ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις και αναμνήσεις του παρελθόντος που είναι κομβικές για σένα και σε έχουν στιγματίσει.

Κριός 

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να περάσεις όμορφα με την παρέα ή το ταίρι σου, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στον έρωτα και στην απόλαυση. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε γεμίζει αισιοδοξία και χαρά και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκεδάζοντας σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς όπου θα νιώσεις ασφάλεια και θα αναπτύξεις σημαντικές σχέσεις μέσα σε αυτό. Μετά το μεσημέρι, η σύνοδός της με τον Ουρανό ανεβάζει την ένταση και πιθανό είναι να αντιπαρατεθείς σε έντονα καθώς οι ανασφάλειες εκτοξεύονται.

Σήμερα απέφυγε τον εκνευρισμό που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές γνωριμίες έρχονται για να ξεσηκώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα, ο ερωτισμός απογειώνεται. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι ενδιαφέρει εσένα και τις προσωπικές σου ανάγκες, κάτι που το κάνεις άμεσα αντιληπτό στο σύντροφο και στους συνεργάτες σου. Προσοχή μόνο γιατί ο εγωισμός θα δημιουργήσει προβλήματα. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα κι αν βρεθείς, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για διασκέδαση και ξεφάντωμα. Μετά το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να εκτοξεύσει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σε συμβάντα και πρόσωπα που θα σε ενοχλήσουν.

Σήμερα η αντιδραστική σου διάθεση μπορεί να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου μην του επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να έρθει ξαφνικά στο προσκήνιο και να σε εντυπωσιάσει. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις και αναμνήσεις του παρελθόντος που είναι κομβικές για σένα και σε έχουν στιγματίσει. Προσοχή μόνο γιατί ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα που πιθανά σε έχουν πληγώσει και να ισορροπήσει στην διάθεσή σου βρίσκοντας την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Μετά το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά ζητήματα από το παρελθόν και πάλι μπροστά σου πρέπει να λύσεις.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορεί να κυριαρχήσουν, αρκεί να περιορίσεις την ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν να έρχονται αιφνιδιαστικά και πάλι μπροστά σου για να διεκδικήσουν μία θέση στη ζωή σου.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και πρέπει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και το πώς να βρεθείς με τις παρέες σου καθώς είναι σημαντικό για σένα να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βρεθείς σε συλλόγους και οργανώσεις που σε εκφράζει το αντικείμενο που ασχολούνται αφού η ομαδική προσπάθεια σε καλύπτει. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει αισιόδοξες νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν και σε προσωπικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις που καλό είναι να εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα.

Σήμερα προσπάθησε να κάνεις κάτι το διαφορετικό με το/η σύντροφό σου γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει έντονη ευφορία στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα είναι άκρως αισιόδοξη για την προσωπική σου ζωή. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και κυρίως σε απασχολούν ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε επαγγελματικό επίπεδο και να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς σε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν αποκλείεται να έχεις και για να μπορέσεις να περάσεις όμορφα. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου και να βρεις σημαντικές λύσεις για θέματα της καθημερινότητας. Μετά το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ανατροπές και μία επαναστατική διάθεση έναντι όσων προσπαθούν να σε καταπιέζουν στον επαγγελματικό περίγυρο.

Σήμερα πιθανή νευρικότητα μπορεί να ανατρέψει την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου μην του επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό έρχονται ξαφνικά μπροστά σου και μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα στον έρωτα.

 

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και δημιουργείς τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω απογειώνει την αισιοδοξία, τη χαρά και το κέφι και είναι βέβαιο ότι αυτό θα αποτελέσει πόλο έλξης για νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν. Μετά το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα. 

Σήμερα μία έκπληξη ή κάτι το διαφορετικό είναι αυτό που θα απογειώσει τη σχέση σου και θα φέρει μοναδικές στιγμές πάθους. Αν είσαι ελεύθερος/η   πιθανό είναι να προκύψει ξαφνική νέα γνωριμία που θα απογειώσει την χαρά και την επιθετικότητα στη ζωή σου. 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και έντονος είναι ο εκνευρισμός από το πρωί καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με φόβους και ανασφάλειες που έχεις καλά κρυμμένους μέσα σου. Πιθανό είναι να προκύψουν προβλήματα με το ταίρι σου καθώς η καχυποψία και η ζήλια που εκδηλώνεις μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεπεράσεις οποίο άγχος και ανασφάλεια έχει προκύψει και να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το ταίρι σου. Μετά το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να έχει αναστατώσει φέρνοντας ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο.

