ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να στραφείς στην οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι συνεχώς σε επαφή με τα οικεία πρόσωπα που σου δίνουν τρυφερότητα, ασφάλεια και θαλπωρή. Προσοχή γιατί η έντονη κυκλοθυμία θα σε οδηγήσει στο να ξεσπάσεις και να δημιουργήσεις έντονο εκνευρισμό στο περιβάλλον σου.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που νιώθεις ευχαρίστηση και διάθεση να επικοινωνήσεις μαζί τους. Εμπορικές συμφωνίες και θέματα δημοσίων σχέσεων έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν έντονα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα που μπορεί να σου κοστίσουν σε εμπορικά ζητήματα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι συμφωνείς οικονομικά αν δεν μπορείς να το αποφύγεις.

Σήμερα πιθανό είναι να ειπωθούν πολλά λόγω έντονου συναισθηματισμού που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα από τον κοντινό περίγυρο, προσοχή γιατί η τάση του να ωραιοποιείς το πρόσωπο που έχεις απέναντί μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις.

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία τακτοποιήσεις λογαριασμών ή περιττών εξόδων που μπορεί να προκαλέσουν σκαμπανεβάσματα στο εισόδημά σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές που έχεις γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείεται πρόσωπα που συναλλάσσεται σε να προσπαθήσουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.

Σήμερα  οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και απογοήτευση λόγω υψηλών προσδοκιών από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το έλλειμμα αυτοπεποίθησης εντείνεται και δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρη σκέψη και κινήσεις ζώδια σε ότι αφορά νέες γνωριμίες.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να εκφράσεις συναισθήματα και απόψεις στους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορεί να πάρεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι κάποιες συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν πολλά. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια και ξεκάθαρες σκέψεις και δεν αποκλείεται να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα και κινήσεις που θα ενοχλήσουν στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες, σημαντικό είναι να μην εμπιστευτείς άμεσα γιατί το πιθανότερο είναι να μην φαίνονται ξεκάθαρα τα κίνητρα.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη για εσωστρέφεια και μοναχικότητα καθώς το πιθανότερο είναι να απομονωθείς από τους περισσότερους λόγω αναμνήσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει ακόμα περισσότερο τις ευαισθησίες και πιθανό είναι να δρομολογήσεις καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο ενώ δεν είσαι αντικειμενικός το πώς πρέπει να συμπεριφερθείς ή να κινηθείς. Οι αυταπάτες κυριαρχούν αυτό πρέπει να το θυμάσαι.

Σήμερα επικεντρώσου σε ότι αφορά το ρομαντισμό και τον έρωτα και μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να κυριαρχήσουν οδηγώντας σε σέ ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να προκαλέσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και ένταση. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι στο να βρίσκεσαι με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί έντονη ευχαρίστηση. Πιθανό είναι να υπάρξουν οργανώσεις και σύλλογοι που σου κινούν το ενδιαφέρον καθώς το να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο είναι σημαντικό για εσένα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει το συναισθηματισμό, την καχυποψία για τις ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε φίλους έχοντας θολή εικόνα των πραγμάτων και της προσωπικής σου κατεύθυνσης σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις.

Σήμερα σημαντικό είναι να μην περιμένεις περισσότερα από ότι μπορεί να δώσει το ταίρι σου σε κοινούς στόχους που έχει μαζί του γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει μέσα από το φιλικό περίγυρο, μην επενδύεις εξαρχής καθώς δεν αποκλείεται να απογοητευτείς.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Ιδιαίτερη προσοχή στην ένταση που μπορεί να νιώθεις καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συγκρούσεις με ανώτερο σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς είναι πιθανό να φέρει πρόσωπα με νέες επαγγελματικές προτάσεις καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί πιθανά να μην βλέπεις ξεκάθαρα και αντικειμενικά τι θέλει μία άλλη από σένα κάτι που θα οδηγήσει σε εξαπάτηση και απογοήτευση.

Σήμερα έντονη κυκλοθυμία και συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να δυναμιτίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, δεν αποκλείεται να περιμένεις πολλά τα αποτελέσματα όμως θα είναι αντίθετα.  

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που σου προσφέρουν χαρά αισιοδοξία και κέφι. Φρόντισε να διευθετήσεις ζητήματα νομικής φύσεως σε σχέση με σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αποκλείεται να φέρεις πιθανές προτάσεις που μπορεί να θεωρείς ιδανικές αρχικά όμως γεγονός είναι ότι δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο των πραγμάτων και μπορεί να απογοητευτείς από πρόσωπα που δεν είναι κοντά σου. 

