ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 5 Νοεμβρίου 2019

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος ή να διασκεδάσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις που έχεις προσκληθεί. 

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περίγυρου καθώς απολαμβάνεις την παρέα και την διασκέδαση μαζί τους. Είναι σημαντικό  το να εκφράσεις σκέψεις και προτάσεις που μπορεί να γίνουν κοινές ιδέες και στόχοι με φιλικά σου πρόσωπα. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να έρθουν ζητήματα του παρελθόντος στην επιφάνεια που θα οδηγήσουν σε ένταση αναστατώνοντας οι σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Σήμερα η ασυνεννοησία δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συγκρούσεις λόγω διαφωνιών σε στόχους που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η δυσκολία στην επικοινωνία δεν θα αφήσει περιθώρια για την εξέλιξη νέων γνωριμιών μέσα από το φιλικό περίγυρο.

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και σε απασχολούν κυρίως ζητήματα που έχουν προκύψει στην καριέρα σου καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλό είναι να ελέγξεις το άγχος και τη νευρικότητα που σου δημιουργούν οι αυξημένες υποχρεώσεις γιατί το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς με σημαντικά πρόσωπα σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό εντείνει τον εκνευρισμό και την ασυνεννοησία και δεν θα είναι δύσκολο να προκληθούν εντάσεις με ανώτερους σου κάτι που μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη.

Σήμερα φρόντισε να μην μεταφέρεις το άγχος και τη νευρικότητα στη σχέση σου γιατί η νευρικότητα καραδοκεί και μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον η ένταση με την οποία εκφράζεσαι θα παίξει ανασταλτικό ρόλο.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά σπουδές σεμινάρια και πιθανά ταξίδια στο εξωτερικό που σε ενδιαφέρει να πραγματοποιήσεις. Προσκλήσεις από πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου είναι πιθανόν να υπάρξουν. Φρόντισε να είσαι επιμελής στις υποχρεώσεις σου γιατί η αμέλεια θα οδηγήσει σε λάθη. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς η ασυνεννοησία και ο φανατισμός που εκδηλώνουν στις απόψεις σου μπορεί να  προκαλέσουν συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Σήμερα καλό είναι να μην φανατίζεσαι σε απόψεις και σκέψεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο ενισχύοντας στο άγχος και πιθανά τις ανασφάλειες που μπορεί να προκληθούν από οικονομικά ζητήματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις. Θέματα με τράπεζες, δημόσιο ή ασφαλιστικούς οργανισμούς και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο καλό είναι να ακούσεις το ένστικτό σου γιατί μπορεί να σε κατευθύνει ιδιαίτερα θετικά για σένα. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό σου προκαλεί  εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να έρθει σε σύγκρουση με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς η καχυποψία εντείνεται και δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς τη νευρικότητα που σε διακατέχει.

Σήμερα βγάζοντας τα απωθημένα σου στο ταίρι σου δεν θα είναι δύσκολο  να συγκρουστείτε μετωπικά, φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  η έντονη εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ. 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις κυρίως ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή οι συνεργασίες σου. Η ανάγκη να διατηρήσεις ισορροπίες κυριαρχεί καθώς είναι σημαντικό για σένα να έχεις τα αγαπημένα πρόσωπα στο πλάι σου, ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό εντείνει τη νευρικότητα και προκαλεί δυσκολίες στην επικοινωνία που μπορεί να εκδηλωθούν τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πώς εκφράζεσαι για να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Σήμερα ένταση μπορεί να επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος στις σκέψεις σου γιατί οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, όμως η δυσκολία στο να επικοινωνήσεις θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα φέρει  προβλήματα.

 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να έχουν προκύψει. Καλό είναι να περιορίσεις το άγχος και την επικριτική διάθεση που σε διέπει γιατί είναι αυτά που μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα σε συναδελφικό επίπεδο. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό ενισχύει την ένταση και τη νευρικότητα και το πιθανότερο είναι να έρθουν ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που δεν θα είναι εύκολο να λύσεις στη δουλειά ή δεν θα μπορείς να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι εκτοξεύοντας την ένταση στα ύψη.

