ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα τρία ζώδια ίσως έχουν μια ερωτική επανασύνδεση μέσα στο μήνα

Το μήνα Νοέμβριο, ο Ερμής θα είναι και πάλι ανάδρομος και αυτό σημαίνει πως θα δυσκολέψουν τα πράγματα στις συναλλαγές και την επικοινωνία όλων των ζωδίων, ενώ δεν θα λείψουν τα μικροατυχήματα, αλλά ειδικά για τρία ζώδια, ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει... ερωτικά πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις με πρώην.

Οι αστρολόγοι λένε πως ο Ανάδρομος Ερμής θα ξαναφουντώσει παλιούς έρωτες και πιθανά θα φέρει ακόμα και σεξ με πρώην σε Ταύρους , Σκορπιούς, Καρκίνους που έχουν γεννηθεί στο 2ο και 3ο Δεκαήμερο.  Ευκαιρίες όμως θα δοθούν και σε όσους έχουν Ωροσκόπο,  Αφροδίτη, ή ακμή 1ου , 5ου, 7ου στα παραπάνω ζώδια ανάμεσα σε 27-11 μοίρα.

ΤΑΥΡΟΙ
Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας έτσι λοιπόν κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου βρίσκεστε σε μία διαδικασία αναλογισμού στον τομέα των σχέσεών σας. Ανακαλύπτετε λάθη, αδυναμίες, επιθυμίες που έμειναν στη μέση και κάνετε τον εσωτερικό σας απολογισμό. Δεν λείπει και η ασυμφωνία με το περιβάλλον σας όπου πολλές φορές αισθάνεστε ότι μιλάτε άλλη γλώσσα.  Αρκετοί από εσάς ωστόσο, σε αυτό το διάστημα θα καταφέρετε να έχετε και μία επανασύνδεση με ένα άτομο που ήταν σταθερά στη ζωή σας στο παρελθόν (ιδιαίτερα όσοι γεννηθήκατε στο 2ο και 3ο δεκαήμερο)

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας από 1-21 Νοεμβρίου, φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να σας τρομάζει, απεναντίας μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την περίοδο, για να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά και για να κάνετε έναν καλό εσωτερικό απολογισμό που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από βαρίδια που κουβαλούσατε στην πλάτη σας.  Δεν θα λείπουν αυτό το διάστημα ωστόσο και οι παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας, τα λόγια σας θα παρεξηγούνται, όμως ίσως και εσείς από την πλευρά σας μπορεί να γίνεστε πιο αδιάκριτοι με το περιβάλλοντος προσπαθώντας να λύσετε γρίφους που στην ουσία δεν θα σας αφορούν. Επίμονοι θα είστε όπως πάντα στις απόψεις σας φροντίστε να μην δημιουργήσετε αντιπάθειες ή και καβγαδάκια.  Προβλήματα στις επικοινωνίες και αναποδιές στην καθημερινότητα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η επαφή σας με άτομα του παρελθόντος έχει κάτι σημαντικό να σας δώσει …

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Μπαίνετε σε μία περίοδο που επαναπροσδιορίζετε ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, την χαρά, την ανεμελιά ή ακόμα και τις επιθυμίες σας. Αρκετοί αναλογίζεστε αυτό το διάστημα πως τα δεδομένα γύρω σας δεν σας επαρκούν για να νιώσετε ανάλαφροι, ερωτευμένοι, ικανοποιημένοι … Κάποιες φάσεις μοναξιάς ή και καχυποψίας είναι υπαρκτές με αυτή την αναδρομή. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για μία ερωτική επανασύνδεση και μάλιστα αρκετοί από εσάς θα δώσετε μία ακόμα ευκαιρία σε μία σχέση που οι ρίζες της ανήκουν στο παρελθόν ή έχει αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σας.  Οι γονείς είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες διαφωνίες με τα παιδιά σας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!