GOSSIP

H Ιωάννα Τούνη καπνίζει ναργιλέ και προκαλεί χαμό στο Instagram [εικόνα]

Μια νέα σέξι πόζα της ανέβασε στο Instagram η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Ιωάννα Τούνη και προκάλεσε ορυμαγδό από σχόλια.

Η Ιωάννα τελικά δεν άλλαξε το hair look της, μολονότι σε πρόσφατη ανάρτησή της είχε ποζάρει με αφέλειες (προφανώς ήταν περούκα) και μας ο απέδειξε με τη νέα πόζα της, στην οποία έχει και πάλι μακριά και ίσια ξανθά μαλλιά και φορά ένα ultra sexy ασημί μίνι φόρεμα, με αποκαλυπτικό μπούστο και καπνίζει νωχελικά ναργιλέ, ενώ κάθεται πάνω στο τραπέζι πιθανώς κάποιου χώρου εστίασης.


"Δεν είναι δική σου δουλειά να με συμπαθείς, Αυτή είναι δική μου δουλειά" έγραψε στα αγγλικά η Ιωάννα στη λεζάντα και αμέσως προκάλεσε χαμό από σχόλια, αφού χιλιάδες έσπευσαν να την κατηγορήσουν πως αψηφά το νέο αντικαπνιστικό νόμο, που απαγορεύει το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους.


Έτσι το Instagram της Ιωάννας γέμισε με... απειλές από followers της που λένε πως θα καλέσουν το 1142, το νούμερο που θέσπισε η ελληνική κυβέρνηση για να γίνονται καταγγελίες για την παράβαση του νόμου περί καπνίσματος και λένε πως θα την καταγγείλουν επειδή τους... πέθανε στη φούμα!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on Dec 5, 2019 at 11:45am PST


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!