ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου 2019

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, καθώς είναι καθοριστικό για εσένα να επικρατεί αρμονία με συνεργάτες και σύντροφο. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, είναι ευκαιρία να δεις ποιες από αυτές σου ταιριάζουν για να προχωρήσεις. 

Κριός 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειάζεται να δώσεις λύσεις, εμπιστεύσου την διαίσθησή σου και προχώρησε σε συμφωνίες που μπορούν να εξελιχθούν θετικές για εσένα. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό βοηθά στο να υπάρχει κατανόηση και καλή επικοινωνία, κάτι που θα δρομολογήσει θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και οικογενειακά θέματα.

Σήμερα λύσε προβλήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν στη σχέση σου, αυτό θα είναι αρκετό για να απογειώσει το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να κινηθείς στο οικογενειακό πεδίο δεν σε ωθεί σε φλερτ και κοινωνική ζωή.

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα και γι’ αυτό επιλέγεις κοντινά σου πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις και να έχεις ευχάριστες στιγμές. Εμπορικές συμφωνίες και θέματα δημοσίων σχέσεων μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει και πάλι μπροστά σου συνεργασίες που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να ευοδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

Σήμερα η εξαιρετική επικοινωνία και το κέφι μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σχέση και σε προβλήματα που μέχρι τώρα την προβλημάτιζαν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, καταλυτικός θα είναι ο τρόπος που επικοινωνείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που εκκρεμούν και θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι καθοριστικό το να συγκρατηθείς σε περιττά έξοδα που πιθανά θέλεις να κάνεις αλλά αργότερα θα αντιληφθείς ότι δεν υπήρχε πραγματικός λόγος. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό επαναφέρει στην επικαιρότητα συζητήσεις σε ότι αφορά τον εργασιακό χώρο που μπορεί να αφορούν οικονομικά θέματα και δεν αποκλείεται να επιτύχεις την πολυπόθητη αύξηση που μπορεί να διεκδικείς καιρό.

Σήμερα η ευκολία με την οποία μπορείς να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας είναι αυτή που θα βοηθήσει να νιώσεις σταθερότητα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που η συνεννόηση και η κατανόηση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου, την άμεση ικανοποίηση των αναγκών σου από συνεργάτες και ταίρι. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε επιθετικότητα ή εριστική διάθεση και να προκαλέσει ένταση με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό εντείνει την ανάγκη να εκφράσεις ζητήματα που σε απασχολούν σε προσωπικό επίπεδο και να λύσεις ότι μπορεί να προβληματίζει τη σχέση σου. Η διάθεση κατανόησης και η επικοινωνία θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο.

Σήμερα η επίλυση των ζητημάτων που εκκρεμούν στη σχέση θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά την άμεση έκφραση των συναισθημάτων σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που μπορεί να σου θυμίζουν πολλά. 

 

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και εντείνουν τον συναισθηματισμό. Πρόσεχε μόνο γιατί η θολή σκέψη μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που να σε εκθέσουν σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν από το παρελθόν και να αφορούν οικογενειακές υποθέσεις που σε έχουν στιγματίσει. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να κλείσεις κεφάλαια.

Σήμερα μπορείς να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και να εντείνεις τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος μπορεί να σε αναστατώσουν, η έντονη επικοινωνία θα σας φέρει πιο κοντά.

 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και νιώθεις ότι θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου και να περάσεις όμορφες στιγμές επικοινωνώντας τις ιδέες σου και αυτά που νιώθεις. Σημαντικό είναι να ενταχθείς σε ομαδικές δράσεις που θα σε γεμίζουν χαρά καθώς σε ικανοποιεί η συλλογική προσπάθεια. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει προτάσεις για εξόδους με φιλικές παρέες και κοντινά σου πρόσωπα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και να λύσεις θέματα που πιθανά σε ταλαιπωρούν καιρό.

