ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η καθημερινότητα είναι δύσκολη καθώς έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι ρυθμοί της αφού έχεις αναλάβει περαιτέρω υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις. 

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες εντείνοντας την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς η εσωστρέφεια είναι χαρακτηριστική. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου που καλείσαι να διαχειριστείς και αυτά μπορεί να σε οδηγήσουν σε μελαγχολία αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσει στη διάθεσή σου. Πρόσεξε στην καθημερινότητα γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε εκθέσει. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και η μελαγχολία κάνει την εμφάνισή της κάτι που μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή σου στη δουλειά.

Σήμερα μη εγείρεις απαιτήσεις από το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να είναι ουτοπικές και να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπο από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν που θα βαρύνουν πολύ την ψυχολογία σου.

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και διεκδικείς να βρεθείς με πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα μαζί τους. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει στο να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και να οδηγηθεί σε λανθασμένες αποφάσεις, καλά θα κάνεις να μην εμπιστεύεσαι εύκολα πρόσωπα που μπορεί να παρουσιάζουν ιδανικές προτάσεις όμως τα κίνητρα τους το πιθανότερο είναι να είναι αμφίβολα.

Σήμερα οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου δεν είναι ξεκάθαρη και αυτό μπορεί να σας ωθήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρό, πρόσεξε γιατί μπορεί να είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και δραστηριοποιείσαι κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αναλάβει. Το άγχος είναι στα ύψη και αυτό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με ανώτερους σου ή σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου βάζοντας εμπόδια στην εξέλιξή σου. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και δράση γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός σε προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορεί να  υπάρξουν ή σε νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως στην πραγματικότητα το πιθανότερο είναι να μην είναι αληθινά.

Σήμερα το άγχος και η νευρικότητα της καριέρας θολώνουν τη σκέψη σου και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, πρόσεξε γιατί ο κίνδυνος απατών και αυταπατών είναι πιθανός.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ καθώς η αισιοδοξία και η θετική σκέψη σε βοηθούν να δεις την όμορφη πλευρά της ζωής. Μπορείς να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια σε αντικείμενα που θεωρείς ότι μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. Εκμεταλλεύσου προσκλήσεις για εξόδους από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου γιατί είναι βέβαιο ότι θα περάσεις υπέροχα. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργηθεί λάθος εικόνα για πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον και να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις που έρχονται μπροστά σου, κάτι που αργά ή γρήγορα να θυμάσαι ότι θα οδηγήσει σε απογοήτευση.

Σήμερα φρόντισε να εναρμονίσεις διασκέδαση και ρομαντισμό και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και χαρά, δώσε χρόνο για να δεις πραγματικά που μπορεί να οδηγήσει. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα που αφορούν επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν ή οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους καθώς θεωρείς ότι είναι οι ιδανικές συνθήκες για να δώσεις λύσεις. Το άγχος είναι έντονο και αυτό βγαίνει εμφανώς και στο περιβάλλον που κινείσαι αλλά και στην προσωπική σου ζωή αφού νιώθεις πιθανά καχυποψία και ζήλια προς το ταίρι σου. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώριο για ξεκάθαρη σκέψη σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε αποφασιστικές κινήσεις που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.

Σήμερα οι ανασφάλειες εντείνονται και μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα προκαλώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η ένταση που νιώθεις δύσκολα θα σε αφήσουν να επικεντρωθείς στο ερωτικό παιχνίδι.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και δείχνεις να θέλεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι ξεκάθαρος στο τι θέλεις από τους άλλους γιατί η τάση του να ανέχεσαι τις απαιτήσεις τους αργά ή γρήγορα θα προκαλέσει την αντίδραση σου. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες εντυπώσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να σου πω να έρθουν, φρόντισε να μην μπεις σε διαδικασία αποφάσεων που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις πίκρα.

Σήμερα μην βγάζεις συμπεράσματα για το ταίρι σου που δεν είναι ξεκάθαρα γιατί θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν, φρόντισε να δώσεις χρόνο για να δεις τις πραγματικές τους προθέσεις.

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η καθημερινότητα είναι δύσκολη καθώς έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι ρυθμοί της αφού έχεις αναλάβει περαιτέρω υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις. Καλά θα κάνεις να εκτονώσεις το άγχος σου μέσω της γυμναστικής για να μην ξεσπάσεις στο συναδελφικό σου περίγυρο προκαλώντας προβλήματα. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα  θολώνει τις σκέψεις και πιθανά αποφάσεις που πρέπει να πάρεις σε θέματα δουλειάς καλά θα κάνεις να τις αποφύγεις γιατί το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη που τελικά θα σου στοιχίσουν στον εργασιακό τομέα.

Σήμερα η ένταση και το έλλειμμα ξεκάθαρη σκέψεις μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα προς το ταίρι σου προκαλώντας προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και ο έντονος συναισθηματισμός που σε βλέπει δεν αφήνει περιθώρια για ερωτική δράση.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να συγκεντρωθείς στο πώς θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις τον έρωτα και τη διασκέδαση.  Η αυτοπεποίθησή σου κεντρίζει το ενδιαφέρον σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς, πρόσεξε γιατί μπορεί να χάσεις το μέτρο και στην ανάγκη αυτοπροβολής να  γίνεις υπερβολικός προκαλώντας δυσαρέσκεια. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στη ζωή σου νέες γνωριμίες που πιθανά να φαίνονται ιδανικές, όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί το πιθανότερο είναι να μη σου ταιριάζουν.

Σήμερα ρομαντισμός και πάθος εναρμονίζονται ιδανικά και μπορούν να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καλά θα κάνεις όμως να μην βιαστείς να εξιδανικεύσεις τα πρόσωπα γιατί δεν αποκλείεται να πληγωθείς.

 

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και είναι έντονη η ανάγκη σου να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε απασχολήσουν, έχεις όμως το ένστικτο να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις που θα αποφέρουν τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες για εσένα. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα  εντείνει το συναισθηματισμό και την μελαγχολία καθώς καταστάσεις του παρελθόντος μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και να ξεσπάσει σε πρόσωπα της οικογένειας προκαλώντας ένταση. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου γιατί είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Σήμερα ιδανικό θα ήταν να οργανώσεις μία βραδιά για δύο στο σπίτι σου όπου ο ρομαντισμός θα απογειώσει τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η ο συναισθηματισμός και τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σου δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις για μαζί τους για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Ζητήματα εμπορικής φύσεως και θέματα επικοινωνίας έρχονται στο προσκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορείς να επιτυχείς σημαντικές συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα ή να προσπαθήσουν πρόσωπα να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα σε συμφωνίες και συνεργασίες, φρόντισε να μην πάρεις βιαστικά αποφάσεις γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις.

Σήμερα λανθασμένα συμπεράσματα μπορεί να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου μην βιαστείς να κάνεις υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον, καλά θα κάνεις να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και κυρίως σε απασχολεί πώς θα κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως καθώς είναι σημαντικό για σένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα, τακτοποιώντας ότι θεωρείς ότι εκκρεμεί. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανά έξοδα και σπατάλες γιατί είσαι επιρρεπής και αυτό θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προτάσεις οικονομικής φύσεως που δεν είναι ξεκάθαρες ή πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε οδηγήσουν σε συμφωνίες που δεν θα είναι επικερδής για σένα. Είναι προτιμότερο να μην πάρεις πρωτοβουλίες αφήνοντας το χρόνο να δείξει πως πραγματικά πρέπει να κατευθυνθείς. 

Σήμερα  πάθος και ρομαντισμός μπορούν να απογειώσουν τη σχέση στα ύψη, φρόντισε μόνο να μη βγάλεις ανασφάλειες γιατί θολώνει μου τις σκέψεις σου και μπορεί να δημιουργήσεις εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι φόβοι και οι αμφιβολίες δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις άμεσα και δυναμικά ανάγκες και συναισθήματα καθώς δεν αποκλείεται να θεωρείς ότι τα πρόσωπα γύρω σου οφείλουν να σε ικανοποιήσουν. Θέλεις να είσαι το επίκεντρο σε σχέσεις και συνεργασίες, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις άκρως υποκειμενικός και εγωκεντρικός κάτι που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα θολώνει τη σκέψη σου και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λανθασμένες συμπεριφορές που θα απογοητεύσουν πρόσωπα του περιβάλλοντός σου προκαλώντας προβλήματα στις σχέσεις σου.

Σήμερα  φρόντισε να μην εγκλωβιστείς στο εγώ σου γιατί πιθανό είναι να σκέφτεσαι λανθασμένα και αυτό να έχει επιπτώσεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες όμως εσύ δεν ξέρεις πραγματικά τι ζητάς από μία σχέση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!