ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δημιουργώντας ιδανικές προϋποθέσεις για να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα  να επικοινωνήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δημιουργείς τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να μπορέσεις να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες αφού τις εκφράσεις σε συνεργάτες και σύντροφο. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνει σε έντονα υποκειμενικός και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει προβλήματα σε ό τι αφορά τον επαγγελματικό χώρο και το περιβάλλον καθώς η πίεση και η ανάγκη ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Σήμερα η διάθεση να καθοδηγήσεις τα πράγματα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου, απέφυγε το. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό χώρο οι κυριαρχικές σου τάσεις μόνο της αρέσει και θα προκαλέσουν. 

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και εντείνεται η εσωστρέφεια που μπορεί να νιώθεις καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά καταστάσεις του παρελθόντος που έχεις βιώσει και σε έχουν στιγματίσει. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου μέσω της τέχνης και του διαλογισμού γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τα φαντάσματα που σε κυνηγούν. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε βυθίσει σε μελαγχολία και έντονη σκέψη κάτι που θα προβληματίσει το περιβάλλον σου και θα σε οδηγήσει στην απομόνωση.

Σήμερα η κακή σου διάθεση και η απαισιοδοξία πιθανότατα να σε οδηγήσει μακριά από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα ανακινήσουν δυσάρεστες αναμνήσεις και πληγές. 

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις να περνάς χρόνο με τους φίλους σου που είναι σημαντική για εσένα. Πρωτοποριακές ιδέες και σκέψεις που μπορεί να έχεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να γίνουν κοινοί στόχοι και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τα όνειρά σου. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω πιθανά να σε οδηγήσει στο να θέλεις να χειριστείς φιλικά πρόσωπα και να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους και ρυθμούς και ομαδικές προσπάθειες ή κοινές φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε κάτι που θα οδηγήσει σε καβγάδες και συγκρούσεις γι’ αυτό απέφυγε το.

Σήμερα πρόσεξε γιατί η ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί σε πιθανές διαφωνίες με το ταίρι σου θα είναι τέτοια που θα υπάρχει ψυχρότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σου εγείρει την αίσθηση του διαφορετικού, παράλληλα όμως οι ανασφάλειές σου εκτοξεύονται και μπορεί να πάρεις αποστάσεις.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έχεις αναλάβει επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες και να κάνεις σημαντικά βήματα για την εξέλιξή σου. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε φέρει σε αντιπαράθεση με συνεργάτες ή με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου καθώς οι διαφωνίες μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις και διάθεση επιβολής προκαλώντας αντιδράσεις.

Σήμερα φρόντισε να μην επιχειρήσεις να εξουσιάσεις το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να αντιπαρατεθείς έντονα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, η ανάγκη ελέγχου και η απολυτότητα σου δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη τους. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο πώς να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς μαζί τους και να συζητήσεις για διάφορα πνευματικά θέματα που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον.  Φρόντισε να μην είσαι αμελής τις καθημερινές υποχρεώσεις γιατί θα εκτεθείς. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένταση και αποστασιοποίηση σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς οι διαφωνίες θα φέρουν τον φανατισμό και την ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου.

Σήμερα καλά θα κάνεις να μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου για πιθανές διαφωνίες που θα οδηγήσουν στη σύγκρουση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν, νέες γνωριμίες όμως η φανατική διάθεση σου δεν αφήνει περιθώρια για θετική εξέλιξη.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα από πιθανά σε απασχολούν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις θέματα με τρίτους ή να δρομολογήσεις επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή μόνο στην καχυποψία που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώρια για να ηρεμήσεις από τον εκνευρισμό που σε διακατέχει και το πιθανότερο είναι να ξεσπάσεις είτε σε πρόσωπα που συναλλάσσεσαι είτε στο ταίρι σου λόγω της έντονης ανασφάλειας που σε διακατέχει. 

Σήμερα προσπαθώντας να επιβάλεις δικούς σου ρυθμούς στη σχέση σου είναι αυτό που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία, δεν αποκλείεται να προκύψει όμως η ένταση είναι μεγάλη και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. 

 

 

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς πιθανά να θέλεις να αποκαταστήσεις εντάσεις και παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να εκφράζεις δυναμικά τα δικά σου θέλω και τις ανάγκες σου για να μην καταπιέζεσαι σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνει σκληρός και απόλυτος με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου πρόσεξε γιατί η συμπεριφορά σου αυτή θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις.

