ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους εκφράζοντας πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες που μπορεί να ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε κάνει σκληρό και απόλυτο στις απόψεις σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη των συζητήσεων που έχεις. 

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό εντείνοντας την ανάγκη να εξομαλύνεις τις καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν έντονα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να σε προβληματίζουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βουλιάζει την ψυχολογία σου, δημιουργεί έντονη κατήφεια και ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου σε σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει αποστασιοποίηση.  Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα και χειριστικές διαθέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις. Επικεντρώσου στο πάθος και τον ερωτισμό και δεν θα χάσεις.

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου γιατί είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, η διάθεσή σου όμως δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή και θα παίξει αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη τους.

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η καθημερινότητα δείχνει τα δόντια της καθώς αναγκάζεσαι να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που προστίθενται στο καθημερινό σου πρόγραμμα και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έντονη απαισιοδοξία και να γίνεις επικριτικός με τους γύρω σου δημιουργώντας προβλήματα φρόντισε να το περιορίσεις. Αργά το απόγευμα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει ανασφάλειες και εμμονές και δεν θα είναι δύσκολο να έρθει σε αντιπαραθέσεις για λεπτομέρειες λόγω της νευρικότητας που βιώνεις.

Σήμερα η κούραση και η ανάγκη να επικεντρωθείς σε μικρά καθημερινά πράγματα μπορεί να ταλαιπωρήσει τόσο την ψυχολογία σου όσο και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κακή σου διάθεση δεν θα επιτρέψει να επικεντρωθεί στον έρωτα παρά θα σε οδηγήσει πιθανά στον απομονωθείς για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην ερωτική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τους φόβους και είναι πιθανό να νιώσεις κατήφεια και ανάγκη να επιβάλεις τα θέλω σου στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα και ψυχρότητα. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη χειρισμού λόγω ζήλιας και καχυποψίας που έρχεται στο προσκήνιο, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και την ψυχραιμία σου για να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα.

Σήμερα φοβίες και καχυποψία έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να δημιουργήσουν έντονη συγκρούσεις πού θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η διάθεση σου γιατί δεν αποκλείεται να δείξεις απόμακρος και αυτό να απογοητεύσει.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και θέματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να διεκπεραιώσεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την κατήφεια και την απαισιοδοξία, κάτι που θα δημιουργήσει ένταση και αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα στην οικογένεια. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  ενισχύει φόβους και ανασφάλειες δημιουργώντας εκρηκτικό σκηνικό τόσο στο οικογενειακό πεδίο όσο και στην προσωπική σου ζωή, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα επικεντρώσου στον έρωτα και στο ρομαντισμό και άφησε τις ανασφάλειες στην άκρη γιατί είναι αυτές που θα οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία πιθανό είναι να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, πιθανές δικές σου εμμονές να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη της. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό εντείνοντας την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια εμμονές και γκρίνια ιδιαίτερα σε πρόσωπα που νιώθεις πιο κοντά σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα έως και ψυχρότητα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύεται η ανασφάλεια και πιθανές φοβίες που μπορούν να δυναμιτίσουν τις σημαντικές σχέσεις για σένα φρόντισε να μην επικρατήσει ο εκνευρισμός και η ανάγκη επιβολής.

Σήμερα η καλή διάθεση μπορεί να χαλάσει λόγω έντονων ανασφαλειών και τάσεις χειρισμού που μπορεί να εκδηλώσεις φρόντισε να μη δυναμιτίσεις το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το στενό σου περίγυρο η κακή σου διάθεση μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στην πορεία της.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσει ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ιδιαίτερες ανασφάλειες. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει έλλειμμα αυτοπεποίθησης λόγω πιθανών εξόδων που έρχονται στο προσκήνιο και λειτουργούν περιοριστικά στην ψυχολογία σου. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει το πείσμα και  την κτητικότητα  που μπορούν να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις στη σχέση φρόντισε να τις αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να μην κινητοποιηθείς σε ερωτικό επίπεδο.