Σήμερα μία έξοδος με φίλους θα είναι η απαρχή για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι κοινές πεποιθήσεις και τα κοινά ενδιαφέροντα.  

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, καθώς πιθανές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει να απαιτούν σημαντική προσπάθεια από εσένα. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό και την τάση να επιβάλλεσαι γιατί είναι τα χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν σε κόντρες. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που εκκρεμούν οικονομικής φύσεως με ανωτέρους σου που μπορεί να έχουν ιδιαίτερα θετική κατάληξη λόγω της καλής διάθεσης που επικρατεί.

Σήμερα η σοβαρή και ώριμη σκέψη σου είναι αυτή θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που να εντείνει τον αισθησιασμό.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών και ταξιδιών που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφα και γι’ αυτό θα αποδεχθείς πιθανές προσκλήσεις για διασκέδαση από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς και είναι βέβαιο ότι μπορείς να λύσεις ζητήματα που είχαν διαταράξει σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα.

Σήμερα μπορείς να εκφράσεις με ευκολία συναισθήματα και ανάγκες και αυτό θα είναι ιδανικό για να λύσεις θέματα που έχουν προβληματίσει την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία.

 

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο εντείνοντας την ανασφάλεια και τον εκνευρισμό που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να σε προβληματίζει. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις είναι σε πρώτο πλάνο, το ένστικτό σου μπορεί να σε κατευθύνει ιδανικά στην καλύτερη δυνατή λύση. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να επαναφέρεις παρελθούσες υποθέσεις στο προσκήνιο και να δώσεις οριστικές λύσεις που θα είναι θετικές για εσένα.

Σήμερα εκφράζοντας άμεσα το βαθύτερα σου συναισθήματα είναι βέβαιο ότι θα λύσει θέματα που μπορεί να σου δημιουργούσαν ανασφάλεια και θα απογειωθεί το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που σε γεμίσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα εντείνουν τον αισθησιασμό. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, καθώς είναι καθοριστικό για εσένα να επικρατεί αρμονία με συνεργάτες και σύντροφο. Νέες συνεργασίες μπορεί να προκύψουν, είναι ευκαιρία να δεις ποιες από αυτές σου ταιριάζουν για να προχωρήσεις. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό σου δίνει την δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και να προωθήσεις ζητήματα συνεργασιών που είναι σημαντικά για εσένα.

Σήμερα  λύνοντας ότι κρατάς μέσα σου εδώ και καιρό θα βοηθήσει τη σχέση σου να ανανεωθεί και να πάρει άλλη ώθηση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από φιλικό κύκλο, η εξαιρετική επικοινωνιακή σου διάθεση θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην καθημερινότητα, καθώς αναλαμβάνεις ευθύνες και αγγαρείες που μπορεί να χρειάζονται έντονη προσπάθεια και χρόνο, κάτι που σου δημιουργεί άγχος. Φρόντισε να μην εκτονώσεις τα νεύρα σου στο συναδελφικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να λύσεις με ιδανικό τρόπο για εσένα, κάτι που θα βοηθήσει στην προσωπική σου εξέλιξη.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να ξεπεράσεις εντάσεις και γκρίνια. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να τακτοποιήσεις τα του προγράμματός σου δεν σου επιτρέπει να επικεντρωθείς σε κοινωνικές σχέσεις και φλερτ. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο εκτοξεύοντας την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να προβληθείς στα ύψη. Νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου από ποτέ και αυτό βγαίνει έντονα σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς, αφού έχεις την ευκαιρία να τραβήξεις τα βλέμματα. Η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι μπορούν να δώσουν υπέροχες στιγμές που θα απογειώσουν το κέφι. Το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει πρόσωπα από το παρελθόν και πάλι στη ζωή σου που θα σε αναστατώσουν αφού έρχονται για να σε φλερτάρουν έντονα.

Σήμερα  μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες ή επιστροφές από το παρελθόν έρχονται για να επιβεβαιώσουν την λάμψη και τη γοητεία σου. 

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!