ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2019

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα και οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ και έτσι στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα από αυτό και να συζητήσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. 

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω εντείνοντας πιθανό άγχος και κατήφεια που μπορεί να προκαλούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έρχονται στο μυαλό σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως στις φιλικές παρέες καθώς θα επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που μπορείς να περάσεις όμορφα για να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να ισορροπήσει η διάθεσή σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές με φίλους και το ταίρι μας διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τη συζήτηση. Πιθανές πρωτοποριακές σκέψεις και απόψεις που μπορεί να τεθούν στο τραπέζι.

Σήμερα μία έξοδο με τη φιλική παρέα είναι βέβαιο ότι θα απογειώσει την αισιοδοξία και το κέφι στην προσωπική σου ζωή . Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα απογειώσει τη χαρά και τη διάθεση για έντονο ερωτικό παιχνίδι.

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαράς μαζί τους. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν και να χρειάζεται να παρευρεθείς. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη  δημιουργεί ιδιαίτερα θετικό κλίμα σε όποια παρέα και αν βρεθείς και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές χαράς αλλά και σε σημαντικές νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο. 

Σήμερα φρόντισε να έχεις το ταίρι σου δίπλα σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις ή επαγγελματικές παρέες γιατί είναι βέβαιο ότι θα περάσετε μοναδικά. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα εντείνει το πάθος και τον ερωτισμό.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω δημιουργώντας συνθήκες προσωρινά εσωστρέφειας και εκνευρισμού που μπορεί να σε ταλαιπωρούν λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο  ανεβάζοντας τη διάθεσή σου κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος θέλοντας να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί τους. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη εντείνει τον ερωτισμό και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες άκρως σημαντικές για την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα υπέροχες στιγμές διασκέδασης μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου μην χάσεις την ευκαιρία για μία μοναδική απόδραση που θα σε γεμίσει χαρά και θα απογειώσει τον ερωτισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα δημιουργήσει υπέροχες προϋποθέσεις για την εξέλιξη της.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεις χρόνο για εσένα και το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία καθώς θέλεις να ικανοποιήσεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας πιθανά τις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σου προκαλέσουν ιδιαίτερο εκνευρισμό. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και να επικεντρωθεί στο να περάσεις καλά με το ταίρι σου ή παρέες από το εργασιακό περιβάλλον που μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

Σήμερα βάλε το πάθος στην καθημερινότητα και ανέτρεψε τη ρουτίνα που μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και να σου δημιουργήσει φόβους. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα εντείνει το συναισθηματισμό και το πάθος και θα εξομαλύνει τη βαρετή η καθημερινότητά σου. 

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε καθημερινό επίπεδο ή δουλειές και θέματα ρουτίνας που χρειάζεται να ολοκληρώσεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο  ανεβάζοντας τη διάθεσή σου και  επιδιώκεις να βγεις καθώς η εξωστρέφεια απογειώνεται. Είναι σημαντικό για σένα να περάσεις όμορφα με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έχεις. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις δίπλα σου εκτοξεύοντας την αισιοδοξία στα ύψη.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς χαρά, αισιοδοξία και ερωτισμός μονοπωλούν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η βρίσκεσαι στο στοιχείο σου και είναι βέβαιο ότι θα κινήσει το ενδιαφέρον πολλών με τη γοητεία και τον τρόπο πώς συμπεριφέρεσαι.

 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε καθημερινές υποχρεώσεις οι δουλειές ρουτίνας που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου ή την παρέα σου για να περάσετε μοναδικά φέρνοντας κοντά σου πρόσωπα που θεωρείς κοντινά σου και νιώθεις ασφάλεια μαζί τους.

Σήμερα η καθημερινότητα διανθίζεται με ρομαντισμό και τρυφερότητα και δίνει υπέροχες στιγμές για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον πού σε γεμίζει οικειότητα  και μοναδικά ρομαντικές στιγμές.

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσει ζητήματα που μπορούν να απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον ή να λύσεις θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά σε ταλαιπωρούν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ και αυτό βγαίνει έντονα σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ζωής.  Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς δεν είναι εύκολο να αντισταθεί κάποιος στη γοητεία σου.

Σήμερα ιδανικές είναι οι συγκυρίες για να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου εκμεταλλεύσου τις συνθήκες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία καθώς το ερωτικό σου ταπεραμέντο και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον, να συζητήσεις μαζί τους θέματα που σε απασχολούν, να περάσεις όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας με την παρέα σου. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με την οικογένεια καθώς είναι αυτή που σου δίνει τρυφερότητα, σταθερότητα και ζεστασιά. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη  δημιουργεί ιδιαίτερη διάθεση για να απολαύσεις με οικεία πρόσωπα το καλό φαγητό και την καλή παρέα μακριά από την έντονη κοινωνικότητα κάτι που σου φτιάχνει το κέφι και τη διάθεση.

Σήμερα το πάθος μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές για δύο στο προσωπικό σου χώρο που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα εντείνει τον αισθησιασμό και την διάθεση για τρυφερότητα.

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα και οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται εντονότερη από ποτέ και έτσι στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα από αυτό και να συζητήσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου απογειώνει τη γοητεία, τη χαρά και το κέφι και είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς ή σε κοινωνική εκδήλωση που μπορεί να είσαι προσκεκλημένος.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ξεφαντώσεις με το ταίρι σου, μία κοντινή απόδραση μπορεί να απογειώσει το ερωτικό στοιχείο στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αφού εντυπωσιάζεις με το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και με τη λάμψη σου. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε παρέες που θα βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με το δυναμισμό και την ενεργητικότητά που σε διακατέχουν. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο ρίχνοντας τους τόνους σου και στρέφοντας σε σέ λίγους και καλούς δικούς σου ανθρώπους καθώς θέλεις να περάσεις ήρεμες στιγμές μαζί τους απολαμβάνοντας την παρέα και το καλό φαγητό. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη εντείνει το συναισθηματισμό και απογειώνει τον ερωτισμό και το πάθος την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές.

Σήμερα ρομαντισμός και πόθος εναρμονίζονται και μπορούν να δημιουργήσουν ιδανικό σκηνικό για εσένα και το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε πλημμυρίσει συναισθήματα και έντονο αισθησιασμό.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω διατηρώντας για λίγο την εσωστρέφεια και πιθανή μελαγχολία που μπορεί να έχεις λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου και σε απασχολούν. Μετά το μεσημέρι περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά από το παρασκήνιο καθώς νιώθεις την ενεργητικότητά και την αυτοπεποίθησή σου να εκτοξεύεται στα ύψη. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με φιλικές παρέες καθώς φαίνεται να κυριαρχεί το χιούμορ σου και η καλή διάθεση που έχεις κάτι που σου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς.

Σήμερα επεδίωξε να βγεις και να διασκεδάσεις με φιλικές παρέες και το ταίρι σου καθώς είναι αυτό που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλοί είναι αυτοί που θα δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον για σένα καθώς με η γοητεία και η θετική σου διάθεση δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και έχεις τη δυνατότητα να συναναστραφείς με φιλικές παρέες και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που έχεις κοινά ενδιαφέροντα και μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου κάτι που μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο νου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν ακόμα. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να ισορροπήσεις και να εκμεταλλευτείς τη συγκυρία για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ή να διασκεδάσεις σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις.

Σήμερα η παραμυθένια διάθεση που σε διακατέχει θα λειτουργήσει ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες γιατί μπορεί να φέρουν υπέροχες στιγμές πάθους. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν και να απογειώσουν το ερωτικό στοιχείο.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!