GOSSIP

Οι "fab 4" του βρετανικού παλατιού συναντήθηκαν ξανά μετά από μήνες [εικόνες]

Χθες Σάββατο 10 Νοεμβρίου, σύσσωμη η βρετανική βασιλική οικογένεια τίμησε τα θύματα του Α Παγκοσμίου Πολέμου στο Festival of Remembrance που έγινε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Παρούσα ήταν και η βασίλισσα Ελισάβετ που κάθισε στο βασιλικό θεωρείο έχοντας πλάι της το σύζυγό της και τα 4 παιδιά της αλλά και πολλά άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.


Φυσικά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ και το Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, αφού αυτή ήταν η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση των δυο ζευγαριών (που τους αποκαλούν "fab 4") μετά τη δημόσια παραδοχή του πρίγκιπα Harry πως "βρίσκεται σε διαφορετικά μονοπάτια" με τον αδελφό του William, κάτι που επιβεβαίωσε τις φήμες για κακές σχέσεις των δυο ζευγαριών.


Και η αλήθεια είναι πως δεν είδαμε καμιά κοινή πόζα και με τους 4, ωστόσο η Meghan Markle και η Kate Middleton και πάλι κέρδισαν το στοίχημα του στυλ, με την Kate να φορά ένα μπλε outfit με λαιμόκοψη - χαμόγελο, που αποκαλύπτει λίγο τους ώμους, σαν αυτή που πάντα επιλέγει η Meghan (έτσι ήταν και το νυφικό της) και την Meghan να φορά ένα μαύρο φόρεμα με ζώνη στη μέση.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!