Σήμερα μην επιτρέψεις στην ανασφάλεια και στην απαισιοδοξία να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή αρνητικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να υπάρχουν πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα, όμως η κακή σου διάθεση δεν αφήνει περιθώρια για ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό φορτίζοντας την καθημερινότητά σου με επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες που καλείσαι να διεκπεραιώσεις κυρίως σε ότι αφορά την εργασία σου. Φρόντισε να μην εκτονώνεις το άγχος και την γκρίνια στα πρόσωπά τους συναδελφικού σου περίγυρου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες συγκρούσεις. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνει σκληρός και απόλυτος στη συμπεριφορά σου θέλοντας να χειριστείς τους γύρω σου και αυτό να δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις που θα  προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα στις καθημερινές σχέσεις σου.

Σήμερα η κούραση είναι έντονη και δεν αποκλείεται ξεσπώντας το ταίρι σου να δημιουργήσεις επιπλέον ζητήματα για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ιδιόρρυθμη ψυχολογία σου δεν αφήνει περιθώρια για έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικό επίπεδο.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αυτό που επιθυμείς πραγματικά είναι να βρεθείς με το ταίρι σου και την παρέα σας ή πιθανή νέα γνωριμία καθώς θέλεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις την έντονη διάθεση αυτοπροβολής που σε διακρίνει γιατί το πιθανότερο είναι να προκληθεί δυσαρέσκεια σε πρόσωπο του περιβάλλοντος που κίνησε. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τον εγωισμό και την ανάγκη να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις και θέλω τη σχέση ή στην παρέα σου προκαλώντας αντιδράσεις που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς.

Σήμερα ανασφάλειες, καχυποψία και χειριστικές διαθέσεις μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου φρόντισε να τις περιορίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ μπορεί να είναι έντονο, όμως η απότομη συμπεριφορά σου θα παίξει αρνητικό ρόλο στην οποία νέα γνωριμία. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό  και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσει ζητήματα που μπορεί να αφορούν την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε προβληματίζουν. Σημαντικό είναι για εσένα να βρεθείς με τα οικεία σου πρόσωπα για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους, φρόντισε μόνο να περιορίσεις την κυκλοθυμία γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει προβλήματα. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα  στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσει στο να αντιπαρατεθεί σε έντονα με πτυχία πρόσωπα ή με συνεργάτες σου επιδιώκοντας να επιβάλεις ανάγκες και θέλω με χειριστικό τρόπο.

Σήμερα μην δημιουργήσεις εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις σου χαλώντας το έντονα ρομαντικό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η έντονα μεταβαλλόμενη διάθεσή σου δεν αφήνουν περιθώρια για νέες γνωριμίες.

  

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δημιουργώντας ιδανικές προϋποθέσεις για να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα  να επικοινωνήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Πρωταγωνιστείς σε εμπορικές και επικοινωνιακές συναλλαγές καθώς η πειθώ και η γρήγορη αντίληψη σου εντυπωσιάζουν. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις σε  συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν, κάτι που θα σε οδηγήσει στον εκραγείς και να δημιουργήσεις προβλήματα με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται σε είμαι το στενό σου περίγυρο.

Σήμερα η καλή σου διάθεση μπορεί να χαλάσει λόγω ανασφαλειών και να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου φρόντισε να μην είσαι σκληρός με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο, οι προσωπικές σου ανασφάλειες όμως θα είναι τροχοπέδη στην οποία εξέλιξη. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και μπορείς να δρομολογήσεις οικονομικές υποθέσεις λογαριασμούς και πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν ιδιαίτερη ανασφάλεια και εντείνουν το άγχος. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά τα έξοδα σου γιατί δεν αποκλείεται να ξεφύγεις και να βρεθείς στο τέλος εκτός προϋπολογισμού. Το τετράγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς δεν αποκλείεται να γίνεται η ανασφάλειά σου ή να θεωρήσω το ότι προσπαθούν να επωφεληθούν εις βάρος σου.

Σήμερα το πείσμα και η κτητικότητα θα παίξει αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι ανασφάλειες, οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο φλερτ και νέες γνωριμίες.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!