ΖΩΔΙΑ

Ένα ζώδιο που ζορίστηκε πολύ για μήνες το Δεκέμβριο θα περάσει τέλεια

Λένε πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και αυτό θα κάνουν όσοι ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, που μετά από μήνες ταλαιπωρίας, μέσα στον ερχόμενο μήνα θα δουν... φως στο τούνελ σε πολλά ζητήματα και επιτέλους θα σκάσει το χειλάκι τους, ειδικά λίγο πριν τελειώσει το 2019.

Ο λόγος για τους Αιγόκερους που με το Δία στο ζώδιό τους από τις 3 Δεκεμβρίου και μια Ηλιακή Εκλειψη να ξεκαθαρίζει το τοπίο, τον ερχόμενο μήνα θα δουν πολλά αναπάντεχα δώρα στη ζωή τους.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο για κάθε δεκαήμερο του Αιγόκερου, σύμφωνα με το astrokouskous.oroskopos.gr

Α’ Δεκαήμερο: Ένας σημαντικός μήνας ξεκινά για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας! Στην πορεία του καλωσορίζετε τον Δία όπου εισέρχεται στις 2/12 στο ζώδιο σας εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο που τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά, αρκεί να εργαστείτε με υπομονή και μεθοδικότητα για να τα πετύχετε.  Μπορεί ο Δίας από αυτή την θέση να μην είναι αρκετά «γενναιόδωρος» δεν παύει ωστόσο να σας δίνει την ώθηση αλλά και την ευκολία να εργαστείτε εποικοδομητικά για την εξέλιξη και την προοπτική της ζωής σας.  Σε έναν μήνα που πραγματοποιείται και μία Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο, σαφέστατα μπορώ να σας πω ότι βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο που κλείνετε κύκλους και ανοίγετε νέους. Η διαδικασία αυτή μπορεί να σας απογοητεύει ή να σας ξυπνά και πληγές του παρελθόντος, δεν παύει όμως τώρα να υπάρχου οι θετικές προοπτικές για να κάνετε και μία νέα ουσιαστική αλλαγή στη ζωή σας. Ο έρωτας, θα δώσει το δικό του γιορτινό χρώμα στον τελευταίο μήνα του έτους. Για όσους έχετε πάψει να ελπίζετε πλέον σε αυτόν, μπορώ να πω ότι θα αιφνιδιαστείτε … Δεν θα λείψουν όμως και οι περιπτώσεις των Αιγόκερων που θα βρείτε αυτό το μήνα την σπίθα της δημιουργικότητας που θα σας χαρίσει έμπνευση! Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά από τις 20 Δεκεμβρίου.

Β’ Δεκαήμερο: Αρκετοί Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου θα σκεφτείτε στον απολογισμό του 2019, ότι δεν ήταν μία γενναιόδωρη χρονιά για εσάς,  σίγουρα όμως ήταν μία χρονιά που σας έδωσε σημαντικές εμπειρίες ζωής, οι οποίες θα ανακαλύψετε στην πορεία ότι σας έκαναν πιο δυνατούς. Τον Δεκέμβριο αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, κάνετε αυτό που πραγματικά ποθείτε, αλλάζετε, ομορφαίνετε, νιώθετε την ανάγκη να ανοιχτείτε περισσότερο στην αισθηματική σας ζωή, ενώ με την Αφροδίτη από το ζώδιο σας είναι βέβαιο ότι οι κατακτήσεις δεν λείπουν ιδιαίτερα την περίοδο από τις 4-12 Δεκεμβρίου.  Αυτό το μήνα είστε και περισσότεροι κοινωνικοί ενώ οι φίλοι σας παρακινούν για εκδρομές, μετακινήσεις, εξόδους όπου μπορείτε πραγματικά να περάσετε καλά.  Σαφέστατα όλες οι πιέσεις και τα προβλήματα συνεχίζουν να έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογία σας  και να αισθάνεστε ακόμα κουρασμένοι, όμως στο φινάλε αυτού του έτους είναι βέβαιο ότι αρχίζετε σταδιακά να βλέπετε ότι υπάρχει φως στο τούνελ που διασχίσατε!

Γ’ Δεκαήμερο:  Το 2019 ολοκληρώνει τον κύκλο του και για εσάς τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου ήδη σας είναι έκδηλο ότι υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις μπροστά σας. Στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου ωστόσο, με τον  Ερμή σε ορθή φορά από το ζώδιο του Σκορπιού είστε αρκετά κοινωνικοί, δεν λείπουν οι επαφές, οι συναντήσεις αλλά και οι γνωριμίες που σας βοηθούν να βάλετε σε μία ροή την καθημερινότητα σας προπάντων όμως τα σχέδια σας για την εκπλήρωση των προσδοκιών σας. Από τις 20 του μήνα με τον Άρη από το Σκορπιό να επηρεάζει και αυτός το δικό σας δεκαήμερα είστε ακόμα πιο δραστήριοι κοινωνικά αλλά και πιο διεκδικητικοί σε αυτά που επιθυμείτε να κάνετε πραγματικότητα. Η Αφροδίτη αυτό το μήνα από  το ζώδιό σας,  σας ομορφαίνει, σας προσφέρει γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό, ενώ δεν θα λείψουν και οι δυνατές στιγμές τα αισθηματικά σας από τις 12-20 Δεκεμβρίου όπου θα επηρεάζει άμεσα το δικό σας δεκαήμερο. Και στην δική σας περίπτωση, είναι αναμενόμενο ότι αυτό το μήνα βιώνετε ένα πάθος ή κυριαρχούν στα αισθηματικά σας καχυποψίες, ζήλειες  που διεγείρουν τα ένστικτά σας ή ακόμα και την τάση σας για επιβολή κάποιες στιγμές.  Από τις 20 Δεκεμβρίου ο Κρόνος περνά στο δικό σας δεκαήμερο (πολύ κοντά στον Πλούτωνα που και αυτός βρίσκεται στο ζώδιο σας) και αποχαιρετάτε αυτό το έτος αναγνωρίζοντας ότι οι ευθύνες, οι πιέσεις πολλαπλασιάζονται και ότι έχετε σημαντικό αγώνα μπροστά σας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!