GOSSIP

Οι Harry & William στάθηκαν ξανά χθες ο ένας δίπλα στον άλλο [εικόνες]

Οι εκδηλώσεις που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο, για να τιμήσουν τα θύματα του Α Παγκοσμίου Πολέμου ήταν η αφορμή για να δούμε ξανά τους δύο πρίγκιπες William και Harry να στέκονται πλάι - πλάι, μετά τη δημόσια παραδοχή δια στόματος Harry πως έχει υπάρξει ρήξη στις σχέσεις του με το μεγάλο αδελφό του.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Meghan Markle κατέθεσε μήνυση ενάντια σε γνωστή εφημερίδα, κάτι που λέγεται πως δυσαρέστησε το βρετανικό παλάτι και ο Harry σε ντοκιμαντέρ τηλεοπτικού δικτύου δήλωσε πως με τον αδελφό του βρίσκονται πια σε διαφορετικά μονοπάτια.


Και το Σάββατο είδαμε για πρώτη φορά μετά τις αποκαλύψεις τους Fab 4 να κάνουν κοινή επίσημη εμφάνιση στο Royal Albert Hall.


Το ίδιο συνέβη και χθες, στην κυριακάτικη λειτουργία που έγινε στο Λονδίνο για τα θύματα του Α Παγκοσμίου πολέμου, όπου είδαμε τους Harry & William να φορούν επίσημες στρατιωτικές στολές και να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο την ώρα που το κοινό έκανε σιγή στη μνήμη των θυμάτων του πολέμου.


Την ίδια ώρα η Kate Middleton στέκονταν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ δίπλα ακριβώς στη βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ η Meghan Markle στέκονταν πιο πίσω, καθώς πλέον είναι φανερό πως το παλάτι θέλει να τονίσει πως η Kate & William κάποτε θα διαδεχτούν τη βασίλισσα στο θρόνο και η θέση τους είναι ανώτερη σε σύγκριση με αυτή του Harry και της συζύγου του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!