ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου 2019

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Φρόντισε μόνο να μην μπεις σε διαδικασία σπατάλης ή περιττών εξόδων που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σκέφτεσαι κυρίως επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και να σε ταλαιπωρούν. Καλό είναι να προσέχεις γιατί η ένταση μπορεί να σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Το πρωί η σύνοδός της με τον Κρόνο εντείνει το άγχος και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια πιθανή κατήφεια και απαισιοδοξία λόγω των επαγγελματικών ζητημάτων και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στους γύρω σου. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνει ανασφάλειες και φοβίες και τα παιχνίδια ελέγχου μπορεί να επηρεάσουν επαγγελματικές σχέσεις και προσωπική ζωή.

Σήμερα η ένταση της καριέρας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου, φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις για να μην υπάρξουν συγκρούσεις . Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανές μέσα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορούν να χαλάσουν την ατμόσφαιρα.

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω προσανατολίζοντας ο ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια, νομικά ζητήματα και επαφές στο εξωτερικό που σου δίνουν νέες προοπτικές σε προσωπικό επίπεδο. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν για να περάσεις όμορφα μαζί τους. Το πρωί η σύνοδός της με τον Κρόνο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σταθερά βήματα σε ότι αφορά ζητήματα που σε απασχολούν για να βάλεις γερά θεμέλια στις δράσεις σου. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Πλούτωνα απογειώνει το πάθος και αυτό μπορεί να βγει έντονα σε προσωπικό επίπεδο Καθώς ο ερωτισμός κατακλύζει τη σχέση.

Σήμερα μοναδικά μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου, αρκεί να επικεντρωθείς στον έρωτα και στον αισθησιασμό και όχι στις εμμονές και στους φόβους. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα φέρουν ριζικές ανακατατάξεις στη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο εκνευρισμός είναι έντονος από το πρωί καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ανασφάλειες και απωθημένα που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις φαίνεται να σε απασχολούν φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου που μπορεί να σε καθοδηγήσει άκρως θετικά. Το πρωί η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει απαισιοδοξία για οικονομικά ζητήματα και κατήφεια που θα επηρεάσει τις κινήσεις και τη συμπεριφορά σου. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Πλούτωνα ενισχύει τις ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να εκτονώσεις στο ταίρι σου φοβίες και καχυποψία δημιουργώντας προβλήματα.

Σήμερα οι προσωπικές σου φοβίες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την εξέλιξη της σχέσης σου, φρόντισε να μην εκτονώσεις ζήλια και ανασφάλειες στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα και η ένταση που νιώθεις δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι και νέες γνωριμίες.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες ή τη σχέση σου. Κυριαρχεί για εσένα η διάθεση να υπάρξουν ισορροπίες και να επικρατήσει η αρμονία καθώς ο φόβος της μοναχικότητας σε τρομάζει. Το πρωί η σύνοδός της με τον Κρόνο  μπορεί να δημιουργήσει ψυχρότητα με το ταίρι σου καθώς η κατήφεια και η ανάγκη να επιβάλει στις απόψεις σου μπορεί να ενοχλήσει. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εκτοξεύει τις ανασφάλειες στα ύψη και δημιουργεί τη διάθεση να εξουσιάσεις το/η σύντροφο ή τους συνεργάτες σου δημιουργώντας προβλήματα που ταλανίζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα η ανάγκη επιβολής και ελέγχου του/ης συντρόφου που μπορεί να εκδηλωθεί σήμερα ή θα είναι αρκετή για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα παίξουν μεταμορφωτικό ρόλο ρόλο στην προσωπική σου ζωή. 

 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον αιγόκερω και προσανατολίζεσαι στο να τακτοποιήσεις δουλειές καθημερινότητας και ρουτίνας που μπορεί να υπάρχουν και να σου δημιουργούν άγχος. Γεγονός είναι ότι μπορείς να γίνεις επικριτικός και να γκρινιάζεις στους γύρω σου για λεπτομέρειες, αυτό όμως θα προκαλέσει ένταση και καλά θα κάνεις να το αποφύγεις. Το πρωί η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να χαλάσει προσωρινά η διάθεσή σου και να δημιουργήσει έντονη απαισιοδοξία και κατήφεια για την πορεία εργασιακών θεμάτων φρόντισε να την ξεπεράσεις. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Πλούτωνα σε οδηγεί εμμονικά στο να κολλήσεις σε ζητήματα που πιθανόν να ενοχλήσουν το ταίρι ή τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι, οι συγκρούσεις  δεν αποκλείονται. 

Σήμερα η προσπάθεια να επιβάλεις ρουτίνα και λεπτομέρειες στο ταίρι σου και στην καθημερινότητά σας είναι αυτό που μπορεί να βάλει φωτιά στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η το άγχος και οι ανασφάλειές σου δύσκολα θα σου επιτρέψουν να επικεντρωθεί στο ερωτικό παιχνίδι.

 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι να περάσεις καλά με το ταίρι σου καθώς είναι μέρα χαράς, ξενοιασιάς, παιδικότητας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για διασκέδαση που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον, είναι χρυσή ευκαιρία να απολαύσεις κάθε στιγμή με όποια παρέα και να βρεθείς φλερτάροντας και μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Το πρωί η σύνοδός της με τον Κρόνο  μπορεί να φέρει σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου όπου θα  χρειαστεί να βάλεις γερά θεμέλια σε ζητήματα της προσωπικής του ζωής. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Πλούτωνα το πάθος απογειώνεται και μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές έρωτα αρκεί να μην προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου κάτι που θα δημιουργήσει δυσάρεστες συνέπειες. 