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις με άμεσο τρόπο σκέψης και ανάγκης που μπορεί να έχεις.  Σημαντικό ρόλο θα παίξει να μην γίνεις υποκειμενικός και εγωιστής με τους γύρω σου γιατί τότε θα χαθεί το μέτρο και θα υπάρξουν εντάσεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ζητήματα οικογενειακής φύσεως στο προσκήνιο πού να σε απασχολήσουν έντονα και να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη να επιβάλλεις το ρυθμό στη σχέση σου λόγω ανασφαλειών και εμμονών που έρχονται στο προσκήνιο, πρόσεχε γιατί η ένταση θα οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου

Σήμερα  οι προσωπικές σου ανασφάλειες  και φόβοι μπορούν να οδηγήσουν δυσάρεστα την πορεία της σχέσης σου δημιουργώντας έντονες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες σημαντικό είναι το γεγονός ότι η διάθεσή σου δεν είναι η κατάλληλη για να συμμετέχεις ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και έντονη είναι η ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με σκέψεις και αναμνήσεις που σου είναι δυσάρεστες και δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει ακόμα περισσότερο την θλίψη και τη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να αποστασιοποιηθείς από τα δικά σου πρόσωπα θέλοντας να βιώσει στη μοναξιά σου. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει φόβους και ανασφάλειες, εμμονές και απωθημένα προκαλώντας έτσι συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου.

Σήμερα προσπάθησε να διατηρήσεις το ρομαντικό και τρυφερό κλίμα διαφορετικά η κατήφεια θα κυριαρχήσει και θα απομονωθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος μπορεί να ξεσηκώσουν καταπιεσμένα συναισθήματα και φόβους οδηγώντας σε συγκρούσεις.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους εκφράζοντας πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες που μπορεί να ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε κάνει σκληρό και απόλυτο στις απόψεις σου και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στην εξέλιξη των συζητήσεων που έχεις. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη να επιβάλλεις τη βούλησή σου και τις σκέψεις σου στο φιλικό περίγυρο αυτό όμως θα είναι αρκετό για να προκαλέσει έντονες προστριβές.

Σήμερα το να προσπαθήσεις να επιβάλεις το ταίρι σου πιθανές απόψεις και στόχους που μπορεί να έχεις θα προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις, γι’ αυτό καλό είναι να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρό είναι πολύ πιθανό να υπάρξει τα πρωτόγονα συναισθήματα μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και δεν σε αφήνω να ξεκουραστείς. Προσπάθησε να διαχειριστείς την ένταση γιατί το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με πρόσωπα γύρω σου. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου εντείνει την απαισιοδοξία και την κατήφεια και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να επιβληθείς σε πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου δημιουργώντας προβλήματα. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα  στο ζώδιό σου ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και φοβίες φρόντισε να μην τις μεταφέρει στο ταίρι σου προκαλώντας έντονες συγκρούσεις.

Σήμερα είναι σημαντικό να απολαύσεις κοινωνικές υποχρεώσεις με το ταίρι σου και να αφήσει στην άκρη μόνες και τάσεις επιβολής που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι δεν μπορείς να πιέζεις καταστάσεις.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό ανεβάζοντας τη διάθεσή σου στα ύψη και δίνοντάς σου την ώθηση να διασκεδάσεις ιδιαίτερα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που μπορεί να έχεις καιρό να δεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει θέματα παρελθόν στην επιφάνεια και να γίνει απόλυτος και φανατικός σε συζητήσεις που συμμετέχεις, κάτι που θα οδηγήσει σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση με τα πρόσωπα που βρίσκεται. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα που υποβόσκουν και δεν αποκλείεται να χαλάσει την καλή σου διάθεση καθώς πιθανό είναι να απομονωθείς.

Σήμερα σημαντικό είναι να μην αφήσεις απωθημένα και ενοχές να κατακλύσουν το μυαλό σου και να επηρεάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει ιδιαίτερη ψυχολογία σου μπορεί να παίξει ανασταλτικό ρόλο στην εξέλιξη της. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και έντονο είναι το άγχος πιθανά για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να εκκρεμούν ή επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές σε καταστάσεις που μπορεί να έχεις δρομολογήσει και να επηρεάζουν τα οικονομικά σου, κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά και την ψυχολογία σου αφού οι ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο. Αργά το απόγευμα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τα απωθημένα, οι φόβοι και η ζήλια ενισχύονται οδηγώντας πιθανά στη σχέση σου στα άκρα αν δεν φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα επικεντρώσου στο να εκτονώσεις την έντονη ψυχολογία σου στο πάθος και στον αισθησιασμό και μην αφήσεις περιθώρια για καβγάδες που θα δημιουργήσουν εκρηκτικό χαρακτήρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η έντονη είναι η εσωστρέφεια και η καχυποψία που σε διέπει μην αφήνοντας περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!