GOSSIP

Ο πρώην σύζυγος της Εμμανουέλας Μάινα τώρα ποζάρει σε... γκιλοτίνα [εικόνα]

Πριν από δύο μέρες η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε πως ένα από τα μοντέλα που πρόσφατα αποχώρησε από το σπίτι του τηλεοπτικού ριάλιτι GNTM, μόλις βγήκε από το σόου, αμέσως ζήτησε διαζύγιο από το σύζυγό της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη δύο χρόνια.

Το επίδοξο μοντέλο είναι η Εμμανουέλα Μάινα η οποία πριν μπει στο σπίτι του GNTM είχε πει στους κριτές του σόου πως είναι παντρεμένη και πως ο σύζυγός της, όχι μόνο δεν έχει πρόβλημα που συμμετέχει στο GNTM αλλά την ενθάρρυνε και την στήριξε σε αυτή την απόφασή της.


Και προχθές η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε πως η Εμμανουέλα αμέσως μόλις αποχώρησε από το GNTM ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Χρήστο, ο οποίος ζει στη Θεσσαλονίκη όπου κάνει δημόσιες σχέσεις σε καταστήματα. Μάλιστα η Ελένη, είπε πως η ίδια γνωρίζει προσωπικά τον Χρήστο.


Και ο Χρήστος, με το που είδε να κάνει το γύρο του Διαδικτύου η είδηση του διαζυγίου του και πως η πρώην σύζυγός του τον παράτησε μετά το ριάλιτι στο οποίο ο ίδιος την είχε παροτρύνει να πάει, έκανε μια ανάρτηση στα social media... όλο νόημα ποζάροντας στη γκιλοτίνα! 


Λέτε να μετάνιωσε που είπε στην Εμμανουέλα να πάει στο GNTM;
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!