GOSSIP

H Irina Shayk εθεάθη να κυκλοφορεί με έναν μυστηριώδη άνδρα [εικόνες]

Οι παπαράτσι εντόπισαν το διάσημο μοντέλο Irina Shayk να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης με έναν μυστηριώδη άνδρα και πολλοί εικάζουν πως πιθανά αυτός είναι ο νέος σύντροφός της.

Το περασμένο καλοκαίρι η Irina και ο χολιγουντιανός σταρ Bradley Cooper αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο δεσμό τους που κράτησε σχεδόν 5 χρόνια και να μοιραστούν 50/50 τη κηδεμονία της κόρης που απέκτησαν μαζί, της μικρούλας Lea De Seine που είναι μόλις 2 ετών.


Μέρος της συμφωνίας για τη κηδεμονία της μικρής, λέγεται πως είναι να έχουν και οι δυο ως έδρα τη Νέα Υόρκη, ώστε να μπορούν και οι δυο να βλέπουν το παιδί και να μοιράζονται το χρόνο μαζί της.


Τώρα όμως οι φωτογράφοι εντόπισαν την Irina να βγαίνει από γνωστό ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης συνοδευόμενη από έναν νεαρό άνδρα που κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι.


Αυτή η εμφάνιση της Irina (η οποία συστηματικά αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας) έγινε λίγες μόνο μέρες μετά το δημοσίευμα γνωστού περιοδικού που αποκάλυπτε πως πηγή από το φιλικό κύκλο του Bradley Cooper αναφέρει πως ο γοητευτικός ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω του το χωρισμό με την Irina και είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και έχει αρχίσει ξανά να βγαίνει σε ερωτικά ραντεβού.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!