλείεται να σταθούν δίπλα σου αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Αργά το βράδυ περνάει στους Διδύμους και μπαίνεις σε μία διαδικασία απομάκρυνσης από όλους και όλα καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Επικεντρώσου σε ότι αφορά την τέχνη και τον διαλογισμό γιατί είναι αυτά που μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις στιγμές για να περάσεις άκρως ρομαντικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και να προκαλέσει η συναισθηματική θύελλα. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε προβληματίζουν. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου, γι’ αυτό μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σου. Αργά το βράδυ περνάει στους Διδύμους και σε βοηθάν να στραφείς στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι με πρόσωπα που περνάς καλά και μπορούν να αντιληφθούν τις ιδέες σου. Πρόσεξε μόνο γιατί πιθανή αλαζονεία και εριστική διάθεση θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα σε μία έξοδο με το ταίρι σου και τους φίλους σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε στόχους και φιλοδοξίες που έχει.

 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να αφορούν νομικά θέματα οι να δρομολογήσεις επαφές με το εξωτερικό που μπορούν να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου. Προσκλήσεις για παρέες είναι πιθανόν να υπάρξουν που θα περάσεις όμορφα. Αργά το βράδυ περνάει στους Διδύμους και έρχονται στο μυαλό σου ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα και να σου δημιουργήσουν άγχος. Να θυμάσαι ότι σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες και να μπορέσεις να εξελιχθεί σημαντικά σε ότι αφορά την καριέρα σου.

Σήμερα υποχρεώσεις κοινωνικής φύσεως μπορεί να είναι η ιδανική ευκαιρία για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχουν προκύψει καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δρομολογήσεις πιθανές υποχρεώσεις οι επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να αφήσεις το άγχος και την καχυποψία στην άκρη. Αργά το βράδυ περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος.  Είσαι η χαρά της παρέας και πρωταγωνιστής με το χιούμορ και την αισιοδοξία σου.

Σήμερα η ερωτική σου ζωή απογειώνεται καθώς η θετική σου διάθεση παίζει κομβικό ρόλο. Αν είσαι ελεύθερος/η γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου καθώς η χαρά και η ζωντάνια σου εντυπωσιάζουν.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και μπορείς να δρομολογήσεις ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξομαλύνει τις καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει.  Καλά θα κάνεις μόνο να εκδηλώσεις και τις δικές σου ανάγκες για να μην καταπιέζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Αργά το βράδυ περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να υπάρχουν, κάτι που πιθανά να εκδηλωθεί με απότομο και εριστικό τρόπο στο ταίρι σου δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα.  Το πάθος και ο ερωτισμός μπορεί να εξομαλύνει την κακή σου διάθεση.

Σήμερα επικέντρωσε την προσοχή σου στο να περάσεις έντονα αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση και η νευρικότητα που νιώθεις δεν αφήνουν περιθώρια για νέες γνωριμίες.

 

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να περιορίσεις γκρίνια και επικριτική διάθεση που μπορεί να έχεις γιατί είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις στην καθημερινότητά σου. Αργά το βράδυ περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας τη θετική σου διάθεση την ανάγκη και εξωστρέφεια και κοινωνικότητα. Πιθανό είναι να βγεις με παρέες και να περάσεις όμορφα ή να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου που θα σε γεμίσουν χαρά.

Σήμερα μπορείς να επικεντρωθείς στις ανάγκες του συντρόφου σου και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα και το φλερτ κυριαρχούν και μπορούν να φέρουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Προσοχή γιατί ο εγωισμός μπορεί να σε εγκλωβίσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν. Αργά το βράδυ περνάει στους Διδύμους και έρχονται στο προσκήνιο θέματα της καθημερινότητας που πρέπει να διαχειριστείς και που μπορεί να σε γεμίζουν άγχος. Φρόντισε να περιορίσεις την γκρίνια γιατί δεν αποκλείεται να δυναμιτίσεις την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Σήμερα διαφωνίες της καθημερινότητας μπορεί να φέρουν έντονα στο προσκήνιο τη ρουτίνα στη σχέση και να προκληθούν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η ένταση που νιώθεις δεν αφήνει περιθώρια για νέες γνωριμίες.

  

 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σου δίνουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σημαντικές συμφωνίες. Προσοχή γιατί κυκλοθυμία θα οδηγήσεις σε εντάσεις. Αργά το βράδυ περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα το ηθικό σου και δίνοντάς σου ώθηση να βγεις να διασκεδάσεις να περάσεις μοναδικά. Ο έρωτας είναι το κυρίαρχο στοιχείο της ζωής και αυτό που σου  δίνει μεγάλη χαρά και ψυχική δύναμη. Πρόσεξε μόνο γιατί ο εγωισμός βλάπτει και θα βλάψει τη σχέση σου

Σήμερα ιδανικές είναι οι συνθήκες για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου μη χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ερωτισμός και το πάθος που εκπέμπεις θα φέρουν κοντά σου σημαντικές νέες γνωριμίες. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Φρόντισε να προωθήσεις συμφωνίες και συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία που θα δώσουν σημαντικά αποτελέσματα. Αργά το βράδυ περνάει στους Διδύμους και έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειας σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ζεστασιά τρυφερότητα και ασφάλεια που μόνο το οικείο περιβάλλον μπορεί να σου δώσει.

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου και να βιώσεις τον προσωπικό σου χώρο μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και κυκλοθυμία δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!