ΖΩΔΙΑ

Οι μεγαλύτερες... bitches του ζωδιακού ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια

Μερικές γυναίκες που ανήκουν σε ορισμένα ζώδια έχουν την τάση να θυμώνουν πολύ και να βγαίνουν εκτός εαυτού και τότε γίνονται...bitches και δεν θέλεις να βρεθείς απέναντί τους.

To marieclaire.gr δημοσιεύει μια λίστα με τα τρία ζώδια, που οι γυναίκες οι ανήκουν σε αυτά, δεν είναι και οι καλοπροαίρετες ή καλόβολες γυναίκες στον κόσμο και σίγουρα δεν θες να τις κάνεις να θυμώσουν

Kριοί

Aιώνια στραβωμένες και αιώνια λατρεμένες. Είναι αυτές που όλοι λατρεύουν να μισούν και μισούν να λατρεύουν. Μια Κριός θυμώνει εύκολα, όπως ακριβώς και ξεθυμώνει. Το θέμα είναι ότι όταν θυμώνει είναι αδύνατο να συννενοηθείς μαζί της γιατί είναι εντελώς εκτός εαυτού.

Σκορπιοί

Έχουν το θυμό στο τσεπάκι και κρατάνε και μούτρα. Δεν είναι σαν τις Κριούς που θα ξεχαστούν μόλις λήξει το θέμα. Για τις Σκορπιούς το θέμα δε λήγει ποτέ. Θα σε θυμούνται αιώνια και δε θα σε συγχωρέσουν ποτέ.

Αιγόκεροι

Για πάντα αγνή και μουλωχτή σαφώς κακία καμουφλαρισμένη με uber coolness και μεγάλη κοινωνικότητα είναι η βασική περιγραφή του χαρακτήρα της Αιγόκερου. Είναι σα να κάνεις φίλη σου μια κόμπρα, θα χορεύει όταν της σφυρίζεις αλλά θα σε δαγκώσει σε ανύποπτη στιγμή.

 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!