ΖΩΔΙΑ

Αυτή την εβδομάδα 4 ζώδια θα πρέπει να αποφύγουν τους εκνευρισμούς

Οι τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου αναμένεται να είναι δύσκολες για κάποια ζώδια και ειδικά αυτή την εβδομάδα, 4 ζώδια θα πρέπει να προσπαθήσουν να αποφύγουν τους έντονους εκνευρισμούς στη προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν ιδιάίτερα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Όμως σύμφωνα με το oroskopos.gr  η σημερινή μέρα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, είναι μία μικρή “όαση” μέσα σε μια δύσκολη εβδομάδα, ιδιαίτερα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) και για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου, όπου αναμένεται να είναι τα πιο κερδισμένα της ημέρας.

Δείτε μερικά από τα tips που προτείνει για σήμερα.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (15η μοίρα) χαρίζοντας έναν τόνο δημιουργικό στην πρώτη ημέρα της εβδομάδας. Η Δευτέρα λοιπόν είναι ιδανική για να :

  • Κάνουμε νέα εμπνευσμένα δημιουργικά σχέδια ή και όνειρα (καταγράψτε τις ιδέες σας)
  • Αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και να δημιουργήσουμε ένα πιο όμορφο πλαίσιο στη ζωή μας
  • Ασχοληθούμε με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα και να εκφραστούμε μέσα από την τέχνη
  • Εκφράσουμε τρυφερότητα, ρομαντική διάθεση, συναισθήματα
  • Να κάνουμε όμορφα σχέδια
  • Απολαύσουμε όμορφες στιγμές στα αισθηματικά μας (εφόσον δεχόμαστε εύνοια), η γενικότερα να αναζωπυρώσουμε την συντροφικότητα στη ζωή μας
  • Δείξουμε με ανιδιοτέλεια την αγάπη μας προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια ή κάνοντας και μία καλή πράξη που θα δώσει σε έναν άνθρωπο χαρά
  • Όλα τα παραπάνω, ισχύουν πολύ περισσότερο για όσους ανήκουν στα ζώδια που αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά και για όσους έχουν ωροσκόπο, ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Ωστόσο όλοι μας στην έναρξη της εβδομάδας μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις τάσεις για να ασχοληθούμε με κάθε τι δημιουργικό, που θα μας κάνει να ξεφύγουμε έστω και για λίγο, από την ζοφερή πραγματικότητα, ικανοποιώντας τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες μας.
  • Η Δευτέρα ξεκινά με κάπως πιο βαριά συναισθηματική διάθεση για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, η τάση αυτή ωστόσο γρήγορα θα ξεπεραστεί.
  • Το απόγευμα της Δευτέρας, πιο ευδιάθετοι, κοινωνικοί, δημιουργικοί θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.
  • Περισσότερη εύνοια σε οικονομικά αυτή την ημέρα θα έχουν οι Κριοί – Ζυγοί, Λέοντες – Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου
  • Εύνοια σε επικοινωνίες , συμφωνίες, επαφές και μετακινήσεις έχουν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
  • Προσοχή στη νευρικότητα και την ένταση σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας μα και αυτή την Δευτέρα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, όπου θα υπάρξουν οι αιτίες για κάποιους εκνευρισμούς.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!