Σήμερα η κακή σου διάθεση μπορεί να εκτονωθεί στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι να το αποφύγεις για να μην υπάρξουν προβλήματα με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς στον έρωτα καθώς οι πολλές απαιτήσεις της καθημερινότητας και η νευρικότητα κυριαρχούν.

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις ότι βάλεις στο μυαλό σου καθώς η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη.  Κυρίως επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και στο πώς θα διασκεδάσεις με το ταίρι και την παρέα που θα βρεθείς απολαμβάνοντας την κάθε σου στιγμή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις  σε έντονα εγωιστικές τάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου και να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα στην επικοινωνία και φέρνει στο προσκήνιο νευρικότητα και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή καλό είναι να το διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Σήμερα καλό είναι να προσπαθήσεις να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις στο ταίρι σου γιατί δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία, ζητούμενο είναι όμως η καλή επικοινωνία και σε αυτό δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι σημαντικό για σένα να νιώσεις τρυφερότητα ασφάλεια και ζεστασιά που μόνο αυτοί μπορούν να σου δώσουν. Καλά θα κάνεις να κινητοποιηθείς σε ότι αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς μπορείς να καταφέρεις πολύ καλές συμφωνίες. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να ανεβάσει την ένταση κατακόρυφα και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς τον έντονο εγωισμό και υποκειμενισμό που δηλώνεις κάτι που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

Σήμερα σημαντικό είναι να διατηρήσεις τον ρομαντισμό αφήνοντας τα προβλήματα στην άκρη λόγω κακής επικοινωνίας. Αν είσαι ελεύθερος/η τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν θα σου επιτρέψουν να επικεντρωθεί σε νέες γνωριμίες.

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος ή να διασκεδάσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις που έχεις προσκληθεί. Οι γνώσεις, η επικοινωνία, οι μετακινήσεις, το εμπόριο δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν σήμερα φρόντισε να είσαι ήρεμος γιατί νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα  κυρίως με τον κοντινό σου περίγυρο. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που σε ενοχλούν σε πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος η νευρικότητα σε κατάκλιση και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς προκαλώντας ένταση.

Σήμερα η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να είναι αυτή που θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καλά θα κάνεις να τη διαχειριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι ο εκνευρισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια  για ήρεμη εξέλιξη. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περιορίσεις σπατάλες και περιττά έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και αργότερα να ανακαλύψεις ότι ήταν αχρείαστα. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό ανεβάζει την ένταση, το πείσμα και την καχυποψία στα ύψη και δεν αποκλείεται να συγκρουστεί με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ή με φιλικά σου πρόσωπα λόγω κακής επικοινωνίας και νευρικότητας πώς εκδηλώνεις.

Σήμερα φρόντισε να μην εκδηλώσεις όλες σου τις ανασφάλειες το ταίρι σου γιατί η ένταση θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η έλλειμμα αυτοπεποίθησης και φοβίες δεν αφήνουν περιθώρια για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και παίρνεις δυναμικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς θέλεις να προωθήσεις ζητήματα που θεωρείς ότι θα συμβάλουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Καλό είναι να περιορίσεις τον υποκειμενισμό και τον εγωισμό γιατί είναι αυτά που μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στις συνεργασίες και στη σχέση. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει επαγγελματικά ζητήματα από το παρελθόν στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθεί είτε με συνεργάτες είτε με ανώτερους σου οδηγώντας  τις σχέσεις σας στην ένταση και στις συγκρούσεις.

Σήμερα άλλα λες και άλλα εννοείς και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει, ο τρόπος που εκφράζεσαι όμως μπορεί να ενοχλήσει και να προκαλέσει εμπόδια στην εξέλιξή της.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και εντείνεται η μελαγχολία που μπορεί να νιώθεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απομακρυνθείς από τους γύρω σου λόγω αναμνήσεων του παρελθόντος και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην καθημερινότητα γιατί τα λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης δεν αποκλείονται. Το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να οδηγήσει σε έντονη νευρικότητα και συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα σε καθημερινό επίπεδο αλλά και σε σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.

Σήμερα ο συναισθηματισμός και οι ανασφάλειες είναι στα ύψη και μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την προσωπική σου ζωή καθώς δεν εκφράζεις αυτά που θέλεις και η ένταση ανεβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!