Σήμερα το πάθος μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή, πρόσεξε γιατί τα παιχνίδια εξουσίας μόνο συγκρούσεις θα προκαλέσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η αναγεννησιακός έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα αλλάξει ριζικά την αντίληψή σου για τις σχέσεις.

 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι σημαντικό για σένα  το να νιώσεις ασφάλεια σταθερότητα τρυφερότητα. Είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με ζητήματα ακίνητης περιουσίας, φρόντισε να ακούσεις τη διαίσθησή σου η οποία μπορεί να σε καθοδηγήσει στις σωστές λύσεις. Το πρωί η σύνοδός της με τον Κρόνο  μπορεί να δημιουργήσει κατήφεια και ψυχρότητα με οικεία πρόσωπα λόγω απωθημένων που μπορεί να έχει και έρχονται στην επιφάνεια. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνεται η νευρικότητα και την ανάγκη επιβολής δημιουργώντας δυσάρεστο κλίμα στην οικογενειακή εστία.

Σήμερα μην αφήσεις τις φοβίες σου να κατανικήσουν γιατί οι αντιπαραθέσεις με  το ταίρι σου θα είναι έντονες. Αν είσαι ελεύθερος/η  η έντονη κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια δεν αφήνουν περιθώρια για κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για σένα να επικοινωνήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και να συζητήσεις μαζί τους. Το εμπόριο, η επικοινωνία, το διαδίκτυο έρχονται στο προσκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες που να σε ικανοποιήσουν. Το πρωί η σύνοδός της με τον Κρόνο  σε βοηθά να βάλεις γερά θεμέλια σε πιθανές συνεργασίες που θέλεις να επιτυχείς. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Πλούτωνα σου δίνει τη διεισδυτικότητα να κινηθείς σε συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου που χρειάζεται τη συμβουλή σου.

Σήμερα ειλικρινείς συζητήσεις μπορεί να υπάρχουν σήμερα με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον λόγω της διεισδυτικότητας και του πάθους που αποπνέουν.

 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Φρόντισε μόνο να μην μπεις σε διαδικασία σπατάλης ή περιττών εξόδων που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το πρωί η σύνοδός της με τον Κρόνο  μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά στο εισόδημά σου και να χρειαστεί να αποπληρώσεις λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που θα σε πιέσουν οικονομικά. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνει πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει στο ταίρι σου προκαλώντας εντάσεις στη σχέση σου.

Σήμερα οι προσωπικές σου φοβίες είναι αυτές που μπορεί να κυριαρχήσουν στη σχέση και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης σε κυριεύουν και δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικές περιπτύξεις. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς ο δυναμισμός η ενεργητικότητά και η αυτοπεποίθησή σου μαγνητίζουν τους πάντες. Είναι σημαντικό να περιορίσεις εγωκεντρισμό και υποκειμενισμό γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να αντιληφθείς και τι θέλουν οι άλλοι από εσένα. Το πρωί η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει σκληρό στους γύρω σου και ιδιαίτερα σε συνεργάτες και στο ταίρι σου, φρόντισε να το αποφύγεις. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνει την ανάγκη κυριαρχίας και χειρισμού και δεν αποκλείεται να γίνεις πιεστικός με το ταίρι σου, κάτι που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Σήμερα  προσπάθησε να μην επιβάλλεσαι στο ταίρι σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που να λειτουργήσει μεταμορφωτικά για την προσωπικότητά σου.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω εντείνοντας την εσωστρέφεια και τη μελαγχολία καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίζουν και ακόμα να μην είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Το πρωί η σύνοδός της με τον Κρόνο  επιβαρύνει την ψυχολογία σου και σου δημιουργεί έντονη κατήφεια και απαισιοδοξία λόγω όλων αυτών των καταστάσεων που έχεις περάσει στο παρελθόν. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Πλούτωνα εντείνει το συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε ξεσπάσματα επηρεάζοντας την προσωπική σου ζωή λόγω φόβων και απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια.

Σήμερα άφησε το πάθος και τον ερωτισμό να κυριαρχήσουν και μην επιτρέψεις σε πληγές του παρελθόντος να σαι καταβάλλουν επηρεάζοντας τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορούν να σκαλίζουν τραύματα που συμφωνούν πολλοί. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και νιώθεις ότι θέλεις να βρίσκεσαι με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς μπορείς εκεί να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις και σκέψεις που πιθανά έχεις. Φρόντισε να μη γίνεσαι εριστικός με όσους διαφωνούν μαζί σου γιατί η ένταση θα κυριαρχήσει. Το πρωί η σύνοδός της με τον Κρόνο  σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις με φίλους στόχους και φιλοδοξίες που μπορούν να πραγματοποιηθούν και να σας οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις. Αργά το απόγευμα η σύνοδός της με τον Πλούτωνα ενδυναμώνει τη διαίσθηση σου και σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς σε φιλικά περιβάλλοντα ανάλογα κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Σήμερα θέσε από κοινούς στόχους με το ταίρι σου καθώς είναι οι κατάλληλες συνθήκες για σημαντικά βήματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρό που θα παίξει αναγεννησιακό ρόλο στις φιλοδοξίες σου.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!