ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου 2019

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση και τη νευρικότητα καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβοι που σε προβληματίζουν. Πιθανό είναι να έρθουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις ακολούθησε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

Κριός 

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Γεγονός είναι ότι το άγχος και η ένταση ανεβαίνουν και μπορεί να σε οδηγήσουν στο να συγκρουστείς με ανωτέρους σου, κάτι που θα στοιχίσει στην εξέλιξή σου. Καλό είναι να επικεντρωθείς στο να δείξεις πραγματικά τις δυνατότητές σου γιατί είναι αυτό που θα σε βοηθήσει στο να εξελιχθείς και να κατακτήσεις υψηλότερα στάδια της καριέρας σου. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις επαγγελματικής φύσεως που καλείσαι να εκμεταλλευτείς ή αιφνιδιαστικές νέες αποδοχές και μπόνους λόγω της εργατικότητας σου.

Σήμερα η επαγγελματική ζωή μπορεί να σε αγχώνει, ανέτρεψε τη σκληρή καθημερινότητα βάζοντας ρομαντισμό στη σχέση και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να σου χαρίσουν ασφάλεια.

 

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας τη διάθεση σου κατακόρυφα και δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον επιδιώκοντας να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Ζητήματα σπουδών και νομικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να σε απασχολήσουν, άδραξε την ευκαιρία για να κάνεις τα κατάλληλα βήματα που θα ωφελήσουν. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό  στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους που θα οδηγήσουν σε ξέφρενο γλέντι απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του. Πιθανές είναι οι ξαφνικές γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα μία ξαφνική απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανική συνθήκη για εσένα και το ταίρι σου για να απολαύσετε τον έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να σου αλλάξει την κοσμοθεωρία.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση και τη νευρικότητα καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβοι που σε προβληματίζουν. Πιθανό είναι να έρθουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις ακολούθησε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ξαφνικά ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρήσουν, δείξε τον κατάλληλο δυναμισμό και εκμεταλλεύσου την ενέργεια για να ξεπεράσεις ότι μπορεί να σε έχει ταλαιπωρήσει και να εντείνει τις προσωπικές σου φοβίες.

Σήμερα ρομαντισμός και πάθος μπορεί να αιφνιδιάσουν θετικά το ταίρι σου αρκεί να αφήσεις την ένταση στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η  η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός πιθανόν να μην επιτρέψουν να ασχοληθείς  με νέες γνωριμίες.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι αυτές που σε απασχολούν έντονα θέλοντας να επικρατήσει ηρεμία και αρμονία. Είναι σημαντικό για εσένα να είναι ικανοποιημένοι οι συνεργάτες και το ταίρι σου, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταπιέζεις στις δικές σου απαιτήσεις και ανάγκες, κάτι που αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια δημιουργώντας προβλήματα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις για νέες συνεργασίες στο προσκήνιο που θα σε φέρουν πιο κοντά στις προσωπικές σου φιλοδοξίες και στόχους. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες γιατί δεν αποκλείεται να δώσουν ώθηση στα όνειρά σου.

Σήμερα αιφνιδιάζοντας θετικά το ταίρι σου μπορείς να εκτοξεύσεις τον ερωτισμό και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα αιφνιδιαστική γνωριμία που θα αλλάξει τη ροή της προσωπικής σου ζωής. 

 

Λέων

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και αυξάνεται ο ρυθμός στην καθημερινότητα καθώς δεν αποκλείεται να αναλαμβάνεις επιπλέον υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Φρόντισε να μην γίνεσαι επικριτικός και να μην εκτονώνεις στο άγχος στο συναδελφικό περίγυρο γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκληθεί δυσαρέσκεια και ένταση. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει αιφνιδιαστικές εργασιακές προτάσεις που θα αλλάξουν την δημόσια εικόνα σου και θα δώσουν μία νέα διάσταση στην επαγγελματική σου ζωή.

Σήμερα κάνε αλλαγές στην καθημερινότητα που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά και θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σε ξαφνιάσουν και θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου.

 

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και ενισχύεται σημαντικά η αυτοπεποίθησή σου καθώς νιώθεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον εαυτό σου από ποτέ. Το ερωτικό στοιχείο παίζει κυρίαρχο ρόλο γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς στο να φλερτάρεις και να περάσεις μοναδικά με την παρέα το ταίρι η πιθανή μία γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.  Η τέχνη μπαίνει στο πρόγραμμά σου και δεν θα διστάσεις να δεις θεατρική και κινηματογραφική παράσταση που θα απογειώσει την ψυχολογία σου. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σε ωθεί σε πρωτότυπες δράσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές προτάσεις για εξόδους που θα οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Σήμερα απογειώνοντας τον ερωτισμό και το πάθος και ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα της σχέσης μπορείς να βιώσεις υπέροχες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλοι έρωτες έρχονται στη ζωή σου για να πρωταγωνιστήσουν στον αισθηματικό τομέα.

