ΖΩΔΙΑ

Αστρολογία: Το Νοέμβριο ο Ερμής θα είναι και πάλι ανάδρομος - Τι να προσέξεις

Από τα τέλη του μήνα και μέχρι σχεδόν τα τέλη Νοεμβρίου ο Ερμής μπαίνει για μια ακόμη φορά φέτος σε ανάδρομη πορεία και ειδικά κάποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν πολύ.

Από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν πολλά... μικροπροβλήματα στην επικοινωνία, αλλά και πολλές αναβιώσεις παλιών ερωτικών δεσμών.

Γενικά τι να προσέξουμε

  Διατηρούμε την προσοχή μας στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις μας. Αποφεύγουμε σημαντικές ενάρξεις, ή εφαρμογή αποφάσεων. Αξιοποιούμε το διάστημα αυτό για έναν καλό απολογισμό / αναθεώρηση.  Ευνοούνται επαφές με παρελθόν …  Οι Ταύροι – Σκορπιοί – Καρκίνοι αναμένεται να έχουν κάποια επικοινωνία / επαφή / επανατοποθέτηση στα αισθηματικά. Οι Παρθένοι – Ιχθύες- Αιγόκεροι  συναντούν φίλους, έρχονται σε επαφή με άτομα που είχαν να δουν καιρό.

Αναλυτικά πως θα επηρεάσει τα ζώδια ειδικά στα αισθηματικά θέματα.


Ταύρε, Καρκίνε και Σκορπιέ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, η επανασύνδεση είναι στα χέρια σου! Έτοιμος για το... «Ξανά Μαζί»;


Παρθένε, Αιγόκερε και Ιχθύ, του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, έρχονται μηνύματα, επαφές, νέα, ειδήσεις, αλλά και συναντήσεις με το ερωτικό παρελθόν!


Κριέ, Ζυγέ, Τοξότη και Υδροχόε του 2ου και του 3ου, σεξάκι με πρώην, πιο παθιασμένο από ποτέ και ίσως... απαγορευμένο, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Το ψήνεις; 


Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη και Υδροχόε του 1ου, άσε τα παλιά! Οι ευκαιρίες για κάτι νέο, σίγουρο και σταθερό, ή απλά διασκεδαστικό και ολοκαίνουργιο, θα είναι πολλές περισσότερες! Μήπως πρέπει επιτέλους να κοιτάξεις μπροστά;
 

Δίδυμε, Λέοντα του 2ου και του 3ου  και Ταύρε, Παρθένε, Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ του 1ου δεν είναι και η πιο ευνοϊκή περίοδος τώρα, ιδίως για κάτι ερωτικά παρελθοντικό… Μάλλον οι πολλές υποχρεώσεις που τρέχουν, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!