ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να επιλύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως ή να τακτοποιήσεις λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και έντονες είναι οι ευαισθησίες που εκδηλώνονται καθώς ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμούσες καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργούν ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση.  Πρόσεξε σε καθημερινές υποχρεώσεις γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που υπάρχει. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σε βοηθά να εκφράσεις με άνεση βαθύτερα συναισθήματα και πιθανά απωθημένα που μπορείς να έχεις, κάτι που θα λειτουργήσει απελευθερωτικά σε όσα ψυχολογικά βαρίδια μπορεί να περιορίζουν τη διάθεση σου.

Σήμερα μοναδικές συζητήσεις με το ταίρι σου μπορούν να καταλήξουν σε ερωτική εξομολόγηση και να απογειώσουν το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και σου δημιουργούν τη διάθεση για σημαντικές και ειλικρινείς συζητήσεις.

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορείς να εκφράσεις πιθανά σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις αφού μπορεί να γίνουν από κοινού στόχοι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει στη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να γίνεις αλαζονικός και αυτό θα ενοχλήσει τους γύρω σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για συζητήσεις που μπορεί να φέρουν σημαντικές συνεργασίες και έτσι μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου έχοντας δίπλα σου σημαντικούς έργου στην προσπάθειά σου.

Σήμερα η επικοινωνία είναι μοναδική και μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή σε κοινούς στόχους που έχετε με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει, καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο κοινός τρόπος σκέψης.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα της καριέρας σου που πιθανά σε απασχολούν έντονα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις όλες σου τις δυνατότητες με απώτερο σκοπό την προσωπική σου εξέλιξη. Φρόντισε μόνο να μην μπεις σε έντονες συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου γιατί αυτό θα φέρει εμπόδια επαγγελματική σου πορεία. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή.

Σήμερα η καλή συνεννόηση και η κατανόηση κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και βοηθά στο να ξεπεραστούν νευρικότητα και προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο πού θα παίξει σημαντικό ρόλο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επενδύσεις στην πνευματική σου ανάπτυξη. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος ενώ είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς για να περάσεις υπέροχα. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό προμηνύει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και εξαιρετικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές νέες γνωριμίες αφού το φλερτ κυριαρχεί και μπορεί να σε ορίσει πρωταγωνιστεί σε όποια παρέα κι αν βρεθείς.

Σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να ξεπεραστούν ζητήματα με το ταίρι σου και να ειπωθούν λόγια καυτά. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες καθώς το κέφι και το μπρίο σου εντυπωσιάζουν. 

 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να λήξεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχουν προκύψει καθώς η διαίσθησή σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πώς θα κινηθείς. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία και στη ζήλια που μπορεί να εκτονωθεί απότομα στην προσωπική σου ζωή και να υπάρξουν προβλήματα. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προβλήματα οικονομικού ενδιαφέροντος και να πετύχεις τις πιο συμφέρουσες για σένα λύσεις που μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο και στα έξοδά σου.

Σήμερα τα βαθύτερα σου συναισθήματα μπορεί να ειπωθούν στο ταίρι σου και να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που εντείνει τη διάθεση να εκφράσεις βαθύτερες επιθυμίες και σκέψεις.

 

 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και έχεις επικεντρωθεί σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε μόνο να μην καταπιέζεσαι και μην δέχεσαι καταστάσεις λόγω του έντονου φόβου και της ανασφάλειας που σου δημιουργεί η μοναξιά. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να εξελίξει σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σχέδια που έχει. Το να λύσεις ζητήματα στη σχέση σου είναι πολύ απλό.

Σήμερα μπες σε μία διαδικασία συζητήσεων με το ταίρι σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει θετικά. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες αφού μπορείς να επικοινωνήσεις και να μεταδώσεις την καλή σου διάθεση.

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας και της εργασίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το άγχος που σε διέπει είναι χαρακτηριστικό και μπορεί να λειτουργήσει επιβαρυντικά σε σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο ή με συναδέλφους σου προκαλώντας εντάσεις. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις που θα έχουν θετική εξέλιξη σε ότι αφορά τα εργασιακά σου αλλά και τα οικονομικά σου.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας και ρουτίνας που μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό περίγυρο μπορεί να υπάρξει που θα σας φέρει πιο κοντά η καλή επικοινωνία.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι πώς θα περάσεις καλά και θα απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής καθώς είναι σημαντικό για εσένα να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να καλοπεράσεις με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Πρόσεξε μόνο γιατί ο εγωκεντρισμός και η ανάγκη προβολής που έχεις μπορεί να προκαλέσουν ένταση και δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο αυτά που νιώθεις το ταίρι σου, κάτι που θα απογειώσει τη σχέση σου.

Σήμερα εκφράζοντας συναισθήματα και ανάγκες που έχεις κρυμμένα μέσα σου είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και τη γοητεία σου και αυτό φέρνει πολλές νέες γνωριμίες μπροστά σου.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς κοντά με πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που μόνο το οικείο περιβάλλον μπορεί να δώσει. Μπορείς να επικεντρωθείς σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας που πιθανόν να χρειαστεί να διεκπεραιώσεις καθώς το ένστικτό σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσει ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν με πρόσωπα της οικογένειας και να αφήσεις πίσω σου πιθανές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει.

Σήμερα συζητήσεις για θέματα που πιθανά σε έχουν πληγώσει με το ταίρι σου θα βοηθήσουν στο να τα ξεπεράσεις και να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους αφού η επικοινωνία και η κατανόηση κυριαρχούν. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να προβείς σε συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις καθώς ανοίγεις βηματισμό σε αυτούς τους επαγγελματικούς τομείς που μπορείς να επικοινωνήσεις και να πείσεις με τα επιχειρήματά σου. Το να διασκεδάσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να συζητήσεις είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με φιλικά πρόσωπα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες και συνεργασίες μαζί τους που θα  ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Σήμερα η επικοινωνία και η διασκέδαση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε φέρει πιο κοντά στα όνειρά σου.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να επιλύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως ή να τακτοποιήσεις λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια.  Φρόντισε όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση των οικονομικών σου γιατί δεν αποκλείεται να προβείς σε σπατάλες και έξοδα που είναι περιττά και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος για καλύτερους οικονομικούς όρους και δεν αποκλείεται τα θετικότερα αποτελέσματα.

Σήμερα εκδηλώνοντας βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου αλλά και ανασφάλειες θα μπορέσεις να ξεπεράσεις όλους σου τους φόβους και να δοθείς στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή νέα γνωριμία όπου το πάθος και ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσουν. 

 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να είσαι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό και την ενεργητικότητά σου. Φρόντισε μόνο να μην γίνεσαι άκρως υποκειμενικός και εγωκεντρικός με τη συμπεριφορά σου γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει έντονη νευρικότητα και θα οδηγήσει σε καυγάδες με το ταίρι τους συνεργάτες σου. Το τρίγωνό της με τον Ερμή στον Σκορπιό φτιάχνει τη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να εκμεταλλευτείς προσκλήσεις για διασκέδαση και ξεφάντωμα που θα δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα υπέροχο βράδυ.

Σήμερα εξέφρασε πιθανές ανάγκες που έχεις από το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα γίνουν αντιληπτές και κατανοητές. Αν είσαι ελεύθερος/η εντυπωσιάζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και το κέφι σου και αυτό λειτουργεί σαν μαγνήτης σε πιθανές νέες γνωριμίες.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!