ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 12 Νοεμβρίου 2019

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που καλείσαι να κλείσεις και παίζουν καθοριστικό ρόλο στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου.

Κριός 

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις οριστικά θέματα που μπορεί να αφορούν τα οικονομικά σου και να εμπλέκονται και τρίτοι. Σκέψου με ωριμότητα, λογική και άκου τη διαίσθησή σου που θα σε κατευθύνει καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να πάρεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσένα και θα οριστικοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σε επηρεάζουν και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή στον εκνευρισμό και στις φραστικές αντιδικίες καθώς δεν θα είναι δύσκολο να μπει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων λόγω προβλημάτων στην επικοινωνία.

Σήμερα λύσε θέματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια στη σχέση σου μην αφήνεις την καχυποψία να κυριαρχήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, η επικοινωνιακή σου διάθεση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της.

 

Ταύρος

Η Πανσέληνος στον άξονά σου που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως τις προσωπικές σου ανάγκες και πώς εκδηλώνονται αυτές προς τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να εκφράσεις ότι νιώθεις όμως οι δυσκολίες στην επικοινωνία και η πιθανότητα παρεξηγήσεων είναι υπαρκτές και θα πρέπει να δείξεις ωριμότητα και λογική σκέψη. Παράλληλα καλό είναι να είσαι ανοιχτός σε ότι έχουν οι άλλοι να πουν και μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη συνεργασιών και προσωπική ζωής. Μην χάσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται να κλείσεις ζητήματα που σε ταλαιπωρούν καιρό.

Σήμερα η ρεαλιστική και ψύχραιμη σκέψη και η κατανόηση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες σημαντικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι έχεις διάθεση για να συνεννοηθείς.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα προσανατολίζει την προσοχή σου σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς λόγω του έντονου συναισθηματισμού δεν μπορείς να δώσεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στους γύρω σου. Ο ρεαλισμός, η ψυχραιμία και η κατανόηση στις ανάγκες των άλλων θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τις καθημερινές υποχρεώσεις και να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Προσοχή γιατί η νευρικότητα δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν και οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται.

Σήμερα  ήρθε η στιγμή να κλείσεις κεφάλαιο του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να απασχολούν τη σχέση σου και να δημιουργούν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν πού εκκρεμούν ζητήματα μαζί τους.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να χρησιμοποιήσεις  τη λογική και τη διαίσθηση για να μπορέσεις να ξεφύγεις από πιθανό εκνευρισμό που  μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις λόγω εντάσεις και δυσκολία στη συνεννόηση με το ταίρι σου που θα κοστίσουν.

Σήμερα κλείσε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου που μπορεί να είναι ευχάριστες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο την προσωπική σου ζωή. 

 

 

Λέων

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσεις.  Η υπευθυνότητα και  η ρεαλιστική σου στάση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τους καθώς είναι αυτά που θα σε καθοδηγήσουν στο να δώσεις λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή μόνο γιατί η ένταση στην επικοινωνία και  η ασυνεννοησία μπορεί να  δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις τόσο στην οικογένεια όσο και στην επαγγελματική ζωή προκαλώντας προβλήματα με σημαντικές σχέσεις. 

Σήμερα πιθανές εντάσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό να επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου και να υπάρξουν φραστικές αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο προσοχή γιατί ο έλλειμμα επικοινωνίας θα παίξει σημαντικό ρόλο.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει  το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οι σχέσεις με το ευρύτερο και το κοντινό σου περιβάλλον δίνοντάς σου την ευκαιρία να επιλύσεις θέματα που πιθανά υπάρχουν από το παρελθόν και έχουν προκαλέσει ζητήματα. Μπορείς να δείξεις ώριμη και λογική σκέψη, υπεύθυνη και μεθοδική στάση καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις χωρίς να υπάρξουν προβλήματα.  Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στο πώς εκφράζεσαι καθώς αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να επικρατήσει ηρεμία στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Σήμερα κοινά πνευματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν με το ταίρι σου εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να τα προωθήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.  

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν και υπάρχουν συζητήσεις για την εξέλιξή τους. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την επικοινωνία καθώς δεν αποκλείεται να εκφράζεις λάθος αυτά που σκέφτεσαι και να δυναμιτίζει στην ατμόσφαιρα. Η μεθοδικότητα, η υπευθυνότητα και η ωριμότητα που μπορείς να δείξεις θα είναι τα στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη θετική εξέλιξη των όποιων ζητημάτων σε απασχολούν.

