GOSSIP

Ένα πασίγνωστο μοντέλο μίλησε δημόσια υπέρ της Meghan Markle

Μια αναπάντεχη σύμμαχο βρήκε η Δούκισσα του Σάσεξ στο πρόσωπο μιας πασίγνωστης σταρ της διεθνούς βιομηχανίας μόδας, η οποία φρόντισε να εκφράσει δημόσια τη συμπαράστασή της προς την Meghan.

O λόγος για τη Naomi Campbell, την "μαύρη γαζέλα" της πασαρέλας που υπήρξε για δεκαετίες ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη.


Η 49χρονη σήμερα μαύρη καλλονή, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο βρετανικό Guardian και σε αυτή φρόντισε να σχολιάσει την μήνυση που κατέθεσε πριν από λίγες εβδομάδες η Meghan Markle κατά της εφημερίδας Daily Mail (με αφορμή τη δημοσίευση στη Mail on Sunday προσωπικής επιστολής που είχε στείλει η Meghan στον πατέρα της) και να πει δημοσίως πως επικροτεί αυτή την κίνηση της Markle.


"Όταν το έμαθα (σ.σ. πως η Meghan κατέθεσε μήνυση) είπα αμέσως μπράβο, καλά έκανε" είπε η Naomi και πρόσθεσε αναφερόμενη στον τρόπο με τον οποίο η συγκεκριμένη εφημερίδα αντιμετωπίζει τις μαύρες διασημότητες: "Όλοι ξέρουμε ποιο είναι το θέμα... Έχω δει πως συμπεριφέρονται στον Raheem Sterling (σ.σ. τον Τζαμαϊκανό ποδοσφαιριστή), πως μιλούν για τον Lewis Hamilton (σ.σ. τον άσο της Φόρμουλα 1) και τη Serena Williams (σ.σ. τη διάσημη Αμερικανίδα τενίστρια"  είπε η Naomi και κατέληξε: "Δεν ξέρω πως μπορεί και τα αντιμετωπίζει όλα αυτά η Meghan αλλά χαίρομαι που αποφάσισε να υπερασπιστεί τον εαυτό της".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!