 

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και προσανατολίζεσαι κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς επιδιώκεις να έρθει σε επαφή με τις ρίζες σου και να νιώσεις ασφάλεια σταθερότητα σιγουριά. Έντονη είναι η διάθεση να αποτραβηχτείς από κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς η κυκλοθυμία και αναμνήσεις του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου μπορεί να δημιουργούν ιδιαίτερη εσωστρέφεια. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά γεγονότα σε οικογενειακό επίπεδο που να βγάλουν από μέσα σου βαθύτερα συναισθήματα. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να λύσει ανασφάλειες και φόβος που πιθανά βαραίνουν την ψυχολογία σου

Σήμερα δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο μπορείς να αιφνιδιάσεις θετικά το ταίρι σου και να απογειώσεις το πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς σε νέες γνωριμίες αφού η εσωστρέφεια και η συναισθηματική ένταση είναι μεγάλη.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η επικοινωνία για σένα είναι σημαντική και επιδιώκεις να συζητήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες που θα είναι άκρως σε συμφέρουσες για σένα. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικές νέες συνεργασίες μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα έχουν σχέση με πρωτότυπα αντικείμενα και θα σε ενθουσιάσουν. Ξαφνικές προσκλήσεις μπορεί να προμηνύουν ένα υπέροχο βράδυ διασκέδασης.

Σήμερα μία ξαφνική απόδραση μπορεί να λειτουργήσει μοναδικά για εσένα και το ταίρι σου φρόντισε να κάνεις την έκπληξη που θα κάνει την ανατροπή στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλες καταστάσεις προμηνύονται μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου.

 

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικούς λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος και ανασφάλεια.  Φρόντισε όμως να μην είσαι σπάταλος και να μην προβείς σε περιττά έξοδα γιατί αργότερα το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις. Το πάθος στο ερωτικό πεδίο απογειώνεται και μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις στο εργασιακό πεδίο που θα σου δώσουν την ευκαιρία για μία σημαντική νέα αύξηση ή μπόνους που θα ανακουφίσουν το εισόδημά σου και την ψυχολογία σου.

Σήμερα ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών μπορεί να ξαφνιάσει θετικά το ταίρι σου και υπόσχεται στιγμές πάθους και αισθησιασμού. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν οι αιφνιδιαστικές στη ζωή σου για να σου χαρίσουν ασφάλεια και σταθερότητα. 

  

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο αφού διεκδικείς την προσοχή και την επιβεβαίωση των συνεργατών και του/ης συντρόφου σου. Πιθανό είναι να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά νέες συνεργασίες και επαγγελματικά βήματα αφού ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου δεν σε αφήνουν να περιμένεις παθητικά κινήσεις από τους άλλους. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου που θα λειτουργήσουν άκρως δημιουργικά και θα σε εμπνεύσουν. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου με πρωτοβουλίες που παίρνεις για να περάσεις μοναδικά μαζί του είναι αυτό που θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η κεραυνοβόλοι έρωτες έρχονται στη ζωή σου για να  αλλάξουν άρδην το σκεπτικό σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή.

  

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο μυαλό σου και μπορεί να σου δημιουργούν μελαγχολία. Καλό είναι να επικεντρωθείς στην τέχνη και μέσω αυτής να καταφέρεις να ισορροπήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο γιατί διαφορετικά μπορεί να βουλιάξεις  στις σκέψεις σου. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις που προέρχονται από την οικογένεια και μπορεί ακόμα να σε προβληματίζουν. Έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου και να αφήσεις πίσω ότι σε βαραίνει ψυχολογικά δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σου να ζήσει απελευθερωμένος από ανασφάλειες και φόβους.

Σήμερα ξαφνιάζοντας το ταίρι σου και επιδιώκοντας μοναδικές στιγμές για δύο είναι αυτό που θα απογειώσει το ρομαντισμό την τρυφερότητα το πάθος στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν αιφνιδιαστικά και να  προκαλέσουν συναισθηματικές αναταράξεις. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να  επιδιώξεις να βρεθείς με τις παρέες σου καθώς νιώθεις ότι εκεί μπορείς να εκφράσεις πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Βήματα σε ότι αφορά φιλοδοξίες και όνειρα που έχεις μπορείς να πραγματοποιήσεις φρόντισε μόνο να μη συγκρουστείς με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός. Το τρίγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα που θα απογειώσουν τη διάθεση για διασκέδαση εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις μοναδικά μαζί τους.

Σήμερα ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικές παρέες μπορεί να λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περίγυρο και να αλλάξουν άρδην τον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!