Σήμερα το πάθος είναι στα ύψη και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να προκαλούν καχυποψία και ζήλια στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα απογειώσει τον ερωτισμό και τον πόθο.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν έντονα. Σου δίνεται η ευκαιρία με ρεαλιστικούς όρους να επικοινωνήσεις τις σκέψεις και τις προτάσεις σου σε συνεργάτες και σύντροφο ανοίγοντας έτσι έναν νέο δρόμο για την επίλυση των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις τον υποκειμενισμό και την δυσκολία να εκφράσεις ακριβώς αυτά που σκέφτεσαι καθώς αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Σήμερα οριστικοποίησε θέματα που μπορεί να σε έχουν απασχολήσει με το ταίρι σου εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες που έχουν ωριμάσει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα σηματοδοτήσει για σένα το κλείσιμο οριστικά παρελθόντων καταστάσεων.

 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή του κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα εργασιακά και καθημερινότητας καθώς έχεις τη δυνατότητα να δώσεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί και μπορεί να σου δημιουργεί άγχος γκρίνια και ένταση ανατρέποντας τον καθημερινό σου προγραμματισμό. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την επικοινωνία καθώς δεν αποκλείεται να μην  εκφράζεις απόλυτα αυτό που σκέφτεσαι κάτι που θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει το κλίμα ιδιαίτερα με πρόσωπα του συνάδελφού περιβάλλοντος,  μην αφήσεις την ένταση να κυριαρχήσει.

Σήμερα η καθημερινή νευρικότητα και κούραση μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου και να δημιουργήσει συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα αφεθεί στον έρωτα αφού η δουλειά μπορεί να σου δημιουργήσει ένταση και εκνευρισμό.. 

  

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και στις φιλικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που πιθανά εκκρεμούν και ταλανίζουν τις σχέσεις με το ταίρι σου και τα φιλικά πρόσωπα. Γεγονός είναι ότι δείχνεις τα όριά σου ξεκάθαρα απέναντι στους άλλους και δεν θα διστάσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που να παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στην εξέλιξη των σημαντικών σχέσεων της ζωής σου. Προσοχή μόνο γιατί ο εκνευρισμός και η ένταση θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Σήμερα έντονη είναι η ανάγκη να διευθετήσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν ταλαιπωρήσει τη σχέση σου αφήνοντας πίσω ότι σας έχει πληγώσει με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανός είναι νέος έρωτας που θα κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή.

  

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα προσανατολίζει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που καλείσαι να κλείσεις και παίζουν καθοριστικό ρόλο στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου.  Ωριμότητα και διαίσθηση εναρμονίζονται και μπορούν να σε ωθήσουν τις κατάλληλες λύσεις που πρέπει να δοθούν και που θα βοηθήσουν να υπάρξουν οι απαιτούμενες ισορροπίες σε οικογένεια και καριέρα. Προσοχή μόνο γιατί ο απότομος και κυριαρχικός τρόπος έκφρασης θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Σήμερα σημαντικά ζητήματα σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο σε ταλαιπωρούν και μπορεί να δημιουργήσουν περαιτέρω ένταση και στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από τον οικογενειακό κύκλο μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο. 

 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού - Ταύρου που ολοκληρώνεται σήμερα σε αναγκάζει να επικεντρωθείς στις κοντινές και ευρύτερες σχέσεις που έχεις καθώς δεν αποκλείεται να έχουν προκύψει ζητήματα που σε απασχολούν και εκκρεμούν από το παρελθόν και επιζητούν επίλυση. Έχεις την ευκαιρία με ωριμότητα και ρεαλιστικούς όρους να δείξεις που πραγματικά θέλεις να κατευθυνθείς δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κοντινά πρόσωπα να αντιληφθούν τι πραγματικά επιδιώκεις από αυτούς. Θετικές λύσεις είναι πιθανότατο να υπάρξουν αρκεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά την επικοινωνία και τον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να διατηρηθεί ήρεμη ατμόσφαιρα.

Σήμερα οριστικοποίησε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου, η επικοινωνία θα κάνει τη διαφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο, η επικοινωνιακή διάθεση είναι αυτή που καθορίζει τις εξελίξεις.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!