ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου 2019

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας αφού αυτό που θέλεις είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με την παρέα σου. 

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξισορροπήσεις και να λύσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάγκη για διασκέδαση και κοινωνικότητα είναι έντονη γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βγεις και να περάσεις όμορφα είτε με το ταίρι σου είτε με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Σημαντικό είναι να μην αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες σου επιδιώκοντας να ικανοποιήσεις τους γύρω σου, διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό.

Σήμερα δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία αφού είναι βέβαιο ότι θα γοητεύσεις με τον τρόπο που φλερτάρεις.

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη δουλειά και την καθημερινότητα και φορτίζουν το πρόγραμμά σου. Το άγχος και η πίεση που νιώθεις μπορεί να είναι ασφυκτικά και δεν αποκλείεται να εκτονωθούν στους γύρω σου δημιουργώντας προβλήματα ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους συναδέλφους σου. Φρόντισε να ασχοληθείς με γυμναστική ή άσκηση που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να βρεις την καλή σου διάθεση για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει. 

Σήμερα καλά θα κάνεις να μην μείνεις στις λεπτομέρειες στη σχέση σου που μπορεί να χαλούν τη διάθεση και την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η πίεση της καθημερινότητας δύσκολα θα αφήσουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας αφού αυτό που θέλεις είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με την παρέα σου. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου είναι εμφανή και πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στην ερωτική σου ζωή. Η τέχνη είναι κάτι που σε ελκύει γι’ αυτό δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έντονα εγωιστικές τάσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα σε προσωπική ζωή και παρέες.

Σήμερα ο αισθησιασμός και το πάθος πρωταγωνιστούν στην ερωτική σου ζωή και μπορείς να περάσεις μαγικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και η λάμψη σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες και είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα πολλών.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό εντείνει την ευαισθησία και την ανάγκη να βρεθείς σε οικείο περιβάλλον γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς στην οικογένεια θέλοντας έτσι να βιώσεις στιγμές ασφαλείας και τρυφερότητας μαζί με τα δικά σου πρόσωπα. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και είναι αυτή που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα σε ότι αφορά την οικογένεια, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα ξεσπάσματα σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού η διαίσθησή σου δίνει τις λύσεις.

Σήμερα δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για δύο και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις υπέροχες στιγμές με τον/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσει αγαλλίαση και τρυφερότητα. 

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά τις εμπορικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις. Ιδιαίτερη είναι η ανάγκη σου να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να συζητήσεις για θέματα που πιθανά σε απασχολούν. Μην χάσεις την ευκαιρία που μπορεί να σου δοθεί για κοντινά ταξιδάκια γιατί είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και θα λειτουργήσει ανανεωτικά στην ψυχολογία σου. Η διασκέδαση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν έχουν πολλά να σου δώσουν.

Σήμερα ιδανική θα είναι μία έξοδο για εσένα το ταίρι σου και πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι βέβαιο ότι θα περάσετε υπέροχα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα απογειώσει τη διάθεσή σου.

 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς κυρίως με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν όπως λογαριασμούς και εκκρεμότητες που πιθανά σε αγχώνουν. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά σπατάλες ή περιττά έξοδα που μπορεί να υπάρξουν, όμως να είσαι βέβαιος ότι αργότερα θα μετανιώσεις όμως θα είναι δύσκολο να ισορροπήσεις το εισόδημά σου. Το πάθος και ο ερωτισμός κατακλύζουν τη ζωή σου φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε κτητικές τάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Απόλαυσε την καλή παρέα, το καλό φαγητό, μία ήρεμη βραδιά με τους δικούς σου ανθρώπους που θα σε ικανοποιήσει πλήρως.

Σήμερα ο πόθος και η έξαψη κορυφώνονται και μπορούν να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να νιώσεις σταθερότητα στη ζωή σου.

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο καθώς ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών από τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις για νέες συνεργασίες, είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται για να πάρεις πρωτοβουλίες και να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όποια κατάσταση προκύψει. Πρόσεξε μόνο γιατί ο υποκειμενισμός και ο εγωκεντρισμός δεν θα αφήσουν να έχεις αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων και θα δημιουργήσουν ένταση στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Σήμερα είσαι ο πρωταγωνιστής στις προσωπικές σου σχέσεις και μπορείς να περάσεις μοναδικά αρκεί να αντιληφθείς και τις ανάγκες του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς έρχονται στο προσκήνιο τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε πονάνε και δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας γιατί δεν θα είναι δύσκολο να κάνεις λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης.  Η τέχνη, ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός είναι αυτά που μπορούν να ανακουφίσουν την ψυχή σου και μπορούν να σε αποφορτίσουν από πιθανές πληγές που ακόμα φέρεις βαρέως και δεν μπορείς να ξεπεράσεις.

Σήμερα ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσει και να δημιουργηθεί τις κατάλληλες συνθήκες για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή σου, μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το τι πρέπει να κάνεις.

 

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς μαζί τους και να εκφράσεις πιθανές προτάσεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να κάνεις σημαντικά βήματα προς την επίτευξη τους, πιθανό είναι να προκύψουν πρόσωπα μέσα από τον φιλικό περίγυρο που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Φρόντισε μόνο να μην γίνεσαι απαξιωτικός η εριστικός με όσους διαφωνούν μαζί σου γιατί είναι βέβαιο ότι έτσι θα οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου θέτοντας κοινούς στόχους που θα σας πάνε παρακάτω σαν ζευγάρι. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα αλλάξουν άρδην την φιλοσοφία σου για τον έρωτα. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και ρίχνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή γιατί είναι αυτή που σε απασχολεί κυρίως λόγω των επιπλέον ευθυνών και υποχρεώσεων που μπορεί να έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Σημαντικό είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με ανώτερους σου ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου γιατί το πιθανότερο είναι να προκύψουν εμπόδια προς την προσωπική σου εξέλιξη. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να δείξεις τις ικανότητες που έχεις και δεν αποκλείεται να έρθουν οι ευκαιρίες που αποζητάς για να δείξεις τι αξίζεις και να μπορέσεις να εξελιχθείς.

Σήμερα η ένταση και η κούραση των επαγγελματικών υποχρεώσεων μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, καλά θα κάνεις να αποφύγεις συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.

  

 

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε φιλοσοφικές αναζητήσεις και πνευματικά ενδιαφέροντα που έχεις. Σεμινάρια και ημερίδες έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς βοηθούν στο να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Η διασκέδαση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αφού δεν θα χάσεις ευκαιρία να βγεις και να περάσεις μοναδικά φλερτάροντας και γοητεύοντας τους πάντες.  Προσοχή μόνο σε καθημερινές δραστηριότητες γιατί η αμέλεια μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου διασκεδάζοντας και γεμίζοντας με αισιοδοξία και χαρά τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσεις με την θετική στάση και το χιούμορ σου, γι’ αυτό προετοιμάσου για πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο αλλά και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το ένστικτό σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε όποιες κινήσεις δρομολόγησης καθώς είναι αυτό που μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή μόνο σε προσωπικό επίπεδο γιατί η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να κυριαρχήσουν και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Επικεντρώσου στο πάθος και στον αισθησιασμό και δεν θα χάσεις.

Σήμερα έντονος ερωτισμός μπορεί να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή αρκεί να καταφέρεις να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα ξεσηκώσει θύελλα και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!