Σήμερα πάθος και ρομαντισμός εναρμονίζονται και μπορείς να περάσεις μοναδικά αρκεί να αφήσει στην άκρη τη νευρικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν αιφνιδιαστικά που θα σε αναστατώσουν.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι πολύτιμες για εσένα και προσπαθείς να κρατήσεις την ισορροπία και την αρμονία σε αυτές. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου ή την παρέα σου που θα ευνοήσουν σημαντικά και τη διάθεσή σου. Μετά το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες για αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος.

Σήμερα κάτι το ανατρεπτικό και το πρωτότυπο είναι αυτό που θα ευνοήσει σημαντικά τις σχέσεις σου και θα περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η θετική σου διάθεση η αισιοδοξία και η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι βέβαιο ότι θα μαγνητίσουν τα πλήθη.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και ασχολείσαι κυρίως με θέματα της καθημερινότητας και ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν γι’ αυτό και πιθανά να αυξάνεται το άγχος. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις αντιδράσεις στους γύρω σου γιατί δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις γκρίνια και αυτό να τους ενοχλήσει. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεπεράσεις τη νευρικότητα που μπορεί να είχες και να περάσεις όμορφες στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα που θα τις απολαύσεις. Μετά το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα που θα αναστατώσει την καθημερινότητα και θα προκαλέσει έντονο στρες.

Σήμερα φρόντισε να ξεπεράσεις ζητήματα της καθημερινότητας με το ταίρι σου που μπορεί να σας προβληματίζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με παρέες, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έχει προκύψει γιατί είναι σημαντικό για σένα να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής σου. Πιθανό είναι να βάλεις στο πρόγραμμά σου καλλιτεχνικά δρώμενα όπως μία θεατρική ή κινηματογραφική παράσταση γιατί είναι αυτό που σε ικανοποιεί πλήρως. Το τρίγωνό της με τον Δία στο ζώδιό σου και καθιστά πρωταγωνιστεί σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με την ορθοδοξία και τη γοητεία σου. Μετά το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Ουρανό προμηνύει πιθανά κεραυνοβόλος έρωτες που έρχονται στη ζωή σου για να σε αναστατώσω.

Σήμερα ο έρωτας για σένα είναι κυρίαρχος και μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προετοιμάσου για κεραυνοβόλες καταστάσεις που θα έρθουν να αλλάξουν άρδην την προσωπική σου ζωή.

  

 

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς ενδιαφέρει να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί τους που θα σε γεμίσουν ασφάλεια τρυφερότητα ζεστασιά. Πρόσεξε μόνο γιατί η έντονη κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα θα προκαλέσουν εντάσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα προσπάθησε να το αποφύγεις. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω σε βοηθά να εκφράσει ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν ενοχλήσει από την οικογένεια και να τα αφήσεις πίσω σου ξεπερνώντας οποίες κακές αναμνήσεις. Μετά το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να αλλάξει το κλίμα και να εντείνει τα νεύρα προκαλώντας συγκρούσεις που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.

Σήμερα δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστική νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσει. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να συζητήσει θέματα που σε απασχολούν. Το τρίγωνό της με τον Δία στον Αιγόκερω δημιουργεί το ιδανικό κλίμα μεταξύ σας και δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονη διασκέδαση και ξεφάντωμα καθώς θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να περάσεις καλά αφού το κέφι είναι στα ύψη. Μετά το μεσημέρι η σύνοδός της με τον Ουρανό  μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι, μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα δοθούν γιατί δεν αποκλείεται να φέρουν και ξαφνικές νέες γνωριμίες.

Σήμερα μία ξαφνική απόδραση θα είναι ιδανική για να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να απογειώσουν τη διάθεσή σου και να πρωταγωνιστήσουν στον έρωτα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!