Σήμερα ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην περίεργη διάθεση σου γιατί το πιθανότερο είναι να υπερβάλεις και να ενοχληθεί το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει, όμως γεγονός είναι ότι η τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα για καταστάσεις δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική κρίση των πραγμάτων.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους εντείνοντας τις ανασφάλειες και τους φόβους που μπορεί να έχεις καλά κρυμμένους μέσα σου.  Επικεντρώνεσαι στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να φορούν οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις καθώς το ένστικτό σου μπορεί να εντοπίσει άμεσα πως πρέπει να κατευθυνθείς. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αποκλείεται να φέρει επιλογές οικονομικής φύσεως στο προσκήνιο που αρχικά να θεωρούνται ιδανικές όμως στην πραγματικότητα δεν θα είναι και μπορεί να οδηγήσουν και απώλεια χρημάτων και βαριά ψυχολογία.

Σήμερα η καχυποψία και η ζήλια δεν αποκλείεται να κυριαρχήσουν καθώς δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι σου προσφέρει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, όμως στην πραγματικότητα μπορεί να είναι να μην είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για σένα.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό να μπορέσεις να επιφέρεις ισορροπία και αρμονία σε συνεργασίες και προσωπική ζωή.  Καλά θα κάνεις να εκφράζεις τις προσωπικές του σκέψεις γιατί είναι αυτές που θα δείξουν ξεκάθαρα τα όρια στους σου έναντι των άλλων. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενικές και ρεαλιστικές σκέψεις και κινήσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες η τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λάθη που θα δημιουργήσουν πληγές.

Σήμερα η νευρικότητα που μπορεί να επικρατήσει λόγω λανθασμένων εντυπώσεων στη σχέση σου μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες λόγω της έντονης γοητείας σου στην πραγματικότητα όμως δεν είναι ξεκάθαρο ότι μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που ζητάς. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και δρομολογείς ζητήματα υποχρεώσεις και αγγαρείες σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά που έχεις αναλάβει αφού είναι σημαντικό για εσένα να διεκπεραιώσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι έχεις αναλάβει. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις το άγχος και την γκρίνια γιατί είναι αυτά που θα προκαλέσουν ένταση στο συναδελφικό πεδίο. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένη εικόνα για πρόσωπα που πιθανά θεωρείς ότι μπορεί να σε βοηθήσουν, όμως το αποτέλεσμα είναι πιθανότατα να σε κατευθύνουν λανθασμένα και τελικά να απογοητευτείς.

Σήμερα είναι καθοριστικό να μην εκτονώσεις την ένταση της καθημερινότητας στην προσωπική σου ζωή γιατί θα χάσεις το μέτρο και θα θολώσεις δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς στο φλερτ αφού η νευρικότητα είναι στα ύψη.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ καθώς είναι σημαντικό για εσένα να γίνεις το επίκεντρο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και να τραβήξεις τα βλέμματα του ενδιαφέροντος.  Η διασκέδαση, η τέχνη, το ερωτικό παιχνίδι έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν χάνεις ευκαιρία να περάσεις μοναδικά. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε νέες γνωριμίες που υπόσχονται πολλά όμως το πιθανότερο είναι να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε ότι υπόσχονται και αυτό τελικά να οδηγήσει σε απογοητευτικές καταστάσεις που θα σε πληγώσουν.

Σήμερα οι αυξημένες απαιτήσεις από το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και απογοήτευση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει, οι αυξημένες προσδοκίες αργότερα μπορεί να διαψευστούν για αυτό θα καλά θα κάνεις να μην επενδύεις από την αρχή. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να στραφείς στην οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι συνεχώς σε επαφή με τα οικεία πρόσωπα που σου δίνουν τρυφερότητα, ασφάλεια και θαλπωρή. Προσοχή γιατί η έντονη κυκλοθυμία θα σε οδηγήσει στο να ξεσπάσεις και να δημιουργήσεις έντονο εκνευρισμό στο περιβάλλον σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες και αντικειμενικές σκέψεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε συμφωνίες για θέματα ακίνητης περιουσίας που τελικά αν δεν προσέξεις θα βγεις χαμένος.

Σήμερα η ευαισθησία σου ξεχειλίζει και αυτό μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η έντονη κυκλοθυμία και εσωστρέφεια δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικά παιχνίδια.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!