GOOD LIFE

Σ' αυτό το ξενοδοχείο θέλεις να πας οπωσδήποτε κι ας είναι στην Κολομβία

Μια επίσκεψη στο W Hotel της Μπογκοτά είναι μια καλή αρχή για να συνδυάσεις την περιπέτεια με την πολυτέλεια και φυσικά τη Λατινική Αμερική.

Η Μπογκοτά είναι η πρωτεύουσα της Κολομβίας κι ένας κάπως ιδιαίτερος προορισμός για εμάς τους Ευρωπαίους. Φαντάζει ένα ταξίδι μακρινό και κάπως εξωτικό.

Η πόλη βρίσκεται στο κέντρο της χώρας, σε μια περιοχή γνωστή ως Sabana de Bogotá, και είναι παγκοσμίως η τρίτη πιο ορεινή μεγάλη πόλη, ακολουθώντας τη Λα Πας της Βολιβίας και το Κίτο του Ισημερινού.

Η περιοχή όπου βρίσκεται η κολομβιανή πρωτεύουσα είναι πλούσια και εύφορη με την υφαντουργία να είναι πολύ αναπτυγμένη και να χρονολογείται από την εποχή των πρώτων ιθαγενών. Σήμερα η Μπογκοτά αποτελεί σημαντικό πολιτικό, οικονομικό και βιομηχανικό κέντρο της Νοτίου Αμερικής.



Εκεί λοιπόν βρίσκεται και το W Bogota, ένα ξενοδοχείο που γίνεται διεθνές θέμα για το design των υπνοδωματίων του. Μια λεπτομέρεια ήταν αρκετή για να τραβήξει την προσοχή των απανταχού design lovers. Οι ουρανοί στα κρεβάτια που είναι ντυμένοι με ωραίες tapisseries και πολύχρωμα υφάσματα είναι το θέμα. Κάνουν το κρεβάτι να μοιάζει σα να είναι μέσα σε περιτύλιγμα.

To W Bogota βρίσκεται στη γειτονιά της Santa Barbara που είναι η ιδανική γειτονιά για να κάνεις shopping και να διασκεδάσεις, σε μια περιοχή που είναι εμπορικό κέντρο, με πολλές πρεσβείες, ενδιαφέροντα εστιατόρια και ωραίες boutiques.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!