GOSSIP

Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει το σώμα της λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα

Στα 33 της, η Δούκισσα Νομικού, έχει γίνει δυο φορές μαμά, αφού αρχικά απέκτησε τον μικρό Σάββα, που είναι μόλις 1 έτους και στα τέλη Σεπτεμβρίου το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, απέκτησε και μια κόρη, τη μικρή Αναστασία.

Η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης δεν κρύβουν το γεγονός πως είναι τρισευτυχισμένοι που η οικογένειά τους μεγάλωσε και ανυπομονούν να περάσουν τις φετινές γιορτές όλοι μαζί (η Δούκισσα ήδη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους).


Παράλληλα πολλά ακούγονται για επικείμενη επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην τηλεόραση, αφού δημοσιεύματα αναφέρουν πως μέσα στους επόμενους μήνες η Δούκισσα πιθανά θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου κύκλου του My Style Rocks.


Το σίγουρο είναι πως η Δούκισσα είναι πανέτοιμη για να επιστρέψει στο γυαλί και να δείχνει πανέμορφη, αφού παρά το γεγονός, πως έκανε δύο εγκυμοσύνες μέσα σε σύντομο διάστημα, έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά.


Η ίδια τράβηξε τώρα μια mirror selfie και μας έκλεισε το μάτι, δείχνοντας μας το σώμα της μόλις δύο μήνες μετά τη δεύτερη γέννα και όπως θα δείτε η Δούκισσα έχει και πάλι κορμί μοντέλου!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Nov 22, 2019 at